Замириса вече на море, а септемврийчето има още да расте! Тема 4

• 40 056
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Сега проверих, ходили сме на ортопед около 40 ден и е гледал дали са се образували (някакви) ябълки , после ни е повикал на 4-5м. Но лл твърдеше, че няма нужда на 1-2м да се води. Та лл ни даде направление на 4м чак.

# 586
За първата година трябваше и на 6 месеца пкк и урина, което беше голяма досада. Пак ЛЛ даваше направление за лаборатория и пак се носи протокола за картона.

# 587
Аз съм горе долу добре. Започнах да вдигам кръвно (очаквано) та имам рецепта за Допегит и АГ каза ако вдигна над 140 да пия.
Все още ме боли като пишкам, не си спомням предния път кога размина това, а не искам да й пиша да й досаждам.
Момчетата са..стабилни. Матео е добре, според мен другата седмица ще е готов за изписване, при Антонио нещата не стоят така. На 3 Аб е, още му подават кислород в кувьоза, не се храни много добре. Подобрява се, но бавно. НадяваХ се до 15ти да си ги вземем, сега се надявам до 20.08, ама.. каквото сабя покаже.

# 588
Кураж Мартина, тази раздяла е за добро! Нека да ги стабилизират и после много, много ще се гушкате!

# 589
Колкото и да ти е трудно сега, трябва да мислиш за периода, когато ще сте всички заедно вкъщи, който е много скоро!
Знам какво ти е, ужасно е, но от дистанцията на времето се забравя.
Всъщност аз сега съм в лека паника да не се повтори и с нас ситуацията от първото раждане и докато не ни изпишат няма да си отдъхна, но вярвам в лекарите и знам, че правят най-доброто за бебчетата.

# 590
Марти, бързо да премине този период и да се гушкате с бебоците скоро вкъщи. Heart

Да се отчета от днешните тонове, госпожицата естествено спа през цялото време след като нощес вилня и прави акробатики до 2 и нещо.. Не знам какво я прихвана напоследък ама голяма веселба е вечерно време, явно ще е сова като мен. Поразмърдахме я малко, че лекарката дето беше на смяна не ги обича да са много спящи като са на тонове. Естествено в момента, в който тръгнахме от болницата се разбуди и започна да мърда, просто от сега си показва характера Sweat Smile . Акушерката ме прегледа каза, че шийката ми е скъсена на 60% и е започнала да се изглажда, разкритие за сега нямам, госпожицата си е наместила главата перфектно и натиска хубаво. Joy Пак ми казаха, че определено няма да дочакам до термин ама то се и очакваше де тя си върви няколко дни напред от самото начало. Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 16:22 от Kitana666

# 591
Здравейте, момичета! Пак се залутах с писането, но накрая нещата вече много дотежаха и т.н. Да докладвам : на 11.08.2024г, в 22:36 се роди Никола в тъкмо навършена 37г.с. 3300гр е и 50см . Пожелавам ви точно толкова бързо и безболезнено раждане като моето - истински болки ( не такива, които да не се търпят) получих чак след пукането на водите и засилване честотата им. Родих буквално с два напъна, без шевове и други придружаващи гарнитури. НО! Тук трябва да кажа едно огромно благодаря на акушерката ( невероятен професионалист)! Та така....толкоз от мен! 😘❤😜

# 592
Честото Герта! 🍀🫶🏻 звучи чудесно, бъдете здрави и много се радвайте на малкото щастие!

# 593
Прекрасно начало на седмицата! Честито Герта! Да расте здрав и силен Никола! Бързо възстановяване на теб!!!
Ах, започваме с бебевалежа...🥰🥰🥰

# 594
Гeрта, честита радост !!! Heart Да е жив и здрав малкия юнак Никола и много да Ви радва ! На теб бързо възстановяване ! HeartBlush

Аз да попитам вече раждалите мами, колко време след като ви се смъкна корема тръгнаха нещата горе-долу? След като бях на тонове миналия петък, ходихме по спешност в събота до болницата, защото реших че имам леко изтичане на води, слава богу се оказа фалшива тревога, но акушерката ми каза че малката е слязла значително по-надолу от предния ден..(тя два дена не се спря) и се надява да устискам до края на тази седмица. Корема ми видимо е слязъл доста надолу и вече дишам по-леко, но доста започна да ме боли кръста и трудно си намирам място вече. Sweat Smile

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 08:38 от Kitana666

# 595
Честито Грета ❤️
Леле започна вече раждането аз имам чувството ,че съм много далече от това още 🤣

# 596
Герта, честито бебче! Да е много здрав и да расте безгрижен и обичан!
Иии аз се развълнувах вече, започва се 🥹
Аз от утре съм на тонове, но си има още месец до раждането. Дано устискаме до датата!
Моето бебе първия път не слезе въобще, така че не мога да съм полезна, но сега не знам дали си внушавам, но корема ми не започва вече от под ребрата 😂
Марти, как са юнаците? Подействаха ли АБ?

# 597
Честит да ви е Никола, Герта! Да расте здрав и да е радост за цялото семейство! ❤
Бързо възстановяване на теб и много да се гушкате 🥰
Вече с огромно нетърпение чакам другия четвъртък да си видя и аз моето момиче и да се успокоя, че всичко е наред. Болни сме вкъщи. Каката след тъпия сопол, започна с кашлица основно вечерно време докато спи. Според мен е от секрети, които не успява да изкара. През деня може да се закашля 1-2 пъти, но вечер е по-зле. Моята хрема мога да кажа, че мина, но ме боли гърлото вече 3ти ден. Пия чай с мед и си правя инхалации. Няма такъв късмет просто… 10 дена преди раждане да сме болни. Дано да не се отрази съществено на бебето.
За смъкването на корема и аз нища не мога да кажа. Сякаш и моя е една идея по-ниско или просто бебето е разположено някак странично, на главата е ниско долу, защото ме побърква да ме бута и да вися в тоалетната през 15 мин, защото имам чувството, че ще се напишкам. Жестоко ме натиска просто.

# 598
Грета, честито да ви е бебенцето! Здраво и щастливо за расте, а на теб бързо възстановяване 🫶

# 599
Герта, честито! Да е здрав и благословен Никола! ✨ Чудесни новини, че всичко е минало бързо и без допълнителни екстри! Бързо възстановяване!
Да се похваля, че тази нощ се наспах без да се будя, за да се взирам в тавана 2 часа! 😅

Общи условия

Активация на акаунт