Замириса вече на море, а септемврийчето има още да расте! Тема 4

• 40 216
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
То при мен това е странното, че са само пръстите на ръцете и то само като се разхождам, иначе нямам никакви други подувания. Даже ме похвали лекаря в петък, че глезените ми били перфектни. Joy

# 526
И ръцете и краката са ми подути. Пръстените отдавна съм ги свалила, може би преде 2-3 месеца и още тогава едвам ги изкарах. И с тези подувания не знам как е при вас, но мен ме сърбят много пръстите по ръцете е краката. Нещо ужасно е. Буквално до кръв мога да се чеша. Вечер преди да си легна се мажа обилно с масло от шия. Само то ми помага да не се дърля и без това в безсънните вечери. И всички комари мен хапят. Мъжа ми всяка вечер мрънка, че има комари. Той една пъпка няма. Аз 1 комар не съм усетила, а все съм наядена. Нещо съм им много сладка в момента 😂
Почнах с бебешки репелент да се пръскам, че и за това се чеша нон стоп.

# 527
Аз нямам проблем с подуване на краката слава Богу, но според маникюристката ми са ми се надули ръцете. Пръстените ги махнах още преди месец, че ми се отбелязваха сутрин като стана.
А комарите за пръв път не ме закачат, като по някакво чудо 😄

# 528
  • София
То при мен това е странното, че са само пръстите на ръцете и то само като се разхождам, иначе нямам никакви други подувания. Даже ме похвали лекаря в петък, че глезените ми били перфектни. Joy

И аз съм така и тази бременност и предишната. Точно по същия начин само като се разхождам.

# 529
И моите пръсти се подуват понякога, но рядко, не знам поради какви причини. Краката ми се подуват всеки ден, защото седя по цял ден, а и заради жегите. Сб и нд като не съм цял ден седнала са ок

# 530
Аз пръстените тоя път изпуснах момента да ги сваля... Дали ще има проблем при секциото? Дано не!
Марти, как сте?

# 531
Мен ме изписаха днес. Успяха да ме закрепят. Като жертва на домашно насилие съм, отделно главата ме боли зверски от упойката. По принцип не се оплаквам никога, но много се измъчих, не съм очаквала такова нещо. Първото ми раждане беше песен, тичах като коза по коридорите, нищо не ме е боляло, сега съм развалина. ММ каза че съм по - слаба от преди да забременея, а са минали 5 дни..
Момчетата днес успяха да ги екстубират. За първи път виждам 3ма чужди човека (неонатолози) да се радват повече от мен за моите деца. Така се случи,че бях там. Подават им кислород, но не са с тръби в белите дробове поне. Захранили са ги също.
Ще си поседят най - вероятно до към средата на месеца.

# 532
Марти, радвам се, че има напредък при момчетата. Дано с най-бързи темпове се подобряват от тук нататък Hands Pray
Каква е причината за болките сега, срастванията ли? Дано сега вкъщи ти е по-спокойно, поне К ще те разсейва и времето ще минава по-бързо. Не искам да си представям какво е да си тръгнеш от болницата без децата, затова от сърце ти пожелавам възможно най-скоро да са си вкъщи и те Blue Heart

# 533
Ами нямам идея, сигурно е заради срастванията. И главата ме боли от упойката.

# 534
Честито изписване, Мартина! И честити добри новини покрай малките юнаци. Дано вкъщи възстановяването ти върви по-добре! Simple Smile Измъчи се ти доста с цялата бременност, дано занапред нещата вървят само на по-добре Simple Smile

# 535
Марти силно стискам палци със всеки изминал ден ти и децата да сте все по-добре и възможно най-скоро да си ги вземеш вкъщи при теб. Не мога да си представя какво ти е на душата да си тръгнеш без тях, но и това ще мине и всичко ще се нареди. Прегръдки и много сила!!!!
Аз каката днес я взех от ясла със сопол и ми вдигна и температура… сега ми е притеснено за нея и за мен. Тази вечер ще си отделям в друга стая да спя и ще се моля да не е вирус…

# 536
Марти, радвам се че са те исписали, макар и без юначетата! Само мога да си преставям, колко ти е трудно, че не са при теб. Изпращам ти сила, ще се справите, все пак вече дишат сами и се хранят! Flowers Four Leaf Clover

Аз имах понякога отоци по краката най-вече, но тия седмици от както съм основно в леглото съм ок. Иначе пръстените и аз ги свалих преди 2 месеца, след като една сутрин пръстите ми бяха доста отекли. Продължавам обаче да си пия протеина. Обаче така почна да ме боли гърба и кръста от това лежане. Следобедите особено вече ми е трудно да си намеря място.

# 537
Марти, скоро да се приберат у вас юначетата!

Честито на всички родили мами! ❤️

# 538
Минавам на отчет, преди малко бях на 3-та фетална, 34г.с. госпожицата си отговаря абсолютно точно, няма дори ден напред-назад, 2290гр. е в момента❤️ Води, плацента и кръвотоци идеални, доктора няма оплаквания☺️ Как сте вие момичета? Аз не мога да се оплача направо, освен една кофти болка в дясно под ребрата по самата кожа, която ме побърква на моменти, нямам особени оплаквания. Не съм подута, нямам отоци и рядко имам киселини, ако съм яла нещо което попринцип ги предизвиква. До тук съм +8кг, ама явно бая ми тежи, защото съм станала страшно бавна и супер лесно се изморявам, което сигурно е нормално, ама чак си се дразня на себе си🤷 Съня е мираж отдавна, ама май всички сме в тоя отбор като гледам...Багажа за болницата съм го стегнала, останаха разни дреболии за купуване, общо взето сме готови с всичко, остана да чакаме датата и всичко да мине по план.☺️
На Марти, бързо възстановяване и скоро да се прибират при вас мъниците 🤗

# 539
Аз също бях на преглед пак днес. 35гс точно, 3кг е момчето. От миналата седмица е качил 300гр. Доста ми си виждат, но не знам и колко е нормата сега. Днес приложението ми изписа, че вече с по-бавни темпове качва бебето. Доктора пак повтори сто пъти, че много голям и иска по-рано да го вадим. Мен малко ме напрегна това. Ще следим положението, другата седмица съм пак. Днес правих и запис на тонове за пръв път, каза,че е ок. Та така , явно е време да се задействам с оставащите неща за купуване и вършене, за да не става всичко в последния момент. Краката ми се подуват, но основно ,защото седя по-цял ден на стол, сб и нд не са така надути.

Общи условия

Активация на акаунт