Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 991
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 105
Отдавна са електронните етикети.🙂 Сякаш в нашия филиал има и обикновени все още тук-там.

# 106
Някои днес взе ли от розите в саксия? В какво състояние са като за първи ден?

# 107
  • София
Отдавна са електронните етикети.🙂 Сякаш в нашия филиал има и обикновени все още тук-там.
И в двата, в които основно пазарувам, са си само хартиени етикетите.

# 108
Ако някой иска тези два купона-да ми пише л.с. за да му изпратя скрийншот на картата
Скрит текст:

# 109
И аз подарявам

# 110
Момичета, имам излишен купон от 2 лв. отстъпка за сметка над 20 лева. Ако някой го иска да пише, че чак сега го видях, а изтича днес.

# 111
В Лидл има ли веган сладолед?

# 112
  • София
Във филиалите в които пазарувате, металните щипки на пекарната чисти ли са?
При нас не са мити сигурно от отварянето на филиала. На една щипка можете да видите остатъци от пица, сонати всякакви.... Нямам думи. Sad  ХЕИ не минават ли на проверка да им наложат глоба?!

# 113
  • София
Във филиалите в които пазарувате, металните щипки на пекарната чисти ли са?
При нас не са мити сигурно от отварянето на филиала. На една щипка можете да видите остатъци от пица, сонати всякакви.... Нямам думи. Sad  ХЕИ не минават ли на проверка да им наложат глоба?!
явно всеки обект е различен, при нас само ръкавици има, иначе неприятно е това, но поне няма ли и ръкавици да ползвате тях?

# 114
Честно казано, почти никога не взимам от пекарните, защото ме е гнус. Видимо е мръсно, всякакви хора бъркат с голи ръце, опипват всичко и не ползват щипки или ръкавици.
Пуканките чушлета хубави ли са?

# 115
  • shumen
Сладкодъвка,на такива им правя забележка аз.
Бисквитите ги показаха по напред.

# 116
Ти ще направиш забележка на който видиш в момента, а колко са минали и са опипали преди него не знаеш Grinning
Така преди време с приятел който е от друга държава, при тях явно нямат такива пекарни и очарован от нашите супермаркети по тоя параграф. В друга верига първо там се насочваше, но там се навърта служител постоянно. Влизаме в Лидл и нашият пак натам, при което го спирам и му казвам От тук не си вземай нищо. Ама защо?? Повърти се наоколо докато взема 1-2 неща и ще ти стане ясно.
Беше потресен колко души видял за 5 минути да опипват с голи ръце и да оставят обратно, при наличието на щипки и на ръкавици, поне 5 пъти ми благодари че съм го спряла, много е гнуслив иначе Grinning

# 117
Направих забележка наскоро в Кауфланд. Жената беше възрастна и започна да ми се извинява и да ми обяснява как искала да си сложи ръкавици, но не знаела къде има. Подадох ѝ и се разделихме с усмивка, но не ми е в природата да превъзпитавам и правя забележки на непознати; тогава беше спонтанно, но бях с малката и ѝ показвах как се прави. Както писах и по-горе, просто подминавам тези продукти.

# 118
Ама те не просто да си вземат... Ставала съм свидетел толкова пъти как бръква, опипва и чак стиска да пробва кое колко е меко, евентуално си взема една бройка но е опипал още няколко които си остават за другите обаче. Особено за хляб и подобни, но не само. Каквото и да ми говори човек, не е нормално това и видимо не им пука. Но нали на Лидл политиката е да не се правят забележки на клиентите а да правят каквото си искат...

# 119
Чак такива опипванки никъде не съм засичала. Всички хапваме от пекарните, никога не е имало какъвто и да е проблем. Добре, че не сте влизали по производствата. Или в ресторантски кухни... Гладни ще си стоите 🙄

Общи условия

Активация на акаунт