Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 764
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 120
Ами зависи от квартала. Аз редовно виждам в точно един лидъл, правят го нахални на вид пенсионери. Тя физиономията им готова за кавга още като пипат. В други два лидъла има много цигани като клиенти, но такова поведение там няма. Обаче пък в единия от тях хлапетата от квартала влизат с тротинетките си.

# 121
Ама те не просто да си вземат... Ставала съм свидетел толкова пъти как бръква, опипва и чак стиска да пробва кое колко е меко, евентуално си взема една бройка но е опипал още няколко които си остават за другите обаче. Особено за хляб и подобни, но не само. Каквото и да ми говори човек, не е нормално това и видимо не им пука. Но нали на Лидл политиката е да не се правят забележки на клиентите а да правят каквото си искат...
Не знаех, че имат такава политика...
Според мен трябва точно служителите да следят за такива клиенти и да им правят забележки.

# 122
https://www.lidl.bg/l/bg/broshura/17-06-23-06/view/flyer/page/48

Тези мебели за баня вдясно, тип етажерки са от бамбук. Дали са водоустойчиви, все пак са за баня?

# 123

Тези мебели за баня вдясно, тип етажерки са от бамбук. Дали са водоустойчиви, все пак са за баня?
Не мисля че са от бамбук - меламиново покритие, в магазина, на кашона прочетете какво покрива меламина - пдч е най-вероятно , в краен случай мдф, понякога и един експандиран материал ползват за бани.

# 124
  • София
Пуканките чушлета хубави ли са?
Хубави са, ако обичате туршия и не много люто. Wink В къщи ги харесваме точно поради тази причина, киселки и не много люти, на мен даже са ми слабички. Но, за който е фен на лютото - ще са му слаби много.

# 125

Не мисля че са от бамбук - меламиново покритие, в магазина, на кашона прочетете какво покрива меламина - пдч е най-вероятно , в краен случай мдф, понякога и един експандиран материал ползват за бани.

На кутията пише Стабилна конструкция от висококачествен бамбук. И затова ми изглежда да е за сухо място.

# 126
Имам абсолютно същите модели от Лидл, ама бели. Категорично не са от бамбук, ПДЧ е това, с ламинирано покритие и обикновен кант. Не става за мокро помещение. Нашите не се мокрят директно, извън душ кабината са и кантовете се отлепиха. Имаме и една етажерка от ИКЕА, само тя няма поражения, кантът ѝ е много качествен.

# 127
Имам абсолютно същите модели от Лидл, ама бели. Категорично не са от бамбук, ПДЧ е това, с ламинирано покритие и обикновен кант. Не става за мокро помещение. Нашите не се мокрят директно, извън душ кабината са и кантовете се отлепиха. Имаме и една етажерка от ИКЕА, само тя няма поражения, кантът ѝ е много качествен.

Производителят е писал материала, не си го измислям 🙂.

Може би не са пускали досега такива и никой няма впечатления. Трябват ми водоустойчиви, ще продължавам да търся.

# 128
  • София

Мнение за този вентилатор има ли? шумен ли е много

# 129
Чак такива опипванки никъде не съм засичала. Всички хапваме от пекарните, никога не е имало какъвто и да е проблем. Добре, че не сте влизали по производствата. Или в ресторантски кухни... Гладни ще си стоите 🙄
Ами радвам се за теб че не си, то не е най-приятното чувство като видиш такова нещо и определено съм си по-добре преди да го видя. Но това че ти не си виждала, изобщо не значи че не се случва.
Аз причина да си съчинявам нямам. На такъв щанд се спирам по изключение така или иначе, така че за мен е все тая.

# 130
Благодаря, Аня. Аз ям доста люто, значи няма да ми харесат пуканите чушлета.

# 131
Здравейте! Търся този вентилатор: .
За София става въпрос, някой виждал ли е налични бройки? Мисля, че беше от брошурата миналата седмица.
Благодаря!

# 132
Пуканките чушлета хубави ли са?
Хубави са, ако обичате туршия и не много люто. Wink В къщи ги харесваме точно поради тази причина, киселки и не много люти, на мен даже са ми слабички. Но, за който е фен на лютото - ще са му слаби много.

много ги харесвам аз чушлетата.

# 133
Здравейте! Търся този вентилатор: .
За София става въпрос, някой виждал ли е налични бройки? Мисля, че беше от брошурата миналата седмица.
Благодаря!
Онзи ден бях на маникюр. Имаше такъв вентилатор в салона, беше пуснат на макс, но не се усещаше почти никакъв полъх от него. Коментирахме с маникюристката, че или е дефектен, или толкова си може. Изключително слаб.

# 134
Само аз ли имам съобщение за петъчни купони, пък няма?

Общи условия

Активация на акаунт