Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 846
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 135
При мен отдавна няма петъчни купони, но то така или иначе пише “петъчни промоции” и отваря секцията с купоните.
Или не са спрели известяването от приложението, или отварят грешна секция…
Не знам, вече много рядко пазарувам от тях заради такива глупости с приложението. Даже им писах да се оплача, колко съм недоволна от списъка за пазаруване и колко ми е неудобна брошурата в приложението, която се отваря с хиляда гимнастики на всяка страница (недовиждам, искам по-едричко да ми е). Получих и отговор в стила колко ценно е моето мнение за тях Joy
Ми като ви е ценно оправете го де Confused

# 136
Аз имах работа наблизо и минах да си взема бонбоните за рд с мента за 1 ст., както и дамски рол он (така бяха поставени дамските, че едва ги видях, само кашон се виждаше). Бонбоните с мента гледам, че са станали 3,99 лв.🤔 И марката им е сменена- вече е J.D.Gross, дизайнът и той малко различен. Снимката в купона за рд е с предишната марка и дизайн. Вероятно последният път, когато съм взимала бонбоните е бил преди година пак с купона за рд, не знам откога е промяната в цената и марката.🙂

# 137
  • Бургас
Здравейте! Търся този вентилатор: .
За София става въпрос, някой виждал ли е налични бройки? Мисля, че беше от брошурата миналата седмица.
Благодаря!
Онзи ден бях на маникюр. Имаше такъв вентилатор в салона, беше пуснат на макс, но не се усещаше почти никакъв полъх от него. Коментирахме с маникюристката, че или е дефектен, или толкова си може. Изключително слаб.

То няма как да има полъх като няма нещо, което да върти въздуха. А всъщност на какъв принцип работят тези вентиратори, след като не "вентилират".

# 138
Само аз ли имам съобщение за петъчни купони, пък няма?
Аз този проблем го имам от няколко месеца- питах тук, но никой не се включи и реших, че проблема е в телефона ми.

# 139
  • София
Петъчни купони вече няма, промоциите са от четвъртък, но без купони.

И аз много време имах само 3-4 купона, без "Избрано за теб". Рестартирах, обновява, попълва анкетата и нищо. Но тази седмица за първи път от месеци се появиха още няколко "избрано".

# 140
Това избрано за теб е пълна тъпотия ! Не разбирам как е избрано за мен, като предложеното в купоните никога не съм купувала Joy

# 141
Като няма петъчни купони защо ни изпращат известие за петъчни промоции, което отваряйки те види в секция купони , а там няма нищо?!

# 142
  • София
Като няма петъчни купони защо ни изпращат известие за петъчни промоции, което отваряйки те види в секция купони , а там няма нищо?!
Аз нямам такова известие. Абе, шашав им е сайта.

# 143
Ето го , от днес:

# 144
И аз имам известие и изобщо не са спирали. Дали не е от ОС на телефона? Май пак трябва да им пиша, че ми хареса да ми обясняват колко съм им ценна Joy

# 145
  • София
Във филиалите в които пазарувате, металните щипки на пекарната чисти ли са?
При нас не са мити сигурно от отварянето на филиала. На една щипка можете да видите остатъци от пица, сонати всякакви.... Нямам думи. Sad  ХЕИ не минават ли на проверка да им наложат глоба?!
явно всеки обект е различен, при нас само ръкавици има, иначе неприятно е това, но поне няма ли и ръкавици да ползвате тях?

Ползваме ръкавици само когато ги има.

# 146
  • shumen
Ползвам ръкавици аз.Ако няма само тогава щипки.

# 147
  • София
Аз също ползвам ръкавици, но понякога са свършили. Но е гнусна гледката на неизмитите щипки.

# 148
Има персонал, оплачи се на място. Тук няма какво да направим.
Изобщо, хора оплаквайте се, сигнализирайте. Не мрънкайте пред блока и по форуми.

# 149
  • Варна
Здравейте, имам въпрос - топингите за сладолед, които се продават в Лидл (предполагам ще важи същото и за Кауфланд, Била и т. н.), замръзват ли, когато се полеят върху сладоледа? Искам да стане като коричка, а не да остане течен като сироп... Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт