Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 934
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 950
Лидълският скир хубав ли е (ако някой може да го сравни спрямо кауфландския скир, ще е чудесно)?🙂
Преди няколко дни цената на новия шоколад J. D. Gross 95% беше тази:
Скрит текст:

Днес е вече по 5,49 лв, както и шоколадите 70% и 85% от серията. Да си знаете, не че е изненадващо.😅

# 1 951
Аз също давам добър отзив от пяната за дамаски ..на моите кухненски столове с дамаска си се справяше чудесно (2 деца и много мазни ръчички и накапано с храна ). Отделно сега си "изпрах" килимите с нея - петната първо третирам с пяната, изчаквам 15-20 минути , разтърквам петното с четка и после  с перяща прахосмукачка с препарат минавам целия .

# 1 952
От темата съм останала с впечатление, че пяната за почистване на тапицерия е по- добра от тази за дамски.

# 1 953
  • Mostly in my mind
На никой не давам наклони какво да прави, но за моите прагове на допустимост, тази цена е висока за пакет турски кърпи.

Тези кърпи вътре са два пъти по-големи от бебешките и са по 100 бройки. Освен това са много плътни и дебели. При положение, че пакет бебешки 70-80 броя са около 3 и нещо. Тези като количество са два пъти по-големи, то е нормално да са 5-6лв.
Точно така. Цената е напълно приемлива, дори добра. Пакетът е огромен. Ползвам подобни турски, на друга марка и по-скъпи Wink  и хубавото е,че са супер функционални. Навсякъде ги използвам.

# 1 954
Само да вметна, понеже се сравняват бебешки, че аз бебешки кърпи 120 бр.купувам за под 2 лв, а не купувам 80 бр за над 3 лв.

Лидл не е успял да договори намаление на турските кърпи за клиентите си, а е уж голяма верига, странно как малките търговци ги продават за под 5 лв., а Лидл за 6 лв.

Иначе да, пакетът е огромен.
За мен 6 лв за кърпи е ненормална цена, както и 10 лв за пакетче черен пипер на шарени зърна /в К/, ама хора разни Simple Smile

Сетих се и за ефекта на  сварената жаба Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 955
Лидл не е успял да договори намаление на турските кърпи за клиентите си, а е уж голяма верига, странно как малките търговци ги продават за под 5 лв., а Лидл за 6 лв.
Паралелните вносове на малки магазинчета обикновено не плащат мито / ДДС на тия стоки, ако не са внесени официално .. та не е баш същото.
Не само за кърпите, за всякакви такива "търговии" с турски / гръцки и каквито там "далавери".

# 1 956
  • София
...
Лидл не е успял да договори намаление на турските кърпи за клиентите си, а е уж голяма верига, странно как малките търговци ги продават за под 5 лв., а Лидл за 6 лв....

Не е странно. Като не отчетат ДДС-то и ей ти цената 🙂

# 1 957
Ето тази кофа с кърпички купих от пазара в Кубрат ( не питайте, не е за всеки това изживяване:) ) за 6 лв. 300 бр напоени кърпички за чистене

# 1 958
  • Mostly in my mind
Аз такива кърпи под 5 лв не съм виждала, а ги купувам точно от малки магазинчета. Чудно ми е къде вие сте ги видяли на тази цена. Wink
Отделно кърпите са супер икономични. Няма нужда от издребняване. Simple Smile

# 1 959
Как не отчитат ДДС като имат публичен официален сайт и издават фактури?
Не пазарувам от "далавери"...сайтът е в нета? Simple Smile

Аз такива кърпи под 5 лв не съм виждала, а ги купувам точно от малки магазинчета. Чудно ми е къде вие сте ги видяли на тази цена. Wink
Отделно кърпите са супер икономични. Няма нужда от издребняване. Simple Smile

Потърсете с гугъл, сигурна съм че ще ги намерите, щом аз при бързо търсене ги.

# 1 960
  • Варна
Ето тази кофа с кърпички купих от пазара в Кубрат ( не питайте, не е за всеки това изживяване:) ) за 6 лв. 300 бр напоени кърпички за чистене

Даже и по евтини ги има във Варна 🙃

# 1 961
  • София
Лидълският скир хубав ли е (ако някой може да го сравни спрямо кауфландския скир, ще е чудесно)?🙂
На мен кауфландският скир ми допада много повече от лидълския. Кауфландският е с консистенция на мус, а лидълският е като гъсто кисело мляко.

# 1 962
dechy, благодаря! Да разбирам ли, че скирът от Лидъл е по-рядък? Или пък по-малко кремообразен? Само от Кауфланд съм купувала досега, та нямам база за сравнение с други марки.

# 1 963
  • Бургас

Къде ги намирате тези кърпи за под 5лв? Аз ходя често в Турция на шопинг и дори там не са под 5лв. Хубавите са от 6лв нагоре. А дългите дето стават за подочистачка даже са 10лв.

Само да уточня, че хубавите са дебели плътни и са със оцет и сода. Не миришат на някаква ароматизирана химия.

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 23:03 от Irene Adler

# 1 964
  • София
След като две страници се коментират мокри кърпи... Кажете кои са най- добрите мокри кърпи за ежедневна употреба (също и по-малък пакет)? Безвредност, неутрални, добра материя. Без значение цената.
Пп. Ползвате ли отделни, като вид за голяма нужда (за извън вкъщи)?
Babe Crema , вече не ми допадат... Липилу от Лидл твърдо НЕ.

Общи условия

Активация на акаунт