Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 173 017
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 965
В Лидъл има влажна тоалетна хартия, на мокри кърпички прилича. Купувам и използваме понякога, но не я носим навън (опаковката съдържа 70-80 броя и няма как да се разнася в дамската чанта примерно).
Харесвах преди едни мокри кърпи със слонче, но отдавна май го няма вече (сега купувам аналога им от Кауфланд).

# 1 966
Докато детето беше по-малко ползвахме на Памперс, от години не ползваме никакви мокри кърпи.

# 1 967
  • София
dechy, благодаря! Да разбирам ли, че скирът от Лидъл е по-рядък? Или пък по-малко кремообразен? Само от Кауфланд съм купувала досега, та нямам база за сравнение с други марки.
Може би е една идея по-рядък и е гладък като кисело мляко, а не е шуплест, като кауфландския.

# 1 968
Lidl да върнат тези на производителя. Грешна формула. Не вършат никаква работа. Със същият ефект ще се напръскам с вода от чешмата.

# 1 969
Здравейте. Скоро пускали ли са ламинатор и фолио за ламиниране? И ако има дами (господа), които имат Лидълски, дали са доволни? Благодаря предварително!

# 1 970
На Бочко кърпичките харесваме ние.

# 1 971
Здравейте. Скоро пускали ли са ламинатор и фолио за ламиниране? И ако има дами (господа), които имат Лидълски, дали са доволни? Благодаря предварително!
И аз питах наскоро - май не са. Чакам да е в някоя от следващите брошури.

# 1 972
Lidl да върнат тези на производителя. Грешна формула. Не вършат никаква работа. Със същият ефект ще се напръскам с вода от чешмата.

Ползвам ги за обувки от години и са си много добре.
Ако краката са ти вонящи, лекувай си гъбите...

# 1 973
  • Буркина Фасо
Докато детето беше по-малко ползвахме на Памперс, от години не ползваме никакви мокри кърпи.
евала. опазваш околната среда и канализацията.
омръзна ми да отпушваме каналите и да вадим мокри кърпички и дамски консумативи.

# 1 974
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 975
  • Бургас
И на мен ми е чудно за какво се ползват тези мокри кърпи вкъщи, при условие, че има парцали, кофи, вода, препарати.
За навън инцидентно да се забършеш - да, ама вкъщи?

# 1 976
От 1 месец поне при нас няма от конците за зъби (оранжевите и сините), но пък иначе са щедри, дали ми купон за тях. Защо така процедират и развъртат хората? Спомням си, че всички тук в темата коментираха, че никъде ги няма вече тези конци, а те даже купон пуснали.

# 1 977
От 1 месец поне при нас няма от конците за зъби (оранжевите и сините), но пък иначе са щедри, дали ми купон за тях. Защо така процедират и развъртат хората? Спомням си, че всички тук в темата коментираха, че никъде ги няма вече тези конци, а те даже купон пуснали.

Няма и да ги има..така ми казаха, питах тогава на нац.телефон.
Аз за щастие им намерих заместител в лилито...май на Астера, ще излъжа ..не помня точно...

# 1 978
Може ли купонът, моля?

# 1 979
  • Пловдив
А що има купон, като е отлистен артикул?

Нахутът е мн.дребен. Не ми хареса за салата.

Общи условия

Активация на акаунт