Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 880
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
А сигурни ли сте, че е отлистен?
Не беше ли някъде да нямало единия цвят, другаде на нямало другия, но все пак да има някакви?

# 1 981
Няма зареждане казаха.....

# 1 982
въпрос за кърпите в кофа Simple Smile
Скрит текст:
Ето тази кофа с кърпички купих от пазара в Кубрат ( не питайте, не е за всеки това изживяване:) ) за 6 лв. 300 бр напоени кърпички за чистене

Чистят ли, не оставят ли следи, като замазано или да са прекалено мокри?

# 1 983
  • Бургас
И на мен ми е чудно за какво се ползват тези мокри кърпи вкъщи, при условие, че има парцали, кофи, вода, препарати.
За навън инцидентно да се забършеш - да, ама вкъщи?

За всичко се ползват. Бършеш и хвърляш.
Ето например след готвене понякога е понапръскано около печката и пода. Или пък бърша около дръжките на кухненските шкафове, че стават на пръсти около тях. Сина ми е типичен разсеян тийнейджър и след него винаги има нещо накапано по плота или пода. Няма да вадя стирка и кофа да бърша за няколко капки. Това е между основните почиствания, които правя веднъж седмично както си трябва. Понякога забърсвам малко прах тук там. Имам и кърпички за прозорци, които също ползвам между основните почиствания, че за една седмица огледалото става на отпечатъци, не знам диването как точно се оглежда. Абе който си има момчета-прасета в къщи вършат чудесна работа тези кърпи.
Парцалите трябва да се перат. Аз ако ползвам често парцали после трябва да ги пусна в пералнята на 90 градуса, защото сред две-три ползвания започват да миришат.

Пак казвам, че ползвам от по-качествените кърпи, които са плътни, не оставят следи след себе си и са с оцет и сода.

# 1 984
Кухненската хартия не се пере. Обезмаслител и хартия, и хвърлям.
И така също става...разбира се, всеки си намира неговия си начин.

# 1 985
  • Бургас
Да, това също е вариант, но обикновено обезмаслителите са на спрей, а на мен не ми се диша такова нещо, замайва ми се главата от него.

Моя приятелка ми изпрати това преди малко. Снимка от Мигрос.

# 1 986
Аз за щастие им намерих заместител в лилито...май на Астера, ще излъжа ..не помня точно...
Тета,
Скрит текст:
в Кауфланд има хубави конци за зъби на тяхната марка. Мисля, че са подобни на лидълските.

# 1 987
Благодаря ти, Долче...далече ми е К обаче...но ще ги имам предвид.

# 1 988
Пуснали са още нови мусове. Много са вкусни.

# 1 989
  • Варна
Благодаря ти, Долче...далече ми е К обаче...но ще ги имам предвид.

Ползвам конец собствена марка на Била ТудейДент май беше, и ДМ-ска марка ДонтоДент. Вършат работа.

# 1 990
Нямат нищо общо с лидълския оранжев.

# 1 991
  • Варна
Нямат нищо общо с лидълския оранжев.

Не съм го ползвала, не знам.
С какво е уникален? 😀

# 1 992
# 1 993
  • shumen
Аз ползвам конец на ДМ и върши същата работа.
Мокри кърпички ползвам и аз и на вън,и вкъщи.

# 1 994
Имаше запитване за ламинатора.
Скоро не съм го виждала. Следя, за да си купя листи за ламиниране.
Имам го и съм много доволна!

Общи условия

Активация на акаунт