Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 841
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 995
У дома за какво го ползвате? Отдавна го заглеждам

Имаше запитване за ламинатора.
Скоро не съм го виждала. Следя, за да си купя листи за ламиниране.
Имам го и съм много доволна!

# 1 996
У дома за какво го ползвате? Отдавна го заглеждам

Аз съм учител и все трябва нещо да ламинирам, а в книжарницата ми излиза скъпичко. Сигурно няколко ламинатора да съм си купила с парите, които съм оставила там.

# 1 997
Знаете ли има ли ограничение само един път дневно да се ползва Лидл плюс, за да се отчита?
Сутринта рано пазарувахме с мъжа ми, а към обяд и аз отделно. Тъкмо пет лева ни оставаха на лентата на купон плюс до награда, обаче е отчетен само сутрешния пазар, но не и по-късната покупка. И съответно няма втора дигитална бележка. В два различни магазина и с разлика повече от два часа е пазарено.

# 1 998
Подарявам:
Скрит текст:

# 1 999
Няма ограничение

# 2 000
Знаете ли има ли ограничение само един път дневно да се ползва Лидл плюс, за да се отчита?
Сутринта рано пазарувахме с мъжа ми, а към обяд и аз отделно. Тъкмо пет лева ни оставаха на лентата на купон плюс до награда, обаче е отчетен само сутрешния пазар, но не и по-късната покупка. И съответно няма втора дигитална бележка. В два различни магазина и с разлика повече от два часа е пазарено.

Няма ограничение в ползването на карта Лидл.
Ограничение има само за получаването на скреч карта минимум 15 мин между пазаруванията.
Но за промоциите и офертите няма ограничение.
Може и 10 пъти да пазарувате в деня.

Редовно има бъгове в приложението.
Дигиталните бележки се появяват след 2-3 дни, или пък скреч картата не се показва на началната страница и трябва да влезете през “камбанката”. Понякога и купоните стоят неотчетени.

# 2 001
  • Варна
Писна ми Лидл да ми дават купон за бял чипс! 🤪

От нарязания Едам нямаше, свършил бил според служителката...а сме едва четвъртък...

# 2 002
Писна ми Лидл да ми дават купон за бял чипс! 🤪

От нарязания Едам нямаше, свършил бил според служителката...а сме едва четвъртък...

В Младост 2 имаше цял хладилен регал само с Едам. Сигурно 8-9 кашончета. Страшно много бройки. Даже се учудих..

# 2 003
В Лидл на Алабин имаше днес по обяд.
Дано пак заредят и при вас.
Благодаря за отговорите. Нямам камбанка, въобще не излиза втората покупка дано го оправят, че да си вземем наградата за достигната сума.

# 2 004
В Лидл на Алабин имаше днес по обяд.
Дано пак заредят и при вас.
Благодаря за отговорите. Нямам камбанка, въобще не излиза втората покупка дано го оправят, че да си вземем наградата за достигната сума.
Не чакайте изобщо. Преди 2 седмици им писах за същия проблем - още чакам отговор от компетентните. Бележката беше за над 200 лв., остави настрани скреч- картите и участията в игрите, ами напоследък не пазя хартиените бележки, защото има дигитални. Добре, че още на другия ден погледнах, преди да я изхвърля, защото имах 2 уреда с гаранция в липсващата бележка.

# 2 005
Проблеми с несканирана карта съм имала само на каса със служител, ако не се цъкне добре, или служителя не потвърди че е цъкната. При пазаруване на селфчек каса, когато аз си сканирам картата, никога не е имало проблем.

# 2 006
Проблеми с несканирана карта съм имала само на каса със служител, ако не се цъкне добре, или служителя не потвърди че е цъкната. При пазаруване на селфчек каса, когато аз си сканирам картата, никога не е имало проблем.
Картата е сканирана,два купона ползвах, интересното е, че купоните веднага изчезнаха като използвани, има отстъпка от Лидл плюс на хартиената бележка, но нито има дигитална, нито е отчетена сумата.
Освен и аз да им пиша, ама ако отговарят след месец...

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 14:58 от MianaNia

# 2 007
На мен така миналата седмица не ми се появи една дигитална бележка, интересното е, че обаче рулетка имаше, но не и самата бележка в приложението.

# 2 008
  • Буркина Фасо
.... или пък ако ти не си я видяла маркирана на монитора. винаги се показва.Smiley

# 2 009
Не е несканирана, на бележката пише "Вие спестихте с Лидл+ иди колко си лева". Купоните също са изчезнали като използвани. Ама бележката я няма.

Общи условия

Активация на акаунт