Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 939
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 935
Lite,  да, проверих си хисторито и се сетих, че беше януари. И ние у дома се възползвахме 4ма души, не беше никак зле Grinning Trollface

# 1 936
Този също, а млякото без лактоза е ползвано
Подарявам купоните
Скрит текст:

# 1 937
  • София
Lite,  да, проверих си хисторито и се сетих, че беше януари. И ние у дома се възползвахме 4ма души, не беше никак зле Grinning Trollface
Lidl стъпва на българския пазар през 2010 г,
когато на 25 ноември едновременно отварят врати
първите 14 магазина в 11 града в страната.
Днес компанията присъства в 56 града с общо 129 магазина и 2 логистични бази.
На 01 декември бяха луканките от 1 ст.
Помня, че касиерката ни гледаше с някаква кисела гримаса
 и като приключихме с плащането тя вдигна телефона да пита къде са тези луканки от 1 ст.

# 1 938
Хартиените кърпички, които съм показала са нови в асортимента, нормално е да са по-скъпи, защото са трипластови.
Онзи ден ги забелязах под надпис “ново” в асортимента и купих една кутия за проба - по-меки и по-приятна е хартията, поне моето усещане е такова. Не коментирам цена, само качество.

# 1 939
  • Варна
Снимка ви направих 😁

# 1 940
  • София
На никой не давам наклони какво да прави, но за моите прагове на допустимост, тази цена е висока за пакет турски кърпи.

Гуакамолето ( ако някой се е забързал като мен за него ) да кажа, че има люти чушки в състава. Не купих, не ям люто. То и беше логично да предположа предвид в коя седмица идва, но не зацепих автоматично 🙃
В други държави имат класическо в ПА.
При нас пускат ли друго освен това в някоя седмица?

# 1 941
Аз пробвах от този тройният дип - три слоя гуакамоле, салца и заквасена сметана с чедър + 5-6 резенчета халапеньо, които може и да се махнат, самия сос не е лют и доста ми допадна

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 15:10 от bukvalno-az

# 1 942
  • Варна
Да попитам тази пяна за почистване ще се справи ли с тапициран кухненски стол? Материята на стола е тип велурена.

Столовете все още са сравнително нови и нямат петна, ама да се подготвя, че само дебна ММ да внимава 🤪

# 1 943
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
по много купони имате бре Smiley  с връзки ли сте ?
моите са до оберфрезата.

Аз даже имам нови допълнители купони “избрано”. Ще ги пусна после някой нещо ако си хареса.
може би не знам къде да ги търся?

Не. Просто явно пазарувате по-рядко...като мен 😁
ММ у нас пазарува, съответно, трупа оборот и има повече купони от мен.
абе гадове Smiley
дават ми купони за кучета, дамски неща  и др. от този род, които никога не съм купувал.
а не ми дават за биричка, която всеки път купувам. Smiley

# 1 944
  • София
Подарявам, от днес е, валиден 7 дни.

# 1 945
Киса, вчера пробвах тази пяна за почистване. Имах я купена от предишно зареждане, и сега и дойде времето. Петната не ги почисти, но дамаската изглежда по-добре.

# 1 946
Купувала съм я, уви, изобщо не ми харесва как чисти ... По-скоро става само за леко освежаване

# 1 947
  • Бургас
На никой не давам наклони какво да прави, но за моите прагове на допустимост, тази цена е висока за пакет турски кърпи.

Тези кърпи вътре са два пъти по-големи от бебешките и са по 100 бройки. Освен това са много плътни и дебели. При положение, че пакет бебешки 70-80 броя са около 3 и нещо. Тези като количество са два пъти по-големи, то е нормално да са 5-6лв.

# 1 948
  • София
Да попитам тази пяна за почистване ще се справи ли с тапициран кухненски стол? Материята на стола е тип велурена.

Столовете все още са сравнително нови и нямат петна, ама да се подготвя, че само дебна ММ да внимава 🤪

Да, ще се справи. Аз прах дивана с него, светна просто. Спазвайте инструкциите отзад!

# 1 949
Подарявам
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт