Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 890
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 60
За първи път от доста време да ми се падне и на мен нещо от дузпите / този вратар на моето приложение много добър, все спасява/
ЦелИ се горе вдясно 😉

# 61
  • София
За първи път от доста време да ми се падне и на мен нещо от дузпите / този вратар на моето приложение много добър, все спасява/
ЦелИ се горе вдясно 😉

И горе в ляво става.

# 62
Няма значение къде ще натиснете.
Писали сме и преди. На принципа скреч карта е.
Ако е заложено в алгоритъма, няма да спечелите нищо, независимо къде цъкате.

# 63
  • София
Здравейте,
в новата брошура има някаква чистачка за прозорци. Някой има ли впечатления от това чудо, върши ли някаква работа?

# 64
Да сте виждали останали от тези чаршафи накъде в София, в нашите два филиара няма, бяха от този понеделник, но не успях да ида
Вчера към 9 сутринта  имаше във филиала на Линкълн ( Овча купел), по обяд- на Тодор Александров, а днес ги видях и на Вагона( към 10ч)

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 15:34 от denyil

# 65
И при мен вратарят все хваща топката.
От находките вчера си взех чорапогащници по 1лв. Е, фигурални, но приемливи. Всички жени в количките имаха чорапогащници 😄

# 66
Някой да е ходил в магазина на Тодор Александров да е обръщал внимание дали има детско/бебешко при намаленията?

На Вардар днес беше една топка всичко. Въпреки това съм доволна, взех зимно чувалче за детето за 10 лв. Имаше всякакви размери в два цвята.

# 67
На Тодор Александров бебешко май нямаше( освен чорапки и  чорапогащи, някакви блузки/потничета), но имаше стелки за кола 4бр за 5лв, което ми се видя добра оферта.

# 68
Има ли останали от Нутела бисквитите из Варненските филиали?

# 69
Имам купон за бонбониера Ванеса, но забравих да го ползвам, а изтича днес. Ако някой го иска, да пише.

# 70
Подарявам:
Скрит текст:

# 71
Здравейте, подарявам.

# 72
Подарявам:
Скрит текст:

# 73
вчера на сточна имаше големи парчета сьомга на -50 %. направо умрях от мъка, че в момента не ям животински продукти, а вкъщи няма кой да изяде едно кило филе.

# 74
Безкофеиновото кафе вече струва 5,99 лв. 2-3 дни по-рано си беше все още на 5,49 лв.

Общи условия

Активация на акаунт