Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 937
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 75
Дали отвориха, Лидъл-аутлета? Някъде в Люлин щял да бъде, ако съм разбрала правилно.

В Люлин 5. Имаме съфорумка, която живее наблизо, ако се включи, да сподели дали вече работи аутлета.
Работи от няколко седмици и е гола вода. Един дълъг ред, това им е аутлета - разни дрехи, предимно есенно/зимни, якета, ботуши, всичко нахвърляно и оплетено. Бебешки дрехи има доста, може би там да има попадения.
В началото всеки ден имаше нова стока, сега имам чувството, че едно и също се търкаля по кошовете от седмици.

Случайно да сте мернали дрон с цена около 45 лв.?

# 76
  • София
Не, дрон не съм виждала. То и техника няма напоследък, каквито машини и уреди имаше в началото, се изкупиха и сега само дрехи и обувки.

# 77
  • Велико Търново
Върнали са в ПА бисквии Мариа!!! Толкова се зарадвах като ги видях - тънки, хрупкави и с вкус на истинска бисквита.

# 78
Може ли снимка, не се сещам кои са
Върнали са в ПА бисквии Мариа!!! Толкова се зарадвах като ги видях - тънки, хрупкави и с вкус на истинска бисквита.

# 79
Ако са тези на Боровец - ужасни са и отровно сладки. Но те са двойни и с пълнеж. Не се сещам за други с името Мария пък и тънки.

# 80
  • София
Сигурно са тези, никога не съм ги купувала.
Скрит текст:

# 81
Тези от снимката на Yovanкa са. И аз вчера ги видях.🙂 Никога не съм купувала от тях, но помня, че се харесваха и ги пускаха и в ХХЛ седмици.

# 82
Подарявам:
Скрит текст:

# 83
  • Mostly in my mind
Аз имам само 4 купона. Никога досега не е било.

# 84
  • София
Подарявам

# 85
Така се случи, че обиколих доста магазини на Лидл от София и доволно напазарувах на детето от намаленията.

Но за друго пиша. Кашкавалът със синята опакова, който го харесваме върху сандвичи, са го пуснали в размер от 1,5 кг в постоянния асортимент. Беше с надпис ново над цената, а тя беше 27-28 лв.

# 86
Овчето и козе сирене на РС, производител Ведраре, 400гр опаковка, вече е 10, 99лв, а беше с лев надолу.

# 87
Аз имам само 4 купона. Никога досега не е било.
Аз пък имам само 2.

# 88
# 89
А, върнали са отварянето на брошурата в PDF, значи има надежда да оправят и списъка в мобилното приложение Smile Откакто го направиха безполезен в този си вид, направо ме отказаха от магазина. Програмистите им са възможно най-некадърните Grin - освен гадния списък за покупки, много ме дразни и списъкът с кампании - ако на 10-та кампания например отворя някой продукт, след това ме връща на първата кампания, а не докъдето съм стигнала. Не че ще фалират без мен, но е срамота толкова голяма фирма да не може бързо да оправи такива елементарни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт