Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 118
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 390
Може и да сте писали, извинявам се за което. Отзиви за машината за сладолед?

Писаха на предните страници.
Не става, само ще си изхарчите парите.

# 391
Е, тя може да върне машината ако не я хареса.

# 392
Благодаря за отговорите, не ми се връща и не ми се занимава с тях.
Два уреда неуспешни имам, една ютия която залепваше и един грил(като тефалските), грил ми пращаха нов два пъти, докато накрая не вдигнах скандал и ми върнаха парите.
Та ако някой се чуди за грила, абсолютен боклук, залепва и всичко става като варено, защото в един момент температурата спада.

# 393
И аз съм доволна от ел. рендето. Моето е с по-стария дизайн, но мисля, че са идентични като характеристики.

# 394
В два лидъла бях днес, едвам намерих къси панталони от дънковите мой размер. В първия, малко преди 9, имаше останали само бели.
Иначе да кажа, че лимитираните дезодоранти на cien са доста приятни. Единият е 1:1 със синия в постоянния асортимент, но този с праскова и маракуя много ми хареса и го взех.

# 395
О чудесно, много ви благодаря!

# 396
Чаршафите със ластик биват ли или отново са от кофти материя?

# 397
  • оттам, откъдето започва България
Мнения за този лосион за след слънце:         https://www.lidl.bg/p/cien-sun-losion … sp;    

# 398
Аз се зачудих защо ги раздават по 1 ст или 1+1, а сега в аптеката се оказва, че ЕК забранява октокрилена и всички продукти с тази съставка трябва да се изтеглят до края на годината, та Виши беше намалено на 50% в Софармаси.
 Нямам пред мен в момента продукт на Сиен. Ще погледнете ли дали има октокрилен в състава?
Ако има, значи е ясно защо са тези купони и рулетки..

# 399
Аз се зачудих защо ги раздават по 1 ст или 1+1, а сега в аптеката се оказва, че ЕК забранява октокрилена и всички продукти с тази съставка трябва да се изтеглят до края на годината, та Виши беше намалено на 50% в Софармаси.
 Нямам пред мен в момента продукт на Сиен. Ще погледнете ли дали има октокрилен в състава?
Ако има, значи е ясно защо са тези купони и рулетки..
Ама, че долно!

# 400
И Виши ли е с октокрилен? Аз знам за него и го избягвам. Чудех се защо са толкова щедри от Лидл, но по принцип съм мнителна, когато някой търговец иска да ми "подари" нещо Laughing

# 401
Има, аз за това не го взех мин.година.

# 402
Моят от сиен няма октокрилен, но е от серията хипоалергенни и не беше намален Joy

# 403
И Виши ли е с октокрилен? Аз знам за него и го избягвам. Чудех се защо са толкова щедри от Лидл, но по принцип съм мнителна, когато някой търговец иска да ми "подари" нещо Laughing

Да, момичетата в аптеката ми показаха и Ла рош, и Биодерма, но за тях се чакало нещо от фирмите дали ще ги изтеглят направо или ще ги намалят. Доста фирми имат октокрилен..

# 404
Днес отивам към обяд за дънковите панталонки и разбира се останал само един чифт бели. Нито мъжки бермуди, нито тениски. Вече ни се подиграват. Още в началото на първия ден бройките им да свършват...За какво са тия отпечатани брошури, реклами на стоки, които ги НЯМА в магазина?! Само за примамка! Нали пак пълним количките с непредвидени покупки. А за малкото бройки изгодни стоки трябва да се избиваме. Възмутително!

Общи условия

Активация на акаунт