Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 177 833
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 405
  • оттам, откъдето започва България
В момента няма как да видя състава на Сиен Sun лосион за след слънце. Има ли я в него съставката, която коментирате? Някой ползвал ли е продукта? Ако - да, очаквам мнения.

# 406
От 2 години търсих без отокрилен и без да е някакви безумни пари и намерих само на Каротен и си го ползвах.Тази година изобщо го няма ,и поръчах последно от Озон.Та така... Нивеа,Гарние и др.подобни -всички имат.И в другите серии на Виши с фактор има Sad .И за това смених и крема за лице..

# 407
  • Пловдив
Здравейте! От Потребителските права в сайта на Лидл не можах да разбера мога ли да върна нехранителни стоки, закупени като е използвано приложениего Лидл Плюс само с представяне на дигиталната бележка? Т.е. не мога да си намеря хартиената бележка, ще ми приемат ли връщането?

# 408
# 409
В обикновения слънцезащитен  лосион CIEN има октокрилен. Лосионите на  DM имат серия сензитив без тази съставка.

# 410
Точно слънцезащитен спрей Каротен гледах преди няколко дни в Лидл в Гърция и в него имаше октокрилен. Сега погледнах един слънцезащитен на Виши вкъщи, няма октокрилен...

# 411
Аз си взех олио 20 фактор с талон, не пише да има отокрилен, доколкото разбирам от етикета, то все химия... най-безопасни са сякаш минералните масла, но те много цапат в бяло пък и затова ги избягвам...

# 412
Не спрей-мляко ето това https://remedium.bg/karoten-krem-litse-eco-sun-spf30-50ml-066505/p имаха и спрей и детски тази серия няма отокрилен Simple Smile Но вече и серията я няма

# 413
  • София
Здравейте! От Потребителските права в сайта на Лидл не можах да разбера мога ли да върна нехранителни стоки, закупени като е използвано приложениего Лидл Плюс само с представяне на дигиталната бележка? Т.е. не мога да си намеря хартиената бележка, ще ми приемат ли връщането?

Да, може ако не е минал срока за връщане.

# 414
Като ви чета, че е нямало повечето дрехи, от роклите имаше ли изобщо днес?

# 415
Рокли имаше много. Както и панталони, блузи. По-малко имаше от мъжките бермуди. Това на Сливница в София.

# 416
  • Пловдив
Благодаря за отговорите на моя въпрос!

# 417
Здравейте! Това вино хубаво ли е?

# 418
  • Бургас
От 2 години търсих без отокрилен и без да е някакви безумни пари и намерих само на Каротен и си го ползвах.Тази година изобщо го няма ,и поръчах последно от Озон.Та така... Нивеа,Гарние и др.подобни -всички имат.И в другите серии на Виши с фактор има Sad .И за това смених и крема за лице..
  В миналата тема споделих коя серия без октокрилен ползвам аз  https://www.bg-mamma.com/?topic=1652883.msg48150901#msg48150901
 От лидълските бях взела от детските и той беше с екстрата, че ходих да го връщам после...

# 419
ю
Подарявам!
Вече е при друг собственик.

Последна редакция: пн, 01 юли 2024, 21:37 от deniya

Общи условия

Активация на акаунт