Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 159
  • 2 186
  •   2
Отговори
# 1 710
Да, уви, цените и на маслото, и яйцата катерят нагоре...За олиото не съм забелязала, защото не купувам често.
Протеинови бисквити и при нас имаше. По принцип не поглеждам към тях, но този път исках да видя колко малки са опаковките. Като казахте грамажа, даже опаковките са ги направили да изглеждат подвеждащо големи (по мое мнение).😀

# 1 711
Това "Лазаня цяла" го пише на опаковката ли? Ако е така, то някой сериозно е сбъркал с превода.😅 Например Spaghetti integrali означава пълнозърнести спагети, а не "цели" спагети.🙂

Wholegrain - пълнозърнест, пише го и на двете опаковки.

Inegrali  - в превод от италиански означава цял, пълен

В случая "Лазаня цяла" какво означава не знам. Никога не съм купувала такава опаковка.

Сега като се замисля  сте права. Lasagne integrali - лазаня пълна - пълнозърнеста

Последна редакция: пн, 19 авг 2024, 19:35 от къдрокоса

# 1 712
Пълнозърнест е 'integrale'
Мисля че кутията с английския надпис е стара и надписа вече  е на италиански.

# 1 713
По принцип не всичко от чужд език се превежда буквално на български (и обратното, разбира се). Вероятно са кутии от различни партиди и затова са на различен език.🙂
Досега всъщност не знаех, че са пускали пълнозърнести кори за лазаня. По колко броя са в една опаковка?

# 1 714
  • Варна
Тази бебешка хавлийка бихте ли купили за подарък? Пипнах я, ама нещо не можах да преценя качеството))

# 1 715
Тази бебешка хавлийка бихте ли купили за подарък? Пипнах я, ама нещо не можах да преценя качеството))

И аз я пипнах, не ми се стори достатъчно добра, за да я взема за себе си. Видях и други бебешки артикули, за хранене комплект лъжички и за игра, може да пробвате с тях Relaxed

# 1 716
Освен ако не си сигурна, че им трябва хавлийка, хич не подарявай такава. Аз, например имам 3 такива хавлии , подарени. Лошото е, че е приложима до около 2 г възраст

# 1 717
В пепко има или поне имаше по-големи хавлии хубава материя.

# 1 718
  • София
Днес напазарувах 2-3 неща и тъй като до наградата гъба за баня ми оставаха само 3 лв, направо я взех със себе си. Приключих с голямата сметка на каса на самообслужване, купонът се появи, активирах го и маркирах нова сметка само с гъбата. Появи се цена от 65 ст., намалена с 64 ст., обаче надписът "Продължи" остана неактивен. Simple Smile Явно не можа да хване теглото на гъбата. Simple Smile Извиках служител, той я пусна със засилка, подпираше се, но не постигна резултат. Joy Пробва и на друга каса, но пак не стана. Накрая се наложи да ми я маркират на каса с човек. Хубаво, че при всички тези "гимнастики" не ми се затри купонът. Joy

# 1 719
Нали имаше някакво време да маркираш последователно лидл+?

# 1 720
  • Велико Търново
И аз това забелязах, че вече отчита лидл плюс картата и на последвателни бешежки. Не е нужно да се чака.

# 1 721
  • In transit
Това "Лазаня цяла" го пише на опаковката ли? Ако е така, то някой сериозно е сбъркал с превода.😅 Например Spaghetti integrali означава пълнозърнести спагети, а не "цели" спагети.🙂
И аз щях да питам къдрокоска, къде го прочете, че е цяла лазаня. Листите са си листи. Няма да си режеш сушени кори, я.

Гледам, че килото на маслото е към 24 лв, за кг. Преди седмица взех от Била Лурпак 200г на 4.99лв. Сега ме е яд, че не взех повече.

Някъде забелязали ли сте останал сок от портокал ХХЛ? Много странно, в петък и събота имаше доста в нашия филиал, в неделя вече нямаше нито един. Днес проверих в още два филиала, пак няма. Да не би да са били с кратък срок?

# 1 722
  • Варна
Подарявам този купон 😁

# 1 723
Мikkey, да не би просто да са преместили сока или пък направо да са го прибрали в склада? Понякога правят така в нашия филиал, когато дойде време да зареждат новите промоции. После по някое време изведнъж стоката се появява.

# 1 724
  • In transit
Мikkey, да не би просто да са преместили сока или пък направо да са го прибрали в склада? Понякога правят така в нашия филиал, когато дойде време да зареждат новите промоции. После по някое време изведнъж стоката се появява.
Питах, "бил свършил". Той е в хладилната витрина няма как да го приберат и изкарат след време, но досега винаги се е подмятал и след промоцията, а сега в три филиала да не е останал нито един, ми се видя странно.

Общи условия

Активация на акаунт