Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 175 149
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 1 755
  • Варна
Ехх, голям хейт за това шоколадово десертче се изсипа, човек да не сподели мнение 🤪
У нас се харесва и тирамисуту, което е в редовния асортимент, не е от италианската седмица.

# 1 756
  • Буркина Фасо
Ехх, голям хейт за това шоколадово десертче се изсипа, човек да не сподели мнение 🤪
У нас се харесва и тирамисуту, което е в редовния асортимент, не е от италианската седмица.
и у нас. особено когато е намалено. Smiley

# 1 757
Голям хейт? Има едно мнение, че е твърде сладко и моето мнение, че много ни е харесало... Освен ако под "хейт" имаш предвид, че изобщо не прилича на тирамису, което е факт и просто предупреждава някой, който би очаквал съответната прилика. Аз още днес ще си взема още.

# 1 758
Момичета да ви питам, тези завеси от стара акция ли са?

Купих ги вчера от магазин в друг град, но сега ми скимна, че е добре да имам още един чифт. Но не ги виждам в брошурата. Та се чудя изостанали ли са били.
От миналата седмица са, тук доста се коментираше, че бързо свършили и никъде нямало, аз успях да взема в събота (бяха в акция от четвъртък, в два магазина нямаше още от петък), и в неделя взех още 1 и остана още 1брой в магазина. Та на теория е възможно да намериш останали или върнати, на практика ...не знам

# 1 759
  • София
Благодаря, последния месец хич не съм пазарувала в лидл и не съм ги засякла. Сега бях в провинцията и имаше поне 5 бр. сиви и 2бр. бежови. Ако от бежовите имаше 3бр. щях да си взема за една стая с много прозорци, но добре че не го направих. Тъкмо обяснявах на сестра ми да ми вземе от някой Лидл в София и изведнъж никъде не ги виждам по брошурите.

# 1 760
Миналата седмица, или по-миналата, бяха японските неща, нали? Не видях този път нудлите от конджак, имаше ли по принцип, или само в нашия филиал не?

# 1 761
Днес търсих Мочи сладолед в магазина в Пловдив на Рогошко шосе-нямали такова нещо казаха !???

# 1 762
Миналата седмица, или по-миналата, бяха японските неща, нали? Не видях този път нудлите от конджак, имаше ли по принцип, или само в нашия филиал не?
Нямаше нито в брошурата, нито в нашия филиал.

# 1 763
  • Велико Търново
Сладоледа Мочи има вкус и консистенция на сладки мочи или си е като сладолед на консистенция, но с неприятен вкус.
Мочи съм яла  с всевъзможни вкусове, не в България, но сладолед мочи не съм опитвала. Интересно ще ми е да го взема за проба, не че ще ми хареса, но ако консистенцията е лигава и гадна като на десертите би ми се искало да знам какво е Simple Smile

# 1 764
Не е сладолед мочи, а топка сладолед увита в мочито.

# 1 765
  • Mostly in my mind
Сладоледа Мочи има вкус и консистенция на сладки мочи или си е като сладолед на консистенция, но с неприятен вкус.
Мочи съм яла  с всевъзможни вкусове, не в България, но сладолед мочи не съм опитвала. Интересно ще ми е да го взема за проба, не че ще ми хареса, но ако консистенцията е лигава и гадна като на десертите би ми се искало да знам какво е Simple Smile

Тази мярка я продават в Кауфланд. По-скъп е,но на нас ни харесва. Simple Smile

# 1 766
  • София
Подарявам

# 1 767
Може ли да обясните какво е мочи, мочито, някакъв плод ли, някакъв сладкиш ли... извинете за невежеството Blush

# 1 768
Сладки са по принцип, ориз е основата ама колко бъхтене отнася... накрая е една паста с много странна консистенция, не на всеки допада.

# 1 769
Може ли да обясните какво е мочи, мочито, някакъв плод ли, някакъв сладкиш ли... извинете за невежеството Blush
И аз не знаех, но питах чичко Гугъл. 😃
Той каза, че било японски сладки с пълнеж, а обвивката била от ориз, приготвен по специален начин и имал ефект на маршмелоу.

Общи условия

Активация на акаунт