Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 172 954
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 2 070
Скрит текст:

Подарявам

# 2 071
Подарявам:
Скрит текст:

# 2 072
Здравейте! Някой има ли отзиви за портативната шевна машина от 20 лева? Върши ли работа за бързи поправки на разшит подгъв или разпорен шев примерно?

# 2 073
  • София
Дали не е време за нова тема? 😀

Доволна сън, че успях да си купя учителски тефтер! Той се води ученически, де. Wink От няколко седмици дебна брошурата за тях.

Подарявам и аз:

Скрит текст:

# 2 074
Това ми се падна
Ако някой иска

# 2 075
  • София
И аз да покажа какви купони подарявам 😃
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 12:42 от Таня67

# 2 076
  • Пловдив
Някой от Пловдив да е мернал останала четката за коса на Ревлон? Не въртящата, не преса...май 60лв беше...от четвъртък беше.

# 2 077
Влизам да кажа, ако има потребители в Гърция, които имат намерение да пазаруват, да минат на гръцкия Лидл+, защото ще получат купон "малък подарък" от -5 евро при покупка над 15

Днес го използвах моя, доста неща са доста по-евтини от при нас, а има и други, които при нас не са зареждали - както хранителни, така и промишлени. На прибиране пак ще минем през Лидл, този път в Серес.

# 2 078
  • София
Влизам да кажа, ако има потребители в Гърция, които имат намерение да пазаруват, да минат на гръцкия Лидл+, защото ще получат купон "малък подарък" от -5 евро при покупка над 15
Скрит текст:

Днес го използвах моя, доста неща са доста по-евтини от при нас, а има и други, които при нас не са зареждали - както хранителни, така и промишлени. На прибиране пак ще минем през Лидл, този път в Серес.
Миналата година и аз писах. Simple Smile Пак така ми бяха подарили някаква сума след първо пазаруване в гръцки магазин. Обаче отидохме на място, където нямаше Лидл и купонът изтече. Появи се нов, който беше още по-изгоден. Simple Smile Употребих го с кеф като си тръгвахме.

# 2 079
  • Варна
Предполагам, става да се мине и на румънски Лидл+ когато сме там?

# 2 080
Лидълските пликове за сандвичи с "връзки" към тях ли са или с "ушички"? Не помня от Лидъл или от Кауфланд купувах с "ушички", но предпочитам да са с връзки...🤔

# 2 081
Лидл - връзки.

# 2 082
Предполагам, става да се мине и на румънски Лидл+ когато сме там?

Че става, става, но не знам какъв и дали има подарък. В сръбския например имаше през пролетта продукт за 1 динар.
Впрочем гръцката лента е с подаръци пари. При мен за достигнати 50 евро ми дава -0,5 евро при следващо пазаруване. При 100 евро е - 1 евро и тн.

# 2 083
# 2 084
Не виждам кое е по-евтино в гръцките Лидл. И да има е нещо минимално и са отделни стоки Аз гледам основните хранителни - например месото е по-скъпо като цяло, хлябът също, зеленчуците и те, а не са хубави, масло и т.н.. За алкохолът да не говорим - повече от два пъти разлика (шок).

Общи условия

Активация на акаунт