Слънцезащита - 8 тема

• 55 422
  • 645
  •   1
Отговори
# 150
ани, моята е плътна и бяла, също от нова кожа, 2-3 месеца по-рано

# 151
  • Бургас/Пз
Вероятно са различни, нямам друго обяснение 🤔

# 152
вероятно
въпреки, че не е редно да има толкова големи разлики в различните партиди

# 153
И моята е от там, преди една седмица купувана.

# 154
И аз понеже се похвалих, че кир ефект върху лицето си не съм виждала и ей го на 😹
Тонираната слънцезащита на Vichy UV-Age daily май ще я отписвам. Не е особено подходяща за под грим, а и дори само по нея като съм прави кир ефект.
Може би ще пробвам матиращата версия.

# 155
Аз пък съм супер доволна от нея - даже напоследък слагам две помпички от нетонираната и отгоре още 3 от тонираната и нямам проблем. Суха към нормална кожа в  момента. Аз също поръчах ултрасън /флуида/, но още не съм го отворила. Дано се сработим.

# 156
  • Бургас/Пз
вероятно

Довечера ще снимам моята, но съм 100% сигурна , че не е бяла

# 157
вероятно

Довечера ще снимам моята, но съм 100% сигурна , че не е бяла

През зимата го ползвах, имаше лек розов нюанс. Не ми е правил проблеми, освен това ме опази добре след ползване на ретинол. Не го повторих, защото други от продуктите им за лице са по-сочни като консистенция и ми заместват през жегите хидратиращ крем сутрин.

# 158
  • Бургас/Пз
вероятно

Ето го моят, но като гледам цветовете на надписите са различни

Моят се води анти пигмент.

# 159
Момичета, привет!
Чела съм много положитлени отзиви за тази слънцезащита във времето.

Подходяща ли е и как се държи върху мазна, акнетична и чувствителна кожа и става ли за под грим?
Любимата ми на skin 1004 за градска среда все по-трудно я намирам.

# 160
  • София
Попиваше добре и не правеше кир ефект, но лъщеше.  Ако търсите глоу ефект - става. Simple Smile

# 161
Аз съм с мазна кожа и при мен също бързо ми лъсваше. Изобщо не ми харесва за лятото, оставих я да я тествам, като се застуди.

# 162
  • София
Позвах я през зимата. Какво ли щеше да е през лятатото дори не пожелах да тествам Simple Smile

# 163
Аз и преди съм писала, но най-голям успех за мазна кожа имам с Eucerin oil control. Преди съм ползвала оригиналната версия. Сега цяло лято съм с тонираната. Слагам фиксираща пудра отгоре. Оцелявам по този начин и в големи жеги. Grinning

# 164
  • София
Така както си имам любими слънцезащити за лице, така се чудя всяка година какво да е за тяло. За справка - стоя под чадър, но обичам да плувам.
Дали имате отзиви за слънцезащитното еко мляко на Vichy - https://www.vichy.bg/%d0%a1%d0%bb%d1%8a%d0%bd%d1%86%d0%b5%d0%b7% … OLEIL/p42961.aspx? Колко водоустойчиво е?

Общи условия

Активация на акаунт