Силна болка при стъпване

• 410
  • 4
  •   1
Отговори
Пак опирам до форума, но до понеделник ще откача. От няколко дена имам болки в долната част на десния си крак. На снимката съм заобградила точно мястото. Бяха по - слаби, но сега се засилиха. Болката е само, когато ходя и стъпвам на крака си. Когато стоя права, седнала или легнала, я няма. Става ужасно силна, когато повървя повече, а работата ми е свързана точно с вървене. Не съм си навяхвала или удряла крака. Имам разширени вени, но не мисля, че е свързано с това. Боли ме точно по костта. Преди ден ходих на изследване за измерване на костна плътност, защото имам проблем и с коленете. Трудно клякам до долу и трудно се изправям. Там споменах и за тази болка. Резултатите обаче са много добри, нямам проблем с костната плътност. Лекарката каза, че проблема е другаде. Изпрати ме да си пусна изследване за витамин Д и пълна кръвна картина. Но това ще стане в понеделник. До тогава каза да не пия нищо и да не мажа с нищо и като видела резултатите щяла да прецени дали да ме прати на ортопед или ревматолог. Аз обаче не издържам на болката и си взех Репарил гел. Никакъв ефект. Мисля да изпия един Кетонал сега. От нищо не отшумява тази болка. Някой имал ли е такъв проблем? За ортопед ли съм, щом не са костите?

# 1
Пробвай студен компрес и обувки с твърда подметка но хубава стелка, нещо по-ортопедично, а не сандали шляпанки. Вероятно е умора на мускула и може да си потърсиш усилващи упражнения за крака и глезени.

# 2
  • Melmak
Купи си хубав магнезий.
Също удобни обувки, както казаха преди мен.

Бих отишла на ортопед.

# 3
Ортопед и рентген на мястото на болката.

# 4
  • София
Ако болката не отшумява от лечение за ставни проблеми, идете на съдов хирург да Ви види. Може неделя на спешен в св. Екатерина.

Общи условия

Активация на акаунт