Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 59

• 83 175
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
  • пак на Рив Гош
Mikkey, честит празник! Здраве, късмет и само хубави неща!

Вчера бяхме на нещо японско - чираши с пиле, зеленчуци и кориандър. А тази вечер, по случай френския национален празник - парижка салата.

# 346
Мики, Честита да си!
Скрит текст:

Желая ти дълъг и щастлив живот, много здраве, хубави емоции и безценни моменти на радост и обич. И златни ти ръце, кулинарна вълшебнице. Heart
Exter, Честит празник. Здраве и щастие желая. Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 09:32 от Джаста Праста

# 347
Честит рожден ден, Mikkey! Бъди здрава, обичана и все така прекрасна вдъхновителка за вкусното и красивото!

Гратен с тиквички по "Вкуснотека"

Сладкиш с тиквички и маково семе по рецепта от страницата на Лидл

Пържени тиквички

"Италианска " салата-два пъти за 5 дена...
Хубава и спокойна седмица за всички!

# 348
Честит празник на Мики и в семейството на Exter.
За да не е спам- хляб от брат ми.

# 349
Екстер - жив и здрав- супер чийзкейк!

Mikkey - ти си -

здраве и щастие все така с вкусни рецепти да  радваш

# 350
  • под тепетата
Честит рожден ден, Mikkey!
Бъди здрава и щастлива, наша вкусна вдъхновителко!

Прекрасен чийзкейк за още по- прекрасен повод, Exter!
 Закуската- мъфини с тиквички на пеп-4о, дядовите черита и студен чай от смокинови листа.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 11:20 от bilqna_69

# 351
  • Once there was a Hushpuppy...
Нямаше начин да не си постна баницата от миналата седмица, колкото да не е празен пост..

Но, всъщност искам да поздравя Мики за рожденият й ден! Heart
Бъди жива и здрава, и все така вдъхновяваща съфорумка! Желая ти много успехи и щастие! Heart Kissing Heart

Момичета, видях разкошни неща, като един чийзкейк, пълнените тиквички на Ани ми останаха в сърцето! Биляна, специални поздрави!

Та, и ние почти не готвим, или ако го правя съм на вилата, а там сещане за снимки е почти равно на нула Grinning

# 352
Mikkey, честит Рожден ден! Здраве, щастие, късмет ти пожелавам, и все така да ни изненадваш с чудесни рецепти!

Мързелива вечеря.

# 353
Честита да си, Mikkey! ❤️ Да си здрава, много щастлива, все такива кулинарни вълшебства да твориш. 🥧
Exter, честит празник. Чудесен чийзкейк. 🌹

# 354
Нямаше начин да не си постна баницата от миналата седмица, колкото да не е празен пост..

Но, всъщност искам да поздравя Мики за рожденият й ден! Heart
Бъди жива и здрава, и все така вдъхновяваща съфорумка! Желая ти много успехи и щастие! Heart Kissing Heart

Момичета, видях разкошни неща, като един чийзкейк, пълнените тиквички на Ани ми останаха в сърцето! Биляна, специални поздрави!

Та, и ние почти не готвим, или ако го правя съм на вилата, а там сещане за снимки е почти равно на нула Grinning

Може ли рецепта

# 355
  • Варна
Честити да сте, мили рожденици! Здраве и благополучие за вас и за близките ви!
  Днес обядът бе patatas a lo pobre:

С кана айрян, разбира се.

# 356
  • Once there was a Hushpuppy...
Polii, нямам конкретна рецепта, даже на око я правя баницата.
Но, все пак има и точни неща, като един пакет фини кори, 4 яйца, 150гр. кис. мляко и 1/2 равна ч.л. сода в него. Разбърквам яйцата и киселото мляко, с които мажа корите по две наведнъж, преди това с четка намазвам олио.
Сиренето, според предпочитанията и наличността (общо около 300-400гр.)  натрошавам върху всяка кора по малко, завивам и подреждам в тава с хартия за печене. Може като рулца, или прави, като тези горе, може и вита баница. На всяка баничка слагам мънички парченца масло и пека на 180 градуса с вентилатор на функция "пита със сирене", ако имате нещо подобно, за около 35 Мин.

Ето и една вита

# 357
  • София
Честити да сте, момичета (Mikkey, Exter)!
Здраве, хубави емоции и сбъднати мечти ви желая! 😘

Обичам 🍆🍆🍆 във всякакъв вид и приготвени по всякакъв начин (другите у дома- не толкова)...
Имамбаялдъ спретнах вчера (аз така я правя, без да пържа предварително патладжана)

Преди... (фурната)

За след не остана 😁

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 16:51 от AnyHr

# 358
на Mikkey, Exter много усмивки и сбъднати мечти!

направи си сам тортила Smirk

# 359
  • ВАРНА
Честит рожден ден,Mikkey!Да си здрава и щастлива!
Честит празник,Exter!
В жегите даже храна не ми се гледа,но глада е по-силен от тока,затова-мус с риба тон.

Общи условия

Активация на акаунт