💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 37/

• 46 390
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Керем. 
Красавец и чудесен актьор.

# 662
Цитат
Относно докладването и триенето. Не знам с Линдето, за какво сте се разправяли и са ви трили. Може и да сте минали границата на добрия тон, но за последните две публикации, които бяха изтрити на Миси и Тина лично ги прочетох. Сега става ясно, че докладаващата е награмотна и не може да чете прост текст с разбиране. Никъде нямаше обиди или намек за такива. Но не се изненадвам, след като някаква заблудена пчела дойде да ни осведоми, че имало тема във форума на тема ..... (хич няма да я споменавам темата) и от нашата била разбрала, че става дума за сексуална връзка. Нищо не си рабрала. В цитата от Уики беше изрично споменато, че такава връзка няма! Нищо, де.
Цитирани бяха постове на приятел на Керем, коментари на самия Керем, но явно и това не е ок.
И не знам защо смятате, че някой от балкона докладва, може и някой пишещ в тази тема да го прави или и двете.
Тъй като се разпознавам в "заблудената пчела", която "нищо не е разбрала" от прочетеното в Уикепедия, ето го пак текстът: "Броманс (на английски: bromance) е близка, емоционална, несексуална връзка между двама или повече мъже,[1] по-дълбока и по-интимна, отколкото приятелство.[2]

Нарастващата популярност на тази концепция в началото на XXI век се разглежда като отражение на промените в обществото,[1][2][3] предимно по-голямата откритост по въпросите на половата идентичност и сексуалността.[4]"
Разбирането включва: характеристики на понятието, сравнение със сродно понятие, в случая "приятелство", за което има линк и контекст -  появата на това понятие в контекста на теориите за половата идентичност и сексуалността. В характеристиките изрично е посочено "несексуална връзка", но в края - исторически понятието е възникнало във връзка с посочените теории. Това ми дава основание да твърдя, че е налице противоречие, което не обяснява съдържанието, а създава превратни впечатления. Още повече това става ясно при сравнението с понятието "приятелство" (всеки може да прочете, то е обяснено достатъчно ясно и коректно). Това е причината  да се отнеса със съмнение в описаното в Уикепедия. Така че ... не от темата, а от Уикепедия аз оставам с противоречиви впечатления, което съм и написала в поста си и заради което тръгнах да търся повече информация.
Толкова по разбирането. То взема предвид не един, а в случая поне три фактора. Що се отнася до епитетите, характеризиращи пишещия, ... тях ще ги отдам на емоции, не на разбиране. А доколкото съзирам и намеци за доносничество (може и да не съм права), искам да кажа две неща: 1) В тази тема съм от началото на сериала и бая съм писала, в нея останах и след роенето й; 2) смятам, че имам достатъчно мисъл в главата си и езикови средства, за да се изразя читаво и да нямам нужда от модератори. Рядко пиша, когато имам да кажа нещо, което липсва като поглед на дадена ситуация, повече съм читател.

# 663
  • Плевен / София
Добро утро момичета,
Сигурно няма да го напиша като Миси, но днес е петък… Пожелавам ви да е спокоен работен ден… а в следващите почивни дни се насладете на прекрасни моменти с любимите ви хора….
И нека случилото се в темата да е “всяко зло за добро”. Нека станем по- силни и обединени и да бъдем истински фенове на Керем и Ханде.
Този път дадох предимство на Керем Stuck Out Tongue Winking Eye

Нямам снимка на Керем в телефона, така че е само Ханде…

# 664
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus Добро утро и от мен!
Гости! Hug

„Приятелите са нашето семейство, което сами избираме. Приятелите, с които сме заобиколени, трябва да ни карат да се чувстваме щастливи, добре дошли и приети. В живота ни те са хората, които ще ни накарат да се почувстваме приети и насърчени." /от мрежата/

От днес светът е Олимпиада! Nature DizzyNature SparklesNature Dizzy

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 09:11 от Dilemi

# 665
Здравейте, 🌞

# 666
Явно фотосесията на Керем ще е гореща

Нямам търпение да прочета интевюто. Някаква идея, кога ще излезе списанието?

# 667
  • Плевен / София
“ Сила е, когато не позволиш на лъжа или обида да прекрачат с кални обувки прага на душата ти.“ Лори Ханделанд
Керем ти дава толкова дни за почивка....

# 668
Още по-горещ Керем

# 669
Ето Миси, оставих ги за малко. Ела си и ще ти препоръчам и на теб една хубава К-драма Joy Шегичка Heart

# 670
Здравейте в петък! Hug

# 671
Сторита от Керем

Моля не ме трийте снимката си е реална 😉
Керем към Инан

# 672
Сторита от Керем

Моля не ме трийте снимката си е реална 😉
Керем към Инан

Сега изучих подробно кое кое е. Инан споделя снимката с коментар кой е и какви дрехи носи. Керем рипоства и коментира с показалеца и другия емотикон. Тия двамата май се гъбаркат с жълтите медии или вдигат шум на принципа "лоша реклама няма".

# 673
Просто има броманс между Керем и Инан, не разбирам какво не ви е ясно. Grinning

Ето и точните думи

И аз се включвам Grinning

# 674
Мики, сега ще те докладват за забранената думичка 😂😎

Общи условия

Активация на акаунт