САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 815 277
  • 20 492
  •   2
Отговори
# 20 490
Не знам дали сте гледали това. Дори и да не гледате цялото, гледайте един монолог от Шекспир накрая на видеото.

https://www.youtube.com/watch?v=2l2RqzVG4ag

Започва на 21-вата минута някъде.

# 20 491
Вирджиния Тек е хубав университет наистина. Младата дама е много хубава Simple Smile И аз се чувствам като археологичен артефакт, тъй като моите синковци наближават 30-те и вече имам 2 внучета в детска градина, които току ми се доставят събота сутрин и си ги взимат неделя следобед. Simple Smile Опитвам се да съм модерна баба с палачинки, гофрети и да се поддържам в час с актуалностите от телевизионния екран за възрастовата група така, че да коментирам кой как и какво. Simple Smile Прасето Пепа и някакво синьо Стич са най-актуалните в момента.
Но пък чудесна възможност да им чета български детски книжки като са тук. Заредих си детската библиотека по-миналата година като бях в България Simple Smile

По-голямото внуче ми каза последния път: А, бабо, ти знаеш ли, че Тръмп е много лош човек?
Имат едно дете в градината с родители, които са живели в САЩ, но са се прибрали миналото лято в Норвегия с детето си. И детето казало на другите деца, че са се прибрали в Норвегия заради лошия Тръмп.
Та вече и децата в детската градина знаят, че Тръмп е лош.
Офф
Скрит текст:
Най-прекрасното усещане на света - да си баба. Нашите две мишочета през уикенд идват с нов анимационен герой любимец. До скоро бяха запленени от Маша. Сега в устата им е само Маршал. И търкаля името едно сладко, сладко - без Р. Обачееее като дойде време за анимация - а сега де... кой е Маршал? Баба обаче знае как (страничен ефект от безплатното БГ вишУ) ... пита чичко Гугъл. Обаче първото питане - греда. Неправилно зададен въпрос - "герой Маршал". Излязоха едни военни от ВСВ 🙄 🤣
Вече като се прибави и анимационен... и нещата си дойдоха на мястото. Изобщо бабинството е уникално забавно-образователно приключение. 🤣
ПП Девойката е много красива и явно умна, съдейки по университета! Голяма гордост е това!

Тръмп може би е решил, че в Европа не се коментират постиженията му поради наложена цензура. За това ще да е финансирането 😜 🤣

# 20 492
И аз последно офф топик
Скрит текст:
Хаха! Военните от ВСВ, да Simple Smile Да не се оказа един далматинец с пожарникарска професия въпросния герой? Май тая баба тук го е гледала в даден момент.

На мен мен най-интересното ми е като ме питат дали знам някоя песен и знаят или 2 думи от текста или горе-долу за какво става въпрос. За къде сме без Гугъл и Ютуб. За никъде.

Много образователно занимание за мен наистина Simple Smile

А аз уж нямаше да съм баба, която разглезва, ама ей на - ела ме виж Simple Smile Родителите да ги стягат, у баба и дядо може и други работи Simple Smile

Републиканецът Мейси бил видял нецензурирани документи от Епстейновите файлове и видял имената на 6 мъже, които очевидно се прикриват.
Също и имало вече цензурирани документи сред тези, които уж няма да са цензурирани.
А демократски сенатор от Орегон днес питаше в Сената защо републиканците отказват да принудят Бонди да спази закона, който единодушно се прие за разкриването на файловете.

Явно прикриването на един хора във властта продължава.

Някакъв в Тексас застрелва и убива дъщеря си след спор относно Тръмп. Прочетох само заглавието, но не се учудвам. Тия са ненормални.

Последна редакция: ср, 11 фев 2026, 02:32 от Fenris

Общи условия

Активация на акаунт