САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 712 960
  • 17 825
  •   4
Отговори
# 16 995
  • София
Няма нужда да си взема нищо, когато си тръгне или го тръгнат. Факт е, че руши част от историческа сграда и причината е да задоволи грандоманщината си, в крайна сметка всичко ще бъде в злато. Несериозно е да се изтъква липсата на бална зала и поставянето на тенти. Доста президенти, че и републиканци, са преживели тентите, но видиш ли този не може. Нищо чудно при събарянето на източното крило случайно да бъдат съсипани разни портрети и други вещи, оставени от предшествениците му. Едно голямо, богато и разглезено бебе, на което са му дали власт.

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 13:01 от Yellow_girl

# 16 996
Това е много странно, дори у нас не може току така да се разрушава сграда, която представява културно историческа  ценност. Нямат ли някакъв законен коректив, ако да речем, дошлият на власт президент и поддръжниците му са невежи парвенюта, като в случая.

# 16 997
Имат, ама не го използват. Виждаме го нееднократно.
Чайника малко по-горе доста неща написа.

# 16 998
Това е много странно, дори у нас не може току така да се разрушава сграда, която представява културно историческа  ценност. Нямат ли някакъв законен коректив, ако да речем, дошлият на власт президент и поддръжниците му са невежи парвенюта, като в случая.

Има - конгреса. Но републикаците в конгреса ( в момента мнозинство ) решиха, че ще се возят на тоя влак. И забравиха, че са независима власт. До такава степен, че даже се саморазпуснаха.

А демократите любезно стоят от страни и свиват безпомощно рамене.

# 16 999
Белия дом е бил разрушаван веднъж в миналото. От британски войски през войната от 1812. Реално са били канадци войниците, които са го запалили но тъй като Канада все още е била част от британската империя, официално се водят британски военни сили. Тогава е било оправдано, защото става въпрос за война. А сега защо? Наистина ли не ви трепна сърцето, когато видяхте булдозерите!? Нищо общо нямам със САЩ, но мен ме смущава този акт и ме натъжава. Който и да го беше направил, пак така щях да се почувствам. Оставете символиката. Това е вашата история! Вашия Бял Дом. Може да звуча патетично, но наистина се натъжих.

# 17 000
Не ми е тъжно, забавно ми е. Очаквах даже Тръмп да почне да руши по-рано.

# 17 001
Забавно е да, да гледаш как всякакви хора се опитват да оправдаят тръмп.
Най-големия протест в историята на Америка, но за телевизиите клакьори на тръмп е нищо особено и протестират само нелегални, криминални и терористи.
Няма начин нормални хора да протестират срещу тръмп - този невероятен президент(ирония е написаното). Уточнявам за бг американците, че все има нещо неразбрали.

# 17 002
Белия дом е бил разрушаван веднъж в миналото. От британски войски през войната от 1812. Реално са били канадци войниците, които са го запалили но тъй като Канада все още е била част от британската империя, официално се водят британски военни сили. Тогава е било оправдано, защото става въпрос за война. А сега защо? Наистина ли не ви трепна сърцето, когато видяхте булдозерите!? Нищо общо нямам със САЩ, но мен ме смущава този акт и ме натъжава. Който и да го беше направил, пак така щях да се почувствам. Оставете символиката. Това е вашата история! Вашия Бял Дом. Може да звуча патетично, но наистина се натъжих.

Гледах снимки и четох, че част от фасадата и прозорците на източното крило са разрушени.

# 17 003
Оставете човека да си направи една грандоманска бална зала, отвътре цялата в злато Joy
Нали обеща да пести пари на данъкоплатците, до момента чудесно се справя!

Не зная дали в историята е имало президент, на която и да е държава, да каже открито на посланик на уж приятелска държава, по време на официална визита, че не го харесва. В смисъл, толкова нерелевантен и Байдън не е бил, а той бая зацепваше последните години.
То е ясно, че вече на никой не му трепва от този случайник, но е просто потресаващо как все още има МАГА, които го оправдават.

21 дена федерален колапс, а Нюсъм нарече Тръмп психически и физически нестабилен.
Очаквайте избухване в социалните медии от малкото човече Joy

# 17 004
  • Под сянката на разлистените кактуси
То е ясно, че вече на никой не му трепва от този случайник, но е просто потресаващо как все още има МАГА, които го оправдават.
21 дена федерален колапс, а Нюсъм нарече Тръмп психически и физически нестабилен.

Толкова не сте в час, че даже не е смешно...

# 17 005
Белият дом е малка сграда за седалище на американския президент. И ако Тръмп беше изградил пристройка за балната зала,щеше да стане грозно. По-добре да бутне една-две стаи и на тяхното място да турне една зала,отколкото да разширява Белия дом.

# 17 006
Аз ако бях на негово място щях да си построя един Версай с голф игрище с парите от митата. Тази бална зала изобщо не му отива на короната.

# 17 007
  • Под сянката на разлистените кактуси
Да, мога. Smartie pants се възмущаваше от "федералния колапс", ама май е само тя. Вината за този шътдаун е само и единствено на демократите и хората го виждат. Знам, че многократно сте казвали, че вътрешната политика на Щатите не ви интересува, но нещата са свързани все пак. Не съм виновна, че не можете да правите елементарна логическа връзка и ви липсва информация

# 17 008
Рейтинга на гръм се е повишил с един процент, сред кои социални групи е проучването.
Просто някакъв скрийншот без никаква допълнителна информация.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 09:28 от Moderator1

# 17 009
  • USA
Личи си кой не е в час. Много трудно да се досетиш, че СНН няма да правят услуга на Тръмп в каквито и да е проучвания.
И не ви интересувала вътрешната ни политика, пък голямо страдание за това как изглеждал Белия дом, голямо нещо.

Общи условия

Активация на акаунт