САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 712 373
  • 17 827
  •   2
Отговори
# 17 460
  • Под сянката на разлистените кактуси
Разбира се, че е абсурдно! Но това ли е най-важното? Името е откакто изви ръцете на Pfizer за някои много важни лекарства. И най-важното, създаде се прецедент. Това също изобщо не се спомена тук....

# 17 461
Разбира се, че е абсурдно! Но това ли е най-важното? Името е откакто изви ръцете на Pfizer за някои много важни лекарства. И най-важното, създаде се прецедент. Това също изобщо не се спомена тук....

Малигнант нарцисизъм. Това е, което виждам аз. Защо е нужно да е с неговото име!? Извил им ръцете, казваш. Не му ли е това работата като президент? Да работи за доброто на народа ви. Нали затова го избрахте?
Не мога да се начудя защо защитавате абсурдизмите на Тръмп.

Сайта още не работи. Ще проработи през януари. Междувременно ние ще се подхилваме, а вие му се възхищавате на егоизма…
Кой както го чувства.

# 17 462
  • Под сянката на разлистените кактуси
Никой не му се възхищава чак толкова, колкото се опитвате да изкарате тук. Все едно да кажеш, че хората се възхищаваха на трабантите например. Ама вършеха работа

# 17 463
  • Ю Ес ъф Ей
Тая тема заприлича на приказка от братя Грим.

# 17 464
Аз съм наясно, я ми обясни ти като по-наясно от мен какви са демократите след като искаха да спечелят гласоподавателите на чейни на последните избори, че сигурно съм пропуснала кога е станал ляв той.

Ами ако знаеш, че освен Дик Чейни има и Лиз Чейни, коя е ТЯ и кои са нейните избиратели, няма нужда да ти обяснявам
Твърдиш, че Лиз Чейни е лява ли?

# 17 465
Е кой да пита? На Тръмпи обещанията изобщо не се отразяват. Малко като кварталния луд, той върви и си говори сам и никой не му обръща внимание.
Аз не схващам как е възможно американците (не всички и слава богу), да са ок с това президента да пуска видео в което хвърля л….а по американци.Как го оправдавате за себе си?

Често е достатъчно да общуваш известно време с някой от замеряните, за да разбереш мотивацията зад случващото се. Laughing

Т.е. одобряваш подобно поведение на президент.
Представям си някой предишен президент, примерно Обама, да пуска видеа с хвърляне на л....а върху американци какъв вой щеще да има. Но щом е тръмпи му се намира мотивация. Невероятно заслепение, просто не е за вярване.

# 17 466
Най-голямата ирония е, че ако не беше Тръмп президент сигурно нямаше да изберат точно този кмет на Ню Йорк. Просто отвращението е толкова голямо, че някои хора гласуват за кандидати с противоположен имидж и идеали само и само да му направят напук.

# 17 467
Най-голямата ирония е, че очевидно в САЩ в момента няма някой нормален, прагматичен политик със здрав разум, който да не хвърля виртуални л.на по хората, или да подскача по тик тоци,  ако ще и там да подскача, но  да апелира към  по-здравословните части от разума на гласоподавателите, не тия, дето искат безплатно, или другите, дето  и насън ги преследват  джендърите.

Някоя разумна жена няма ли, щом мъжете са или дементни старци, или зли младоци.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 11:35 от Iris04

# 17 468
Политиката, като много други неща, е кръгова. Демократите понесоха унищожителна загуба, но когато неминуемо дойдат пак на власт благодарение на управлението на Тръмп ще се повтори същото, само че с обратен знак. Днешната политика е напълно краткосрочна и свързана както с лично обогатяване така и с унищожаването на това което противника е направил през предишното управление. Ще е интересно да се види в дългосрочен план това до какво ще доведе

# 17 469
  • Ю Ес ъф Ей

Някоя разумна жена няма ли, щом мъжете са или дементни старци, или зли младоци.
То има, но или са вече на възраст или дълбоко в разузнавателната общност. Аз предполагам, че някой оттам може да изскочи. Има и обиграни политици като Клобушар. Тя може и пак да се кандидатира, но май няма достатъчно последователи. Байдън трябваше нея да направи вице (определено по-добър избор от Харис) и нещата можеше да са по-различни в БД сега.

# 17 470
Някой от живеещите в САЩ, би ли ми казал, колко време минава докато някой чужденец сключил брак с американец успее да си оправи документите и да остане легално? Защото много абсурдно ми се струва да си сключил брак преди 5 години, да тръгнеш по всички пътеки по които трябва да вървиш, за да си легален, да си плащаш таксите, да се явяваш в съда, да правиш всичко по реда, който се изисква от държавата и изведнъж да дойдат агентите и да ти кажат "Депортираме те, нямаш право да останеш в САЩ".

# 17 471
Някой от живеещите в САЩ, би ли ми казал, колко време минава докато някой чужденец сключил брак с американец успее да си оправи документите и да остане легално? Защото много абсурдно ми се струва да си сключил брак преди 5 години, да тръгнеш по всички пътеки по които трябва да вървиш, за да си легален, да си плащаш таксите, да се явяваш в съда, да правиш всичко по реда, който се изисква от държавата и изведнъж да дойдат агентите и да ти кажат "Депортираме те, нямаш право да останеш в САЩ".
Има начин "да си оправи документите" по легален път и обикновено е бавен и скъп процес. Депортираните вероятно са такива, които не са спазили стъпките, от неимигрантска виза са менили статут и сега ще сърбат попара.

# 17 472
Има начин "да си оправи документите" по легален път и обикновено е бавен и скъп процес. Депортираните вероятно са такива, които не са спазили стъпките, от неимигрантска виза са менили статут и сега ще сърбат попара.
А възможно ли е този бавен и скъп процес да продължи 5 години?

# 17 473
Скрит текст:
А възможно ли е този бавен и скъп процес да продължи 5 години?
[/quote]
Да.

# 17 474
  • USA
За какво говорите?
Ако чужденец се бракува с американец, обикновено до една година има зелена карта и до 3 години паспорт.
Това не важи за такива, които вече са имали заповед за депортация и въпреки това са останали в САЩ нелегално и чак след това са се бракували.

Общи условия

Активация на акаунт