САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 723 777
  • 18 021
  •   2
Отговори
# 17 985
Дали ще мине законопроекта за излизане на САЩ от НАТО?
Време е тази организация да отиде в историята.

# 17 986
Я виж ти, измислената награда за тръмп до какво доведе.
https://corner.dir.bg/futbol/grubo-narushenie-na-sobstvenite-si- … -skandal-vav-fifa

# 17 987
  • Ю Ес ъф Ей
Много неща паралелно, пропуснала съм,че Тейлър Грийн подала оставка.
Официалната версия е, че щото с тръмпи се скарали. Аз се обзалагам, че е с любезното съдействие на аипак.

Освен това и новината за първия кмет Демократ на Флорида от 30 години, още Alina Habba (бивш адвокат на Президента) подаде оставка като ВРИД прокурор на Ню Джърси щото се оказа, че е малко незаконно на поста.

Още CDC вече не препоръчва имунизация на новородените срещу Хепатит Б в първите 24 часа от раждането. Явно сме го попреборили и тоя хепатит. Кой се вредил, вредил.

Още изтече видео как ФЛОТУС чете книжки на децата за Торбалан... ъъъ дядо Коледа. Освен това разбрах, че Първата дама създала продуцентска компания, с първи филм на компанията наречен .... "Мелания". Чакам го със затаен дъх да излезе през Януари - може пък там тя, Мелания да чете книжки и на други езици.

Дано не съм пропуснал нещо. Май имаше нещо и за хляба ама ми убягва сега. За Мелания казах ли?

# 17 988
Сеир има всеки ден, но никой няма време да описва излагациите на Дементното бебе.

Позволи Nvidia да изнася старо поколение чипове за Китай, което е мега глупаво, имайки предвид колко са добри онези с техниката.

В момента е голям бой кой ще купи Warner bros, Нетфликс и Лари Елисън имат интерес там. Да не говорим за какъв монопол става дума. Крайната дума обаче има Тръмп, дали ще одобри сделката.

В предаването 60 минути, което се излъчва по канал на Paramount, собственост на Лари Елисън говориха против Тръмп и той избесня. Та не е много ясно дали Лари ще намаже да купи Уорнър.

Корабчето МАГА потъва и плъховете се разбягаха.

# 17 989
Гледай ти колко новини.  Благодаря за обзора.

А кой ще играе Мелания, че ми стана интересно.

# 17 990
  • Сан Франциско
Вкъщи като станем по тъмни доби и пуснем ранните новини - приказката е “дай да видим чаровникът какви ги е натворил вчера.” Последно чух, че преди няколко дни в Бостън неговите агенти щурмували и награбили хора, чакащи на опашка за церемонията си за американско гражданство 🤦🏻. Интервюто е минало, проверките и разследванията са минали, медицинските са изрядни - само церемонията по заклеването предстои, което събитие е наистина церемониално, защото всички важни изисквания вече са покрити. Няма по-добър начин да те поздравят, че ставаш американски гражданин.

# 17 991
  • Ю Ес ъф Ей
Гледай ти колко новини.  Благодаря за обзора.

А кой ще играе Мелания, че ми стана интересно.
Самата тя явно. Филмът ще е рекламен... ъъъ документален.
Между другото Безос  е спонсорирал филма. Не се казва той какво е получил. Явно ще стане ясно след прожекцията, като светнат лампите.

https://www.vanityfair.com/hollywood/story/melania-trump-brett-r … jjseUulgNnJKytjJ-

https://www.wsj.com/business/media/amazons-prime-video-acquires- … ebshare_permalink

# 17 992
Хаха, не посмях да предположа, че тя сама ще се играе, ама ето, че съм я подценила Simple Smile

# 17 993
Дали ще мине законопроекта за излизане на САЩ от НАТО?
Време е тази организация да отиде в историята.
САЩ ли?

# 17 994
  • София
И същевременно външната политика, която ни касае основно

Дългата версия на стратегията: САЩ целят "да отдалечат" Австрия, Полша, Унгария и Италия от ЕС. Вашингтон промотира и алтернатива на Г-7 - Core 5, в която няма изискване за демократичност. Включва Америка, Китай, Русия, Индия и Япония.

Който иска да прочете идеите на Тръмп и хората за света...

https://clubz.bg/168828

# 17 995
  • USA
Рекорд след рекорд поставя тръмп, явно повече хора не го одобряват вече, даже и в крепостите на републиканците.
Дрън-дрън😆
Сравнено с Обамчик и Буш по същото време.
https://www.realclearpolling.com/polls/approval/trump-obama-bush-second-term

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 17:03 от SkyBlue

# 17 996
По фокс нюз всичко е розово за тръмп. А колко лицемерни са, не в истина. Само гледайте преди и след видеоклипове и ще разберете.

# 17 997
Това с Фокс "одобрение" от къде е ?
Аз гугълнах, и единственото което намерих е това:

Among all voters, 41% approve of the job Trump is doing, while 58% disapprove. Only once have his ratings been lower and that was during his first term, 38-57% in October 2017. Two months ago, it was 46-54%.

For comparison, Biden’s marks were a bit better at the same point in his presidency: 44% approved and 54% disapproved in November 2021.

Цитатът е от Фокс.

Интересно ми е дали не е фалшиво, защото порових и Фокс и пак не го намерих,
може пък на американците други картинки да им показват.

# 17 998
  • Сан Франциско
Според мен не само е фалшиво, ами и който го е направил наистина е изплискал легена този път, пък който му вярва и я лансира тази простотия още повече. Нали в края на ноември президентЪт бесня и публично се тръшка, когато Фокс Нюз (като никога, за пръв път) показаха статистики с рекордно-ниско одобрение. Това, Фокс да обърнеш срещу себе си и да ги накараш да спрат с лъжите си е рядко умение.

# 17 999
Е тя Sky вярва безрезервно в Негово Величество Тръмп и не намира нищо обезпокоително в поведението му. Това че бил призовавал за смърт на сенатори които, както се оказа, са казали истината е ок. Кво толкоз! Това, че нарича репортерки “свиня” е напълно в реда на нещата! Той просто е честен и откровен!
Това пък да сравняваш Обама и Тръмп и да смяташ Тръмп е нещо повече е толкова абсурдно, че няма накъде повече….

Общи условия

Активация на акаунт