САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 723 624
  • 18 019
  •   2
Отговори
# 18 000
  • Сан Франциско
Такъв трън ребром, както казват американците, им е Обама, че щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно. Нито беше перфектен (то кой е), нито си премина президенстването без грешки, ама да му се не види - един публичен скандал нямаше, една обида, една срамотия - можело бре, да се държиш човешки, а не като игнорамус и бъфун. Пфууу, то не беше бежовия му костюм да плюят, то не беше ровене за акта му за раждане, то не беше вода от 12 кладенеца да носят и да търсят с какво да го окалят. И съпругата му и децата му публично обиждаха (за това последното помня даже и повечето републиканци настръхнаха, защото колкото и да мразиш политическия си противник - децата не ги закачаш). Ама за съжаление някои от феновете и поддръжниците на Тръмп никога няма да "видят светлината." Не се спряха.

На мен ми е много смешно едно меме по интернетите - всеки път, когато сегашният главнокомандващ направи нещо особено просташко и вредно, някой поства снимка на Обама, приседнал с чашка кафе и казващ: "Чакам да чуя това как е по моя вина."

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 19:59 от Etereia

# 18 001
  • USA
Е тя Sky вярва безрезервно в Негово Величество Тръмп

Това пък да сравняваш Обама и Тръмп и да смяташ Тръмп е нещо повече е толкова абсурдно, че няма накъде повече….
Aй, стига глупости, моля- нищо от това не е вярно!
И не ги сравнявам аз, ето от къде е. Фалшиво ли ви е?
https://www.realclearpolling.com/polls/approval/trump-obama-bush-second-term

Етерея, не ти ли е малко неудобно да твърдиш, че са обиждали повече семейство Обама и децата им отколкото Мелания и син? Дори Тръмп няма да го споменавам в сметките.

# 18 002
Е тя Sky вярва безрезервно в Негово Величество Тръмп

Това пък да сравняваш Обама и Тръмп и да смяташ Тръмп е нещо повече е толкова абсурдно, че няма накъде повече….
Aй, стига глупости, моля- нищо от това не е вярно!
И не ги сравнявам аз, ето от къде е. Фалшиво ли ви е?
https://www.realclearpolling.com/polls/approval/trump-obama-bush-second-term

Етерея, не ти ли е малко неудобно да твърдиш, че са обиждали повече семейство Обама и децата им отколкото Мелания и син? Дори Тръмп няма да го споменавам в сметките.

Кое не вярно!? Че написа, че трябва се обесят или че нарече репортерката piggy!?

# 18 003
  • USA
Което не е вярно съм го сложила в цитата ми. Не четеш ли?
Никога не съм разбирала това да се цитират цели мнения, при положение, че отговаряш веднага след някой.

# 18 004
  • Сан Франциско
Говорим си тук за просташко, непрезидентско държание, за лъжи и за ненормално фенско поведение - ето прясно прясно от вчера в Пенсилвания, по повод представителката от Минесота Илхан Омар. Била носила тюрбан и била омъжена за брат си. Тъкмо като си помислиш, че колективно са ударили дъното, то се оказва, че имало още едно мазе под него.

# 18 005
  • USA
Не че нещо, но тая отдавна е ударила дъното, а сега направо копае с голямата лопата!
Тя е тази, която е представила законопроекта, довел до измами за милиарди.
Организирала е партита в един от ключовите ресторанти, споменати в измамата, познава един от сега осъдените му собственици, а неин служител също е осъден — и двамата за кражба на милиони.
И сега се изкарва жертва едва ли не.
Няма такава наглост като нейната!

# 18 006
Мага каналите облъчват доста успешно. Кашпировски би завидял Joy

# 18 007
А Вас не Ви ли смущава,че от толкова мнения тук,никое не съвпада с Вашето?Аз например бих се замислила в правотата си,ако толкова хора ме оспорват.

# 18 008
  • София
Дали ще мине законопроекта за излизане на САЩ от НАТО?
Време е тази организация да отиде в историята.
САЩ ли?

Без НАТО, а то ще се запази в Европа, но САЩ са пътници. Може би не като държава, но като хегемон със сигурност.
Още ми е интересно как МАГА привържениците не виждат предателството на Тръмп. Десетилетия последователна политика, да не кажа вече столетие, на американските президенти, без значение от коя партия, и накрая този оранжев клоун ще хвърли всичко в кофата за година.

# 18 009
  • USA
А Вас не Ви ли смущава,че от толкова мнения тук,никое не съвпада с Вашето?Аз например бих се замислила в правотата си,ако толкова хора ме оспорват.
Мен не ме смущава, но вас трябва!
Тези, които мислят като мен просто се оттеглиха. То не беше обиди, не беше осмиване и начукване на канчета.

Последно за "фалшивата" според вас новина.
Източникът, и дали е пристрастен.
https://www.allsides.com/news-source/fact-check-review-realclear … litics-media-bias
Знам, знам, сега ще дойдете да ми обясните или пък ще замълчите, но в никой случай няма да се съгласите.

Това с Фокс "одобрение" от къде е ?
Интересно ми е дали не е фалшиво, защото порових и Фокс и пак не го намерих
Лично моя снимка е, от "у нас", снощи.

# 18 010
Няма лошо да си харесвате своето "гардже", избрали сте си го,
трябва да си го защитавате, иначе ще трябва да си признаете, че сте сбъркали.
Но, очевидните и добре документирани глупости, обиди, лъжи и простотии които ръси нон-стоп не са нещо което може лесно да се пренебрегнат.
А да ги отричате, говори повече за вас, отколкото за президента или там ...

Това, че Флорида ( ФЛОРИДА !) за първи път от 30 години има кмет демократ говори много за това какво мислят хората масово за Тръмп.

За Фокс рейтингите, рових 3 дни назад - не можах да намеря въпросното проучване.

# 18 011
  • Сан Франциско

За Фокс рейтингите, рових 3 дни назад - не можах да намеря въпросното проучване.

И аз се разрових - не е на Фокс показания рейтинг, а на Real Clear Politics - сайт за консервативни новини и агрегатор на статистики. Фокс само са ги цитирали. За тези Real Clear съм чувала, че въпреки, че се представят за неутрални, осведомени източници твърдят, че Real Clear са спонсорирани от същите, които спонсорират и The Federalist - друга хардкор онлайн публикация за политики и религия.

# 18 012
Добре, разбирам, че бензинът не е $1.90. Пуйката за деня на благодарността беше ли 33% по-евтина от миналата година? А лекарствата как са? Почнаха ли да поевтиняват с 500%, 600%, 1000% както твърди президента?

П.С. Изслушванията в сената, надявам се ще се съгласиш, не са в категорията "клюка". За да се обсъжда дали ще пиеш или няма да пиеш като станен шеф на Пентагона, има някаква причина. Иначе всички щяха да обещават, не само той.

# 18 013

Тук виждам една блестяща възможност за нашия човек Joy

# 18 014

Тук виждам една блестяща възможност за нашия човек Joy
Той вече я е спечелил.

Общи условия

Активация на акаунт