САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 722 573
  • 18 007
  •   5
Отговори
# 18 000
Това с Фокс "одобрение" от къде е ?
Аз гугълнах, и единственото което намерих е това:

Among all voters, 41% approve of the job Trump is doing, while 58% disapprove. Only once have his ratings been lower and that was during his first term, 38-57% in October 2017. Two months ago, it was 46-54%.

For comparison, Biden’s marks were a bit better at the same point in his presidency: 44% approved and 54% disapproved in November 2021.

Цитатът е от Фокс.

Интересно ми е дали не е фалшиво, защото порових и Фокс и пак не го намерих,
може пък на американците други картинки да им показват.

# 18 001
  • Сан Франциско
Според мен не само е фалшиво, ами и който го е направил наистина е изплискал легена този път, пък който му вярва и я лансира тази простотия още повече. Нали в края на ноември президентЪт бесня и публично се тръшка, когато Фокс Нюз (като никога, за пръв път) показаха статистики с рекордно-ниско одобрение. Това, Фокс да обърнеш срещу себе си и да ги накараш да спрат с лъжите си е рядко умение.

# 18 002
Е тя Sky вярва безрезервно в Негово Величество Тръмп и не намира нищо обезпокоително в поведението му. Това че бил призовавал за смърт на сенатори които, както се оказа, са казали истината е ок. Кво толкоз! Това, че нарича репортерки “свиня” е напълно в реда на нещата! Той просто е честен и откровен!
Това пък да сравняваш Обама и Тръмп и да смяташ Тръмп е нещо повече е толкова абсурдно, че няма накъде повече….

# 18 003
  • Сан Франциско
Такъв трън ребром, както казват американците, им е Обама, че щеше да е смешно, ако не беше толкова тъжно. Нито беше перфектен (то кой е), нито си премина президенстването без грешки, ама да му се не види - един публичен скандал нямаше, една обида, една срамотия - можело бре, да се държиш човешки, а не като игнорамус и бъфун. Пфууу, то не беше бежовия му костюм да плюят, то не беше ровене за акта му за раждане, то не беше вода от 12 кладенеца да носят и да търсят с какво да го окалят. И съпругата му и децата му публично обиждаха (за това последното помня даже и повечето републиканци настръхнаха, защото колкото и да мразиш политическия си противник - децата не ги закачаш). Ама за съжаление някои от феновете и поддръжниците на Тръмп никога няма да "видят светлината." Не се спряха.

На мен ми е много смешно едно меме по интернетите - всеки път, когато сегашният главнокомандващ направи нещо особено просташко и вредно, някой поства снимка на Обама, приседнал с чашка кафе и казващ: "Чакам да чуя това как е по моя вина."

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 19:59 от Etereia

# 18 004
  • USA
Е тя Sky вярва безрезервно в Негово Величество Тръмп

Това пък да сравняваш Обама и Тръмп и да смяташ Тръмп е нещо повече е толкова абсурдно, че няма накъде повече….
Aй, стига глупости, моля- нищо от това не е вярно!
И не ги сравнявам аз, ето от къде е. Фалшиво ли ви е?
https://www.realclearpolling.com/polls/approval/trump-obama-bush-second-term

Етерея, не ти ли е малко неудобно да твърдиш, че са обиждали повече семейство Обама и децата им отколкото Мелания и син? Дори Тръмп няма да го споменавам в сметките.

# 18 005
Е тя Sky вярва безрезервно в Негово Величество Тръмп

Aй, стига глупости, моля- нищо от това не е вярно!
И не ги сравнявам аз, ето от къде е. Фалшиво ли ви е?
https://www.realclearpolling.com/polls/approval/trump-obama-bush-second-term

Етерея, не ти ли е малко неудобно да твърдиш, че са обиждали повече семейство Обама и децата им отколкото Мелания и син? Дори Тръмп няма да го споменавам в сметките.

Кое не вярно!? Че написа, че трябва се обесят или че нарече репортерката piggy!?

# 18 006
  • USA
Което не е вярно съм го сложила в цитата ми. Не четеш ли?
Никога не съм разбирала това да се цитират цели мнения, при положение, че отговаряш веднага след някой.

# 18 007
  • Сан Франциско
Говорим си тук за просташко, непрезидентско държание, за лъжи и за ненормално фенско поведение - ето прясно прясно от вчера в Пенсилвания, по повод представителката от Минесота Илхан Омар. Била носила тюрбан и била омъжена за брат си. Тъкмо като си помислиш, че колективно са ударили дъното, то се оказва, че имало още едно мазе под него.

Общи условия

Активация на акаунт