САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 816 294
  • 20 517
  •   3
Отговори
# 20 505
Бом, бом, бом, бом-бом Иран.

(както казваше Джон Маккейн)

# 20 506
Е, как защо е там? За да каже, че Тръмп е най-великия Президент в американската история. Успях да я изтрая около 15 минути и мисля, че за това време го каза поне два пъти. Интересно как ще реагират Рейгъновите републиканци на това твърдение ... наесен. Simple Smile
Но дори тя бледнее пред Пател.

Мдааа, наистина едвам се гледа. Такава наглост, корупция и некомпетентност на показ е направо покъртителна.

За жалост това няма да го излъчат по фокс, та МАГА, ще продължат да си живеят в щастливо неведение.

# 20 507
Май не ви е ясно мозъците на републиканците как работят - няма значение нашите какво правят, важното е, че при демкратите ще е по-зле. Така, че няма да има някаква промяна при тях. Обективност в политиката в САЩ не съществува.

# 20 508
Абсолютно. Смятам, че е време да се спре с очакването, че магасите и тръмпарите ще се събудят. Това не е опция и вече е очевидно.

Онзи, който застрелял дъщеря си дори не е подведен под отговорност.
Чудя се някой дали ще зададе въпроси от сорта на:
- къде се е радикализирал така
- защо културала им е толкова агресивна
- на това ли ги учат в църквите им
И т.н. и т.н. все първите въпроси ако не е бял християнин...

# 20 509
Прав си, случаен минувач.
Така спечелиха републиканците. Стратегията, че при демократите ще е по-зле, затова гласувайте за по-малкото зло, е много ефективна.
Така не особено интелигентните и особено неинформираните се приспиват с идеята да приемат на Тръмп престъпленията и недостатъците, защото алтернативата е по-зле.

Много ефективен психологически трик, който МАГА стратезите развиха до съвършенство.
Проблемът се появява, когато става неприемливо зле с избраната републиканска алтернатива.
Тогава част от приспаните започват да се събуждат и да осъзнават, че всъщност в момента им е много зле. Така се пробужда и съмнението дали наистина при демократите би било по-зле.

Виж колко бързо латиносите, които бяха приспани от Тръмп и републиканците, взеха да се събуждат и във Флорида, и в Тексас.
Тоя номер с приспиването ''при демократите ще е по-зле'' не работи вечно.

# 20 510
  • Сан Франциско

Представям си го как от злоба и безсилие и ярост - тропа с крак и се хвърля с вой да се търкаля по синия килим в Овалния Офис. Заплашва, лъже, маже…намалял търговският дефицит със 78%, да бе.

Аз досега не съм виждала президент да добави 2.3 трилиона за по малко от година към националния дълг, ама нека си вярват Тръмпарите, че с другите ще им е по-зле. Отделно, че не разбират, че Тръмп ще си замине, ама дългът ще им виси на техните вратове и на тези на децата им.

А, това тъкмо ми попадна:

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 15:12 от Etereia

# 20 511
Реакцията на Бонди към жертвите на Епщайн присъствали на показанията и. Вдигнали са ръка, за да кажат, че са били игнорирани от министерството на правосъдието на Тръмп. Ето това е съпричастна жена.

# 20 512
Има ли накъде да пада още нивото? Тази жена е дъно.

# 20 513
Бонди се държа безобразно и цялото и поведение си беше такова, включително физиономията. Но жестът е монтаж.

# 20 514
Бонди се държа безобразно и цялото и поведение си беше такова, включително физиономията. Но жестът е монтаж.
Именно. Макар че им показа среден пръст без да им показва среден пръст.
Толкова арогантно БЛонди, съжалих, че гледах части от изслушването.

# 20 515
Толкова арогантно БЛонди, съжалих, че гледах части от изслушването.
Аз пък не съжалих! Това безобразие трябва да се види, защото ако някой ми каже, че е възможно подбно поведение на подобно ниво не бих повярвала! Но на очите и ушите си все още вярвам!

PS Вчера успях да ида на йога и се вбесих на йога инструкора ми (ам. от евр. произход, бивш спец юнит), който заяви, че не следи, не слуша и не кометира политика, защото "Всичко е само noise!" Ще ви спестя саркастично-любезния си отговор!

# 20 516
Ами то ние тук (в по-голямата си част) знаем, кои не следят и не коментират политика - тези, които имат привилегията да не ги засяга.
Друга песен ще запее иначе.

# 20 517
Поведението на Бонди, само по себе си е абсолютно безобразно, но в по-широк контекст е признак на нещо доста по-притенително. Изглежда, че тя не очаква да има каквито и да е последици. А това би било взможно, ако Дони и компания наистина мислят, че ще успеят да опорочат изборите на есен.

Общи условия

Активация на акаунт