Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 763
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Ами не само капсулите, цялата вселена с всичко в нея се раздвоява... Поне такава е идеята.

# 136
По препоръки от темата започнах Black mirror, доста напреднах. Тъжно, че са толкова малко епизода за сезон. Мноого ми харесва, още няколко и съм готова с него. 😃

И после накъде? 😄
Love, Death and Robots

# 137
  • Галифрей
Ся като свърши Doctor Who новият сезон какво да гледам? 😩

Гледам в търсачката да си харесам някой сериал, за сега никой  не ми грабват вниманието.

# 138
За пети път започнах снощи да го гледам. Познахте ли го?😊

# 139
  • София
Breaking bad, е как. 😃 Велик сериал, велик.

Аз съм на последен сезон на Black mirror, още се чудя какво да гледам после. Освен да пробвам Dark?

# 140
  • Бургас
Dark е уникален за мен, гледала съм го 3 пъти. 12 маймуни - сериал също е хубав, Любов смърт и роботи също е хубав, но е анимация за големи.
Fallout, Bodies и  тези ти препоръчвам.

# 141
  • София
Мда, не съм по анимациите честно казано.
Fallout го изгледах още като го пуснаха. 🩵

Значи си намерих материал за гледане- Dark, Bodies. Ще видя 12 маймуни за какво иде реч.
The Bear - отзиви?
Благодаря! 😊

# 142
  • Варна
В ,,Love, dеаd..." някои епизоди са много реалистични анимации, а и са кратки, мисля, че няма да съжалявате. Е, два-три лично на мен никак не ми харесаха, но...
 ,,The Capture" -разкош, блаодаря, че го препоръчахте!
 ,,The Bear" -имах големи очаквания, но не ми допадна. Ако така в САЩ въртят ресторанти-мъка!
Почвам ,,The Fall".

# 143
  • Великобритания
опитвам се да накарам мъжа ми да пуснем пак Breaking bad - за трети път, засега не поддава хихи
Да питам - Fallout дали ще има втори сезон , много ми хареса , ама честно - гаси тъпия финал !

# 144
  • София
Ще има втори сезон. Краят си е дразнене на сетивата. 😃 Само дано чакането не е като при Stranger things и Euphoria.

Euphoria го забравих тотално.

# 145
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Израелския сериал "Фауда", който е много харесван и тук в бг мама от днес ще се излъчва по btv action от 21:00 часа. Който може и иска може да му хвърли едно око, много е добър.

# 146
Ще взема най-накрая да го гледам и аз Breaking bad. Не съм сигурна дали ще ми допадне, затова все отлагам.....

# 147
Ще взема най-накрая да го гледам и аз Breaking bad. Не съм сигурна дали ще ми допадне, затова все отлагам.....
И аз бях така. Години наред се съпротивлявах и наскоро мъжът ми го почна и аз се зарибих още от 2 епизод.

# 148
Аз пък не съм го започвала, заради някои откъси, които видях по телевизията. Стори ми се гаден.

# 149
И аз го бях започнала преди години. Спрях по средата на първа серия  и не можах да продължа  - болен от рак бърка наркотици… дойде ми в повече.
Каня се пак да пробвам като гледам каква висока оценка има, но все не съм в подходящо настроение за него.

Общи условия

Активация на акаунт