Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 765
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Аз започнах Lost.Ами страхотен е,беше си феномени тогава и след 20 години е страхотен.Много по нормални и истински и логични ми се виждат сега нещата.

# 496
Аз се чудих между Lost и Prison Break,защото и двамата са ми топ 1 и 2 любимци за всички времена и започнах Призън Брейк..за 4-ти път да гледам. Всеки епизод гледам все едно никога не съм преди и ми е много интересен.

Феноменални!!! И преди,и сега,и след 10 години.. Нищо общо със съвремените буламачи,политкоректни,смехотворни,гаврещи сте с културата и историята на човечеството.

# 497
Голяма суша е откъм сериали за мен, голяма Sad няма хубав драматичен сериал от месеци. Опряла съм до Emily in Paris и Elite Weary много искам нещо от типа на Big Little Lies и Expats.
Btw краят на Dear Child не беше толкова зле, въпреки че историята се оказа доста стандартна, аз очаквах нещо по-заплетено.

# 498
Голяма суша е откъм сериали за мен, голяма Sad няма хубав драматичен сериал от месеци. Опряла съм до Emily in Paris и Elite Weary много искам нещо от типа на Big Little Lies и Expats.
Btw краят на Dear Child не беше толкова зле, въпреки че историята се оказа доста стандартна, аз очаквах нещо по-заплетено.

Мога да ви препоръчам Mare of Easttown и Defending Jacob.

# 499
Благодаря за препоръките. Mare of Easton съм го гледала, ще пробвам втория.

# 500
Mare of Easttown за мен беше доказателството, че Кейт Уинслет е невероятна актриса, която може да изиграе всичко. Съвсем натурално и идва да бъде всякаква, каквато пожелае.
Сериалът си струва.

Поради липса на нещо интересно за сега, започнах да гледам отново "Приятели". Някои серии превъртам, доста се посмях вчера с тях.
Оглеждам се междувременно за нещо интересно.

# 501
Аз започнах "чернокожия Приятели", Living single. Обаче из стрийминг сайтовете го виждам от 2-ри сезон нататък. Няма го вайба на Приятели, но е гледаем. Някой знае ли дали е излъчван в България и ако да - под какво заглавие? Сезоните са от '93 до '98.

# 502
Изгледах From. Хареса ми. Чакам си новият сезон, със сигурност държи под напрежение и те кара да искаш още. И те кара да мислиш всякакви варианти за случващото се. Доколкото разбрах е от създателите на Lost. Въпреки че няма същият вайб, докато го гледах, много ми се припрегледа за незнам си кой път Lost. Препоръчвам. И двата! За хората обичащи мистерии. И между другото въпреки че се води хорър From, изобщо не е страшен.

Също изгледах The Asunta case. Беше също интересен. Ако си търсите нещо по действителен случай, криминална мистерия- може да го пробвате.

# 503
  • Вестерос
Изгледах 5-те епизода на Емили в Париж, същия вайб, нелепост като предните сезони. Пак го гледах с кеф, харесва ми. Не разбирам защо мрънкат, че било по-зле, еднакво беше Grinning

Гледах и трети сезон на Snowpiercer, интересно развитие, само епизодът със "съня" на Лейтън ми беше скучен. Толкова зор да я спасят, а накрая за минути пак ги забърка едни... Чакам да пуснат следващият сезон в нетфликса.

Изгледах и последния сезон на Evil. Толкова подценяван сериал. Страхотен от до. Въпреки че последните 4,5 епизода ми бяха малко натагадък и заложиха повече на свръхестественото отколкото в предни сезони, много приятен сериал, със сигурно бих си го изгледала пак. Хубав финал, завършен. Такъв приятен спомен имам от много любим мой- Warehouse 13, който препоръчвам с две ръце и два крака!

ПОДНОВЕНИ
Criminal Record
Obituary
Dark Matter

СПРЕНИ/ПРИКЛЮЧВАЩИ
Somebody Somewhere
The Acolyte
 My Lady Jane

ЩЕ ИМА- The Librarians: The Next Chapter,

# 504
Аз много се зарибих по The Rookie, въпреки че полицейските сюжетни линии са много измислени и всичко винаги свършва добре. Но пък са ми много симпатични всички герои и неусетно стигнах до края на 5ти сезон. Препоръчвам го като лек и разтоварващ, има комедия, има любов, много ме кефи.

# 505
  • Варна
 Накратко за ,,MILF of Norway"- за мен не е комедия, а доста точно представена кризата на средната възраст. Но пък е кратък, 8 епизода по 25-30 мин.

# 506
Включвам се и аз във вашата тема, като любител на сериали (без испански, индийски и турски). Дори вече губя кой съм гледала, нооо да Simple Smile В момента гледаме у дома From, първи сезон. Ами грабна ни още от първата сери и много ми напомна на Уейърд пайнс, който така тъпо прекратиха наникъде

# 507
Никой ли не следи Only Murders in the Building? Днес стартира новия 4ти сезон.

# 508
  • Русе
Никой ли не следи Only Murders in the Building? Днес стартира новия 4ти сезон.
  Добре започна сезонът. Харесвам сериала и играта ва Стив Мартин и Мартин Шорт

# 509
  • Mediterraneo
Включвам се и аз във вашата тема, като любител на сериали (без испански, индийски и турски).

Огромна грешка! Испанските сериали нямат равни. Не говоря за аржентински или мексикански( испанска реч да се чува, както каза някой), говоря за оригинални испански продукции.
В този ред на мисли, започнах El accidente, не знам как ще го издържа докрая. Дразни ме неимоверно много мексиканският испански, актьорите им са супер зле, преиграват страшно. Дано поне замисълът си струва.

Общи условия

Активация на акаунт