Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 690
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
The Perfect Couple по нетфликс, доста е интересен. Много се шумя около него, нямаше как да не го загледам Simple Smile Big Little Lies vibes има малко.

# 616
И ние започнахме The perfect Couple.
Също направих връзката с двата сериала,сюжетно вървят 1:1 само с други герои.
Мистериозно убийство,за което в началото на казват кой е убития, разпити в полицейското управление.Догатки,чудене и маяне какво се случва.
Много силно начало.

Ричард Армитидж е абониран за всичките му сериали и става досадно.Очаквам да ми изскочи от спалнята вече.
Специално за книгите на Харлан,всички са едни и същи - семейства,проблемни деца,травми от миналото и досадни ми станаха в даден момент. Бих дала шанс на The Innocent,защото виждам,че испанци са го правили и им харесвам продукциите.

# 617
  • Галифрей
Препоръчвам този приятен стар хубав британски криминален  сериал ❤

https://www.imdb.com/title/tt0127376/

# 618
  • Mediterraneo
The Perfect Couple по нетфликс, доста е интересен. Много се шумя около него, нямаше как да не го загледам Simple Smile Big Little Lies vibes има малко.
Супер е, изгледах го за една вечер. Аз усетих Агата Кристи вайб в сюжета, хареса ми много, въпреки обезобразените Кидман и Аджани. Дакота по принцип не я харесвам изобщо.

# 619
И на мен ми хареса, изобщо не разбирам защо има толкова ниски оценки. Аз до последно не предполагах кой е убиеца. Много ми хареса Мегън Фахи, по принцип има изключително стандартен и незапомнящ се външен вид, но играе много добре.

KAOS засега още не ме грабва като история, иначе е заснет супер добре и саундтракът в чудесен.

# 620
Аз написах в другата тема, че се отказвам от идеята да гледам Каос -изгледах 5-минутен рикап и е прекалено либерален за моя вкус, няма смисъл да си губя времето.

# 621
  • Русе
Аз написах в другата тема, че се отказвам от идеята да гледам Каос -изгледах 5-минутен рикап и е прекалено либерален за моя вкус, няма смисъл да си губя времето.
Ако го бях изгледала преди филма и аз щях да се откажа. Има доста такива елементи, но на мен ми хареса много сериалът. Няколко сцени просто ги превъртях. Ако не ви грабне от първия половин час, може и да не е подходящ за всеки. Но за мен беше доста свеж, оригинален. Героите доста пълнокръвни ,динамични и търсещи. Но да, може да скандализира

# 622
Аз до последно не предполагах кой е убиеца.
Аз ако стопля за книгата вероятно няма да ми е интересно в това отношение, но пък бих го погледнала заради Кидмън и Дакота.
Вчера изгледах "Без грях", само 4 серийки и го метнах наведнъж. Хареса ми, типична дарк британска кримка.

# 623
И от мен "за" Перфектната двойка. Наведнъж го изгледах и не ми досади.
Ще дам шанс и на Каос-а, заради Джеф.

# 624
Перфектната двойка го изгледахме за 2 дни, общо са 6 епизода и бързо върви.
Предполагам,че ниските оценки са заради глупавия мотив,който дори няма смисъл и ако самият сериал се базира на глупост,то как да го приемат зрителите насериозно?

Познах убиеца още след 3-ти епизод,просто не знаех как да навържа нещата. А когато се разбра какъв е мотива,тогава просто се изсмях и го догледах с безразличие.Също така ми беше отблъскващо да гледам един мъж на средна възраст да пуши джойнт след джойнт,да се напива и да прави сцени...ама какво да очаквам от potheads в Калифорния. Каквито са в реалния живот,такива са по филмите.  

Давам му 4/6 заради силния каст и приятните декори.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 01:54 от Adoralova

# 625
Има ли субтитри някъде за него?

# 626
  • Вестерос
Аз изгледах The Empress. Малко мудно вървеше и не се развиваше много историята, но някак си ми беше приятен и чакам втори сезон. Обаче аз много харесвам Сиси Simple Smile

След това ми се догледа подобно и тъй като съм изгледала повечето на тази тематика реших да дам втори шанс на The Great. Бях го почнала като излезе, но се ядосвах много на пародийните елементи, като подигравка ми бяха. Сега вече като знаех за тях е съвсем друго. Всичко ми е с голяма ирония. Много добра сатира. Бързо ми вървят епизодите. Радвам се, че му дадох втори шанс.

# 627
За втори път се пробвах с How to get away with murder. Първият път се бях отказала след 2-3 епизода, сега изгледах първи сезон, но разбрах, че във втори абсолютно същото ще се върти и че отново имаме постоянно прескачане във времевата линия, ту сме сега, ту след 3 месеца какво се случва. Този подход установих, че не ми понася и пак го заразях сериала.
След това се чудех какво и изгледах първите 2 епизода на Gilmore Girls, знам, че е класика, но не съм го гледала, приятен ми се стори. И точно тогава видях, че имам право на 1 месец пробно на Apple TV и реших да се възползвам. Почнах Silo, страхотен е, това са ми любимият вид сюжети още от времето на Lost, мистерия да има. Обаче само 1 сезон до излизането на 2ри през ноември.
Ако някой все пак харесва много HTGAWM или Gilmore Girls, дайте мнение, ще ми е интвресно.

# 628
Идея от къде да изнамеря суб за 4 сезон на You ? Не ми се иска да го гледам без. Мъжът ми го понаглежда с мен и без суб няма да се съгласи, не разбира абс всичко и губи нишката

# 629

Ако някой все пак харесва много HTGAWM или Gilmore Girls, дайте мнение, ще ми е интвресно.

Брутално добър е HTGAWM ! Направо , на един дъх го изгледахме!
Silo - Също е брутален!
Gilmore Girls- от нямане на какво да гледаме, миналата седмица го пуснахме, най-накрая..за нас е боза.. 3-5 еп. до момента, постоянно ги заспиваме ( смятай колко е интересен). Минава в графа сериал за преспиване..🤣 Също толкова "интересен" и те държи в напрежение е, като "Добрата вешица".

Общи условия

Активация на акаунт