Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 696
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Момичетата Гилмор беше интересен в началото (обичах да го гледам), но в един момент взе да става досадно - не ми беше интересно да видя колко гаджета ще сменят майката и дъщерята и с кого ще останат накрая (вече и не помня).
Освен това навремето ме дразнеше как се опитват да представят момичето (Рори?), като перфектното човешко същество.

Аз доглеждам Нощен полет, не е лош, но и не е нещо разтърсващо. Сигурно после все пак ще си изгледам първите епизоди на Slow horses, защото в момента нямам много неща за гледане.

# 631
И аз скоро довърших GG, но накрая ми беше писнало от изключителната инфантилност и неадекватност на персонажите. Дори и като гледах продължението от 2016-та, имах чувството, че се намирам в 1997-а Grinning Доста е детски сериала и голям наивитет лъха, но за убиване на времето става.

# 632
Много благодаря за мненията за Gilmore Girls, точно и аз си мислех, че по-скоро като почивка от по-сериозни сериали може да се гледа. Тази Рори ми се стори позната, установих, че играеше в A Handmaid's Tale, вече като доста по-възрастна.
Silo ми е мега интересен, чакам и Severance 2ри сезон. Ако някой има препоръки за Apple TV сериали, давайте ги да ги гледам, докато съм на trial версията.

# 633
Slow horses май е на Епъл. Малко е специфичен, но го препоръчвам.

# 634
Dd309, целия каталог на Apple tv е за гледане - the Morning show, For all mankind, Slow horses, Defending Jacob, Black bird и тн.

# 635
Аз да запитам някой гледа ли Индустрия - https://www.imdb.com/title/tt7671070/ ?
Изгледах 2 епизода и впечатлението ми беше за треторазреден филм с лоши актьори. Пък не му е лош рейтинга, може би нататък е по-добре?

# 636
Аз да запитам някой гледа ли Индустрия - https://www.imdb.com/title/tt7671070/ ?
Изгледах 2 епизода и впечатлението ми беше за треторазреден филм с лоши актьори. Пък не му е лош рейтинга, може би нататък е по-добре?
Същата работа и при мен! Два пъти го започвах и двата пъти се отказвах!

# 637
  • Бургас
Ако някой все пак харесва много HTGAWM или Gilmore Girls, дайте мнение, ще ми е интвресно.
За мен HTGAWM ми беше адски интересен първи сезон, втори по-малко. И от там нататък вече беше едно разтягане на локуми и чудене какво да измислят. Така, че спокойно може да спреш на първите два сезона.

# 638
  • София
Аз много харесах How to get away..... Дай му още един шанс, страхотна игра, дълбоки характери. Това с времевите линии е малко объркващо в началото, но се свиква. Току-що изгледах Lost, никой друг не може да прескача във времето толкова много.

Изгледах Red eye и The perfect couple. Продължавайте да споделяте, много е полезно да се четат ревюта. Само ако може да се споменава кой сериал къде го има, ще бъде още по-добре Sunglasses

# 639
The perfect couple има ли суб, че не ми се гледа много съсредоточено.....

# 640
Изгледах първа серия на Deceit /Измама/ - британски мини сериал от 4 серии по реални събития за полицейско разследване под прикритие. Освен да пушат цяла серия с мръсни черни нокти, което ми е изключително отблъскващо, друго нищо интересно не се случи и не съм сигурна дали ще догледам останалите 3 серии. Някой, ако го е изгледал, да каже дали си заслужава вниманието или да продължавам с друг?

# 641
  • Sofia
Изгледах първа серия на Deceit /Измама/ - британски мини сериал от 4 серии по реални събития за полицейско разследване под прикритие. Освен да пушат цяла серия с мръсни черни нокти, което ми е изключително отблъскващо, друго нищо интересно не се случи и не съм сигурна дали ще догледам останалите 3 серии. Някой, ако го е изгледал, да каже дали си заслужава вниманието или да продължавам с друг?

Аз се борих с него преди време... Направо гледайте някой друг, много измъчен сериал е този.

# 642
# 643
The perfect couple започва ударно, но после спихва.

Въпреки това, актьорският състав е чудесен. Удоволствие е да се гледа всеки един персонаж. Дори Никол Кидман, която вече ми е опротивяла и все повече следя дали поредната перука стои добре, отколкото дали ще докара някоя мимика.

Очилата на Taг адски много ми харесаха, обмислям ги за подарък! 🤓

# 644
Ох, Никол я гледах в някакъв нов филм - романтичен някакъв, тя е вдовица с дъщеря, която е асистентка на известен актьор и се сгаджосват с майката (Никол). Много изкуствено излъчване има, а преди супер много я харесвах....може би до филма с извънземните, където не трябваше да заспиват.

Общи условия

Активация на акаунт