Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 43

• 41 049
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Ако на някой му се гледа мистерия, мога да ви препоръчам A nearly normal family. Има го в Нетфликс. Изгледах го на един дъх. Шведски е.

Също изгледах само първите два сезона на Yellowstone в Нетфликс. Някой наясно ли е кога ще пуснат останалите сезони там?

# 721
Slow horses дали го има някъде в Макс или Нвгфликс ?

# 722
Не, продукция на Apple TV+ е.

# 723
в Замунда по принцип има всичко ново и стои там известно време докато не се изчерпат сийдърите. Проблем е за тези от вас, които живеят в чужбина, че там глобите за теглене са големи .

# 724
  • Out of the Mix
И през Proxy и VPN, само даунлоуд, без сийд, и изтриване на торента, пак ли хващат и глобяват?
За коя чужбина говориш?

# 725
Имам приятели в Германия, при тях провайдърите следят за по-големи тегления от тип торенти и докладват и ги глобяват, та не смеят вече.
На други в англия им пращам само хешовете на торентите (и на тея в германия така правех) и са теглили, макар и бавно.

Но нещата вървят към затягане.

# 726
  • Out of the Mix
Мда, тук в БГ сме си добре, все още.
Въпреки че не ползвам Замунда, но това е друга тема.

# 727
Не вярвам, че ще затегнат правилата скоро. Ако опитат, ще има сериозни възражения.

# 728
Добре де, а любимите ни сериали къде да гледаме ? Аз много харесвам Отчаяни съпруги, освен от Замунда, не виждам откъде мога да гледам.

# 729
Имам приятели в Германия, при тях провайдърите следят за по-големи тегления от тип торенти и докладват и ги глобяват, та не смеят вече.
На други в англия им пращам само хешовете на торентите (и на тея в германия така правех) и са теглили, макар и бавно.

Но нещата вървят към затягане.
Глобите са 4-цифрени само за 1 филм. Ако сваляте сериал може да иде към 6-цифрена сума. Кошмар са, затова аз си плащам за няколко стрийминг платформи, за да гледам когато и каквото искам.

# 730
  • Бургас
Специално Отчаяни съпруги ги въртят постоянно по някои от каналите Стар.

Единия от вариантите за гледане в чужбина е някой ваш познат да ви го изтегли от тук и да го раздроби на части и да ви ги праща малко по-малко, но си е голяма играчка.

# 731
  • Галифрей
Добре де, а любимите ни сериали къде да гледаме ? Аз много харесвам Отчаяни съпруги, освен от Замунда, не виждам откъде мога да гледам.
На много места. Аз си ги гледам сериалите на различни сайтове, някой съм си свалила всички сезони  с бг аудио.

# 732
На мен познат ми каза, че не го глобяват, но му спират интернета, ако засекат, че сваля нещо. Аз нямам наме да престана, докато не ме накарат.

# 733
  • София

Това е скандално. Аз нямам такива проблеми, но ако трябва ще ги лъжем с 'впн'

# 734
  • Mediterraneo
Отдавна не тегля нищо, но нито са ми спирали нета, нито са ме глобявали. Явно Испания е по- демократична в това направление Wink

Общи условия

Активация на акаунт