На море в Гърция 2024 - III

• 50 557
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
След няколко дни тръгваме за Перамос. Чувам, че бийч баровете на Амолофи вече не са само срещу консумация,  пък била тя и фиксирана. Някой има ли актуална информация от последните седмици?😊

# 151
Stranger4,
може би рязката промяна има общо и с факта, че сега в Гърция е празникът Свети Дух/Петдесетница - дълъг уикенд (с понеделника), който бележи началото на лятото и всичко живо се изсипва на море. Ако са преобладавали гърци и моторизирани в тълпата, със сигурност е това. Аз съм изпадала в тежък стрес първите години, докато им свикна Simple Smile Единственото друго такова събитие за гърците е 15 август - Голяма Богородица, когато няма шанс да им стъпя.

Много полезен е постът ти за пътуващите натам, паркирането в Парга винаги е било особено изпитание!

# 152
Благодаря Stranger4, мн ми беше интересен поста за Парга, тъй като скоро и ние се насочваме в този район.
Дали все още околовръстното на Солун е в ремонт?

# 153
Околовръстното на Солун ще го ремонтират 4 години..

# 154
След няколко дни тръгваме за Перамос. Чувам, че бийч баровете на Амолофи вече не са само срещу консумация,  пък била тя и фиксирана. Някой има ли актуална информация от последните седмици?😊
И аз искам инфо по въпроса … но днес и от личен опит ще го разбера Sad

# 155
  • София

Най-долния ред виж
Не знам кой отразява пожарите

Благодаря! През телефона го видях. На компютъра - не.
Но, за жалост, вече отразяват информация за горски пожари само в Америка и Австралия.

# 156
Бих искала да попитам за Тасос, как е морето през последната седмица на август, има ли вълнение и топла ли е водата. Бяхме там през май и всичко беше чудесно и обмисляме да повторим края на август. Ферибота много ли ще е претъпкан по това време?

# 157
Супер, чакам да пишеш подробности Wink

# 158
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз чакам за информация, мъжа ми още пролетта настоя да сме там...

# 159
Иии … пиша
Няма никаква промяна …. В момента сме на Ликуид и плащаме само консумация мин 5 евро на човек.
Цените са леко увеличени , но сянката ти е без пари.
Фредо капучино и водичка - 6 евро

# 160
Освен Гугъл мапс и този сайт дава информация за актуалната обстановка и предупреждения за следващите дни https://civilprotection.gov.gr/

От къде се минава на английски в този сайт - има ли въобще такава опция, че не намирам?

# 161
Аз конкретно за Пепони разбрах, явно не е за всички.
На Ради - весело изкарване!

# 162
  • София
Из ФБ групите се въртят цени от 20Е за първа и втора линия шезлонги, назад по 10 Е. На Парадайс бийч било 50 Е задължителна консумация отпред, назад по 10 Е чадър и консумация отделно.

От дискусията за ЕЗОК миналата седмица - обадиха се, че картата, заявена през ССЕВ, е готова за взимане в офиса, който искахме.

# 163
  • Бургас
Alia1, няма на английски. Отварям с Хром и превод на страницата.

# 164
Аз конкретно за Пепони разбрах, явно не е за всички.
На Ради - весело изкарване!
Благодаря .., ние сме до сряда, че сме с едно гостенче.
Но другата седмица пак за повече Simple Smile
Иначе и аз разбрах че само в Пепони искат пари и за сянката!!

Общи условия

Активация на акаунт