Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 41 814
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Iva_Lina, ползвам голяма бутилка Cleaner на Клареса от 0.5 л. Купувам я от мейкъп. Не съм пробвала големия фрешер на Коди, но ми се струва скъп за това, което е.

Беба, виж Клареса Precious 4 (перлено бяло) или Frosty morning 5 (с леко сив оттенък).

Suraya, много благодаря за милите думи Heart Eyes

# 61
Здравейте!
В петък вечер реших да си сменя маникюра, че това с 4те цвята база си беше голяма циганийка... Миналата седмица си поръчах топ лак на Коди, реших да заложа на сигурното. Сядам аз, правя се, стигам до топа, отварям го.... А той вътре с някакви шимъри. Обаче нямах друг топ и какво да правя - наклепах се. И сега 3ти ден си гледам още по-голямата циганийка на ноктите, хич не ми харесва.

# 62
  • Бургас
Hatersgonnahate, никак не е лошо - и цвета и топа. Просто не е да го ползваш постоянно, т е върху всеки цвят и все да си брокатена Grinning
Аз миналата година от промоцията на Дидие лаб бях взела две основи и топ. Доволна съм, но взе да привършва и се оглеждам за нов.

# 63
Дясната ръчичка ми беше вече много израснала (ноктенцата:no_mouth:) пък и исках вече да смена цвета Smile
Затова днес нещо семпло и свежо Relaxed

# 64
Есмералда ме е изпреварила:blush:
Аз имам перлено бялото на Клареса,супер е.Много си го харесвам.Даже си поръчах още 2 цвята от другата серия,розово и нещо между розово,бяло и бежово...Все перлени.Ето тези са  

# 65
Снощи набързо

# 66
Момичета, има ли хубава четка за втриване на база в Алиекспрес?

# 67
Момичета, има ли хубава четка за втриване на база в Алиекспрес?

Аз съм много доволна от този комплект и продавач:
https://a.aliexpress.com/_Eu89a19
Ако искаш една четка само разгледай магазина на продавача, повечето четки ги продават на бройка.

PS: някой по-рано беше питал за комплекта на Балсан за педикюр. Аз го имам и съм много доволна от него. Наистина работи както показва Елена в клипчетата си, определено го препоръчвам за домашен педикюр.

# 68
И аз го пробвах, но явно не напоих достатъчно тампончетата. Въпреки всичко ми хареса резултата. Взех комплекта от ДМ, ще ми стигне за поне 7-8 пъти. По-голям размер лосион някъде във физически магазин продава ли се?

# 69
И аз го пробвах, но явно не напоих достатъчно тампончетата. Въпреки всичко ми хареса резултата. Взех комплекта от ДМ, ще ми стигне за поне 7-8 пъти. По-голям размер лосион някъде във физически магазин продава ли се?

За физически не знам, но имат онлайн магазин мисля беше balsan.bg . Аз си го взех от Елена арт за друг магазин освен дм, който наскоро започнаха да ги продават, не съм срещала. Иначе да яко напояване на тампоните и сваля всичко. Може и за размекване на кожичките да се ползва. Моя е средния комплект и като свърши мисля направо на голяма опаковка лосион да заложа.

# 70
Едно омбре в лилаво от мен. Открих, че една млечна база със ситен брокат, която изглежда скучна, когато нанеса само нея, всъщност  доста лесно се прелива с всякакви цветове за омбре.
Пропуснах да спомена, че идеята за този маникюр и предходния ми  взаимствах Esmeralda. По принцип не харесвах омбре, но нейното тюркоазено омбре в заглавния пост много ми хареса и реших и аз да пробвам. Така че благодаря за идеята, Esmeralda!

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 22:59 от topsy1

# 71
  • Sofia
Нещо свежо и лятно от мен.

Много красиво

# 72

Гел лак за една позната,направих я за 1 ч и половина със сваляне и оформяне ,а иначе съм по бавна...

# 73
  • София
Показвам ви едно странно явление. Изминаха точно 14 дни откакто си направих този маникюр и много интересно как колкото повече време минава, толкова повече в свободния край ми прозират ноктите Grinning В началото реших, че е позеленяло и че най-вероятно базата се е отворила и е влязла вода, но не. Просто си прозира, а не бяха така в началото. Нещо не съм направила като хората?

Първия ден:

# 74
Петенце, нормално е горният слой, т.е. топът да се износва след няколко дни, като степента на износване зависи от това какво правиш през това време с ръцете си. Дори и най-добрият топ не може да издържи без надраскване ако вършиш доста неща с ръцете си. Но има топове, които са доста добри и изкарват с минимално щети до смяна дори и при много работа с ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт