Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 683
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Не, реших, че си ползвам един цвят, защото не ми хареса получения нюанс Simple Smile

# 601
Споделям един любим за мен UV hard gel на Kodi.

# 602
Споделям един любим за мен UV hard gel на Kodi.

Wow 😍

# 603
  • София
Красота!

Как се казва този гел, някакво номерче?

# 604
  • Mostly in my mind
Наистина красота! Heart
А брокатът кой е?

# 605
И аз искам да знам LaughingLaughing

# 606
Наистина прекрасен маникюр!

# 607
Mini Me, какво стана със смесването? Пробва ли го, виждам, че си с друг лак, не се ли получи? Че от както го спомена чакам да кажеш дали е станало, че и аз искам тъмно червено, пък нямам.
Аз съм пробвала смесване между 2 различни цвята и то даже бяха различни марки. Тъмно син SNB(ужасни са тези лакове) и бяла боя за рисуване на Коди, за да го направя по-светъл. И нямаше проблем. Използвах го за прелеване да стане по-плавно преливането и стана добре. Предполагам е по-добре да се използват 2 лака еднаква марка, но може да пробваш. Не мисля че няма да се получи.

# 608
Уникален 🤩

# 609
Здравейте, скоро не съм писала и не съм си правила ноктите, но мисля пак да започна и видях, че Essence са пуснали UV лакове и начален сет, някой да е пробвал лаковете? Цените са около 5 евро.

# 610
  • Mostly in my mind
Щом говорите за евро, вероятно не живеете в България. Аз тук не съм виждала гел лакове техни. А и в нета не откривам информация. Споделете линк. Simple Smile

# 611
Видях, че ги има в немския DM, но се съмнявам някой в България да ги е пробвал. Аз лично бих си взела стартовия пакет за проба - все пак е само 15 евро и изглежда добре.

https://www.dm.de/essence-manikuere-studio-nails-uv-gel-starters … 059729506351.html

# 612
Здравейте, търся такова нежно бебешко розово, но се чудя ако го взема на база дали ще стои като на снимката? Не знам дали ме разбирате, но базите стоят по-прозрачно някак и си личи, че е база. Не искам да е цвят, защото имам една идея по-тъмно розово, което е толкова непокривно, че вече ме е страх да взимам светли цветове на лак, 3-4 слоя и пак неравномерно, с базата поне мога да сложа по-дебел слой и да стане равен цвета.
Та, след всичко препоръчайте някаква база или цвят, който подчертавам е покривен. Слагам снимка какъв цвят търся и коя база(003) съм харесала.

П.С. Предпочитам да е на марка, която има в nailmaster

# 613
Вземи си Build it up gel на Коди - стои по-плънто и ще се получи този желан от теб ефект. Цвят Baby Boom.

# 614
От днес след цял ден игра,всичко ми се беше отслоило и си играх сума ти време...

Общи условия

Активация на акаунт