Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 41 001
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Много красиво и цветно, браво !

# 631
  • Бургас
Да, много красиви и нежни, Butterfly!
Аз две седмици изкарах само на ice pink rubber база на Коди и онзи ден след леко запилване сложих едно любимо синьо, като преди това пробвах нещо с брокат в основата, но не ми хареса Sad , та "замазах" отгоре. В това положение ще изкарам още поне седмица и после дори без отслояване ще трябва да скъся ноктите и да сваля изцяло.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 12:11 от sunny-n

# 632
Аз съм само цвят лилав…💜
Цяла седмица ми върви на този цвят за дрехи и неочаквани подаръци, и някак естествено си дойде и избора за нов маникюр.

Цветните бази са на Коди, Mist и Purple haze, както и Pastel 02, която обожавам в матов вариант.
Топовете както винаги, стандартно - Velvet на Коди и Blitz от Яна Нейлс.
Много нежно и ефектно!

# 633

Поскъсих и смених формата малко да разнообразя

# 634
  • София
Някой пробвал ли е стартовия комплект на  Semilac? Имам го от известно време, правя всичко показано във видеото, но пак лакът ми се бели на първата седмица. Всякакви съвети ще ми бъдат от помощ.

# 635
Аз го имам и го ползвам, последният ми маникюр издържа месец. Обясни внимателно стъпка по стъпка какво правиш, за да бъдем полезни.

# 636
  • София
Аз го имам и го ползвам, последният ми маникюр издържа месец. Обясни внимателно стъпка по стъпка какво правиш, за да бъдем полезни.
1. Оформям нокътя, избутвам кожичките, надрасквам нокътната плочка.
2. Минавам с тампон с Cleaner.
3. Нанасям основа, пека 60 секунди.
4. Нанасям един слой лак, пека 60 секунди, нанасям втори слой лак, пека 60 секунди.
5. Нанасям топ, пека 60 секунди.

# 637
Като за начало включи ултрабонд (безкиселинен праймер).

# 638
Момичета, търся си такъв цвят гел лак. Много светло синьо-сиво.
Този е Rocknails 633 crybabytears. Не намирам от къде да се поръча до България, предпочитам да го има наличен в нашите онлайн магазини.

# 639
Момичета, търся си такъв цвят гел лак. Много светло синьо-сиво.
Този е Rocknails 633 crybabytears. Не намирам от къде да се поръча до България, предпочитам да го има наличен в нашите онлайн магазини.

Дъщеря ми си поръча от нотиното този лак.
След работа ще направя снимка как е " на живо"

# 640
Нещо ново и от мен. Нямах много време и сложих флейк база на Коди. И малко стикери да не е съвсем семпло.

# 641
  • София
Здравейте, момичета
идвам за съвет, не знам в мен ли е проблема или в продуктите Grinning
Само да вметна ,че за пръв път пробвах лаковете на DNKA ( взех си 3 есенни цвята, че нямах) и съм супер доволна...
Сега какъвто и топ лак да сложа , винаги ми се надрасква, пробвала съм на Коди ръбър топ, разни китайски в миналотo и на Milani при последните лакирания и отново, когато съм ходела на маникюр също често успявам да надраскам палците.

# 642
Неизбежно е топът в някакъв момент да се надраска, особено ако носиш маникюра по-дълго. Каквато и марка да сложиш, няма да изкара 3-4 седмици бец абсолютно никакви надрасквания. Аз успях още на първия ден след лакирането да си надраскам единия палец, не знам как. Сега седи като малък матиран участък, но не ми се занимаваше да го поправям.

# 643
  • София
То и при мен на 2-3 ден вече имам надрасквания по палеца, в течение на времето се появява и на другите нокти Grinning

# 644
Чаках толкова време да ми пристигне червеното от DNKa и накрая се оказа, че въобще не е това, което търся Sad Взех Cover Base #0003 Passionate, но това за мен е ярко червено, няма нищо общо със снимките. Та, сега търся отново много тъмно червено, тъмна, даже презряла череша Sweat Smile Помагайте

Общи условия

Активация на акаунт