Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 41 332
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Аз с моите скучни едноцветни. Това синьо чака от миналата зима да му дойде реда да го нося.
Напоследък ужасно ме мързи и не мога да се насиля да лакирам с тънка четчица хубаво покрай кожата, но от самолет не се вижда. Joy

Цвета е Коди 02DC.

# 616
И мен все ме мързи вече. Оле мале накляпам нещо, с което да изкарам възможно най-много време

# 617
Присъединявам се към клуба на мързеливите с един маникюр за 2 часа, който правих 2 дни. Joy Със стария изкарах точно месец, отново рекорд от мързел.

# 618
Много стилно и в актуалния за тази година цвят 😊👌

# 619
Нещо ново и от мен.
Пробвах гел в бутилка от клареса - не съм впечатлена. Преди няколко години имах една тяхна база, която буквално беше по-гъста и по-твърда от гела им. Като направих бърза сметка в цената се оказва, че геловете на деларо излизат само с 3лв по-скъпи от тези на клареса за това количество, а спрямо геловете на палу (които също съм пробвала) са почти на същата цена. Разликата в качеството е голяма обаче.
Цвета е на палу, пробвала съм само от няколко марки цветни лакове, но палу си ми остават фаворити. Всичките им цветове, които имам, се държат добре.
Накрая сложих матов топ на несс, който днес вече се е обелил по връхчетата (снощи се лакирах и си легнах, даже чинии не съм мила). Много разочароващо.

# 620
  • Gorni Bogrov
Прекрасни ,в издирване съм на хубав винено-черен лак,ще може ли да съдействате?☺️

# 621
Прекрасни ,в издирване съм на хубав винено-черен лак,ще може ли да съдействате?☺️
Аз имам този и е наистина много тъмно бордо към черно, но не знам защо го няма никъде вече...

Само тук: https://www.emag.bg/hibriden-lak-za-nokti-mylaq-5-ml-my-vampire- … 813/pd/DJ0HC5MBM/
И тук всъщност: https://makeup.bg/product/554318/
Аз го взех от маникюрна работилница с един флаш, за да ги комбинирам.

Последната е на слънце.

# 622
  • на брега на морето
Страхотни маникюри, момичета! Heart Eyes
Есмералда, а брокатчето в основата кое е- прах, лак...?

# 623
Melina, благодаря ти. Флаш лак на Komilfo - L012.

# 624
Страхотни маникюри момичета Heart Eyes
Аз от месец може и малко повече съм без лак. При последното сваляне съм имала отслояване в средата на нокътя и много малко в единия край и е влязла вода. Изобщо не съм го видяла, че се е отлепил частично. Както се досещате, беше зелен при сваляне на гела. Свалих всичко и изчистих стария гел и не съм слагала нищо освен масла и заздравители. Израсна половината от петънцето и вече ме сърбят ръцета да се слога лак. Та исках да попитам за съвет, ако на някой друг му се е случвало да изчакам ли да израсте преди да слагам пак гел?
Прикачвам снимка в моментното му състояние, при свалянето на лака беше доста тъмно зелено петно, сега почти не се забелязва в сравнение с тогава.

# 625
Може да го буферираш леко и да лакираш върху него, щом е стояло на въздух достатъчно време. В момента е само остатъчно петно.

# 626
Тъмно синьо и загатнато червено от мен Simple Smile с Andreia Professional Pure. Техниката с тези под-петна ме кефи, но тук едва си личи - ще е ок мисля за жирафено или по-светли цветове.

# 627

От мен нещо съвсем скучно от събота.

# 628
Гел типсове, за първи път ги правя сама. Имам още за учене.

# 629
Аз съм само цвят лилав…💜
Цяла седмица ми върви на този цвят за дрехи и неочаквани подаръци, и някак естествено си дойде и избора за нов маникюр.

Цветните бази са на Коди, Mist и Purple haze, както и Pastel 02, която обожавам в матов вариант.
Топовете както винаги, стандартно - Velvet на Коди и Blitz от Яна Нейлс.

Общи условия

Активация на акаунт