Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 40 984
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Разбира се, че рядко се намира в нормални магазини, защото така нареченият magic remover съдържа съставки, които не са одобрени за козметична уротреба - препарат за премахване на боя. Може да предизвика алергии, изгаряния и тн.
Според една колоритна nail-ютубърка основната му съставка е разтворител за автобоя. Вреден за козметична употреба по всички параграфи - и въздушните изпарения, които се вдишват, а течния химикал, който се абсорбира в организма. Беше правила подробно видео преди години, когато въпросния продукт гръмна в онлайн пространството.

# 661
Здравейте,
Купих UV Gel Golden Rose,  още не съм ги пробвала. Може ли да споделите като издържливост как са? И този топ ми се вижда доста гъст  Confused

# 662
  • Шумен
Аз в момента съм с лак на Голдън роуз и вече е третата седмица,не е мръднал,имам 3 цвята и трите се държат много добре 🙂

# 663
Благодаря! Базата и топ лака също на Golden rose ли са?

# 664
Ново от мен

# 665
  • Шумен
Не Loli,на клареса са

# 666
Аз също имам UV LED Golden rose - база и три цвята.  Плътни, изпичащи се лесно цветове, без отслойки и чупвания, базата държи добре, нямам забележки.

# 667
Аз също имам UV LED Golden rose - база и три цвята.  Плътни, изпичащи се лесно цветове, без отслойки и чупвания, базата държи добре, нямам забележки.
Колко време печете?

# 668
И от мен един семпъл маникюр. Тези златни люспи сякаш не бяха добра идея, мисля да ги махна 🤔

Дясната е без златното фолио, зарязах я така.
Мисля другия път да ги скъся почти до дъно и да ударя нещо много тъмно, нещо такова ми се върти.

# 669
отказвам да ми е есенно 😉. Последния ми, сътворен от дъщеря ми. Р.S. кожичките и формата им е ужасна, но ми се наложи да свалим лака за известно време и всички се изпочупиха.

# 670
  • Бургас
Mini Me, на мен пък повече ми харесва с фолиото, отколкото с броката. Но и без нищо да е, самия лак/база е достатъчно ефектен и нежен.
Моите и те доста дълги станаха, някои са и пропукани отстрани. Ще видя другата седмица като свалям лака дали ще ги укрепвам или и аз ще ги отрежа къси.
Seven seas, слагай редовно масло на кожичките.

# 671
  • Шумен
Mini Me и аз съм За фолиото,много ми харесва с него 🙂

# 672
Онова чувство да си с нов маникюр 😍

Нямаше как да сменя стария цял месец и направо откачих с тези нокти

# 673
Prime, много е красив новият ти маникюр, а и старият също е в отлично състояние за маникюр на месец!
Mini Me и Seven Seas вашите също са прекрасни, а този на Miracle ме върна към лятото и онова хубаво чувство да усещаш слънцето през прозореца и  да очакваш, че като го отвориш ще усетиш морето!

# 674
момичета, с каква четка се прави този лак?

Общи условия

Активация на акаунт