Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 41 835
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Както и очаквах,белият лак пак се отлюпи,сега ми е 12ти ден.Мога ли да изкарам до неделя така според вас,понеже утре съм на работа и много късно ще стане,пък и исках по-късно да се направя,за да издържи и за морето.

И,сега се чудя дали да се лакирам с новите лакове на Клареса за морето или да заложа на нещо,което съм се убедила,че е сигурно.

# 76
Може да караш така с дни, стига да не те дразни чисто визуално. Клареса по принцип са издръжливи, не вярвам да имаш проблем с тях.

# 77
Може да караш така с дни, стига да не те дразни чисто визуално. Клареса по принцип са издръжливи, не вярвам да имаш проблем с тях.
Благодаря ти, Есмералда!  Simple Smile

# 78
Здравейте! Намирам се в страшна дилема относно закупуването на електрическа пила. Вече от доста време си правя ноктите, но ми попадна информация, че премахването с ацетон е вредно и изсушава нокътната плочка, та купих евтина пила, колкото да ми помага при свалянето на лака, защото ми беше писнало да пиля с нормална пила близо час ( ползвам ръбър база с укрепване, може и да е по-труден материала за махане) и след това да кисна останалия материал с течност. Лошото е, че пилата адски много загрява и последните няколко пъти дори не съм я ползвала. Поразгледах офертите за ел.пили у нас и почти всички продават китайски пили на двойна цена, а пък за вкъщи не ми трябва marathon или strong. Предложиха ми пила Nail Drill от тези, които са 46 лв. в алиекспресс с 35 000 оборота и 30 W, но при положение, че качеството не е голямо, не смятам, че изобщо ги има тези 30 000 оборота като реална скорост, а и тук е около 80лв. Предложете ми пила, която ползвате и сте доволни от нея, защото търся да закупя нещо по-стабилно, което действително може да се ползва и професионално и няма да се притеснявам какво е качеството и дали няма да ми наръфа ноктите.

# 79
  • Стара Загора
Искам да благодаря на момичето, което препоръча топ лака Aqua на Jana Nails. Това е най-хубавият топ лак със стъклен ефект, който съм ползвала до сега. Отиваме на море и ще проверя блясъка колко дълго ще издържи, но за момента съм впечатлена Simple Smile

# 80
Eli_34, в заглавния пост има даже линкове към ел.пили, които препоръчваме, точно от български сайтове. Разгледай и си избери няколко модела, пусни ги тук като линкове или снимки и ще те насочим.

Ето няколко модела, от които сме доволни, на доста прилични цени н Емаг:
https://www.emag.bg/elektricheska-pila-za-manikjur-i-pedikjur-mo … 403&scenario_ID=1

https://www.emag.bg/elektricheska-pila-za-manikjur-pedikjur-s-6- … earch-Action=view

https://www.emag.bg/elektricheska-pila-za-nokti-skorost-45000-rp … earch-Action=view

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 18:57 от esmeralda23

# 81
Здравейте! Намирам се в страшна дилема относно закупуването на електрическа пила. Вече от доста време си правя ноктите, но ми попадна информация, че премахването с ацетон е вредно и изсушава нокътната плочка, та купих евтина пила, колкото да ми помага при свалянето на лака, защото ми беше писнало да пиля с нормална пила близо час ( ползвам ръбър база с укрепване, може и да е по-труден материала за махане) и след това да кисна останалия материал с течност. Лошото е, че пилата адски много загрява и последните няколко пъти дори не съм я ползвала. Поразгледах офертите за ел.пили у нас и почти всички продават китайски пили на двойна цена, а пък за вкъщи не ми трябва marathon или strong. Предложиха ми пила Nail Drill от тези, които са 46 лв. в алиекспресс с 35 000 оборота и 30 W, но при положение, че качеството не е голямо, не смятам, че изобщо ги има тези 30 000 оборота като реална скорост, а и тук е около 80лв. Предложете ми пила, която ползвате и сте доволни от нея, защото търся да закупя нещо по-стабилно, което действително може да се ползва и професионално и няма да се притеснявам какво е качеството и дали няма да ми наръфа ноктите.

Ели, аз съм много доволна от моято пила на батерия на Yokefellow. Компактна, подвижна, мощна(40000 оборота) и с хубави фрези е супер. Имам я от 8-9 месеца и съм я зареждала 2 пъти до момента. Препоръчвам я. Аз я взех около 50лв. Последно мисля вървяха към 70-80лв в али експрес.

# 82
И моята последната е такава, но черна.
За сега съм доволна.

# 83

Първи опит с Blooming gel. Може би трябва да се нанася преди всеки цвят за да могат да се разливат. Само ментовия се разля добре, предполагам защото първо него нанесох. Следващия път ще пробвам да нанасям преди всеки цвят да видя как ще стане.

# 84
  • Стара Загора

Ели, аз съм много доволна от моято пила на батерия на Yokefellow. Компактна, подвижна, мощна(40000 оборота) и с хубави фрези е супер. Имам я от 8-9 месеца и съм я зареждала 2 пъти до момента. Препоръчвам я. Аз я взех около 50лв. Последно мисля вървяха към 70-80лв в али експрес.

Аз поръчах същата, но бяла от АлиЕкспрес миналата седмица за 20 долара. Очаквам я скоро и нямам търпение да я тествам Simple Smile

# 85
Decuto, радвам се, че съм ти помогнала! Обожавам топовете на Яна!☺

Аз се включвам с моето творение, което е комбинация от три марки, но не се сдържах и си поръчах цветна база от DNKa’, цвета е 0077 Campari

На живо е чист корал, много хубав, точно за лятото. Базата е не много гъста и не много рядка, по средата. Изравних много лесно, буквално сама се разля. Четката - супер удобна.
Надявам се да издържи, защото всички подготвителни продукти са на Коди - фрешър, Бонд, безцветна каучукова база и топ на Яна Нейлс… Миш-маш…Все си мисля, че не би трябвало да има проблем.
Иначе пекох 120 сек., въпреки че лампата ми е на Коди, просто навик - нали все с бази се лакирам. Особено с такива тъмни ми е закон.
Формата на ноктите ми е малко странна, но един беше счупен до живец почти и реших, че всички ще бъдат къси…🫣

И още една цветна база - като флаш е, цвета се води 0089 - Impuls…и аз така импулсивно си я избрах, просто ме грабна, а и Коди нямат подобна цветна база. Ще ѝ дойде реда може би есента, или пък по-рано ако съм в настроение.

# 86
Кати много готино се е получило. Butterfly цветовете изглеждат много яки. Да споделиш дали ще държат. Скоро ще си търся топ и щом хвалите Яна найлс ще го пробвам. От къде си ги купувате и кой точно е този топ?
Ето едно клипче за омбре с четка, интересна техника за приливане с безцветен(поне за мен нова) може да е полезна и на друг.
https://www.instagram.com/reel/C8wbOZzvQrH/?igsh=MW9vbG1yeTYzdDFsbw==

# 87
Здравейте момичета! Може ли да ми предложите първоначален пакет гел лакове. Марка от  която сте били доволни, и не е някаква космическа цена. Нямам физическата възможност да прегледам всичките теми. Това ми е хоби отскоро, но има прекалено много марки на пазара, и ми е трудно да реша. Благодаря предварително.

# 88
Този комплект на Семилак е супер. Горещо го препоръчвам. И лампата също е много добра. В момента не е наличен, но сигурно пак ще го заредят скоро.
https://www.notino.bg/semilac-paris/uv-hybrid-love-me-komplekt-z … rfekten-manikjur/

# 89
  • София
Много красиви маникюри, момичета!

Имам един въпрос аз - вчера си правих педикюра и използвах бебешко розово. Страхотен цвят, но много играчка - все стоеше на черти, та след третия слой стои добре. Ще трябва да си направя и маникюра, искам да са в един цвят и сега като видях как става на черти и прозира и започвам да мисля варианти. Та питането ми е, АКО нанеса един слой млечна база преди розовото, дали пак така ще прозира?

Общи условия

Активация на акаунт