Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 41 911
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Mostly in my mind
Здравейте, момичета. Имате ли отзиви за тази марка?
https://roomnails.com/category/299/slowianka.html

# 151
С този уред много лошо съм си поразявала кожите. Вече само избутвам и после с пилата с накрайник пламъче. След това ако има нещо сътрчащо, махам с клещи.

Благодаря много, silcare  отпада дирекно!

Относно кожичките, бях си купила и клещи, с тях само с дясната и с по-големи кожички успявах да режа. С ножичката изобщо, защо моито кожички просто не са явно толкова дълги/големи. Машинка нямам. И открих, че майка ми има този Уред за премахване на кожички на MAx Factor. Купувала съм си и преди,с дълга дръжка. Когато се лакирвах с обикновен лак, но за кратко ми се счупваха, изтъпяваха, или отлепваха крайчетата. Но това го ползвам с месеци, реже прекрасно, просто си ги избутвам и режа с него.Не затъпява. Сега като го търся онлайн никъде не го намирам... Незнам кога го е купувала.. Поне за моите по-къси кожички е решение.
*не ползвам никакви масла и прочие, просто ги избутвам и режа с това

# 152
  • Mostly in my mind
Да не го видя и аз този уред за кожички. Като шурне кръв и не може да спре.

# 153
Това приспособление и по мое мнение е опасно, защото съм се рязала много лошо в далечното минало. Иначе за рязането на кожи - с дясната добре се справям, но с лявата си е зор и винаги много внимавам. Където няма много кожи, предпочитам изобщо да не пипам, за да не стане беля. С топче не съм пробвала, просто нямам и такова, както и с ножица не съм. Свикнах с клещи и ми е добре така. Идеята е с накрайника пламък да се повдигне хубаво кутикулата, за да се отреже после лесно, но и на мен не винаги ми се получава, колкото и лесно да изглежда по видеата Simple Smile

# 154

Това и всичките подобни по мое скромно мнение са уред за китайско мъчение. Ползвала съм такова чудо преди досто години, когато масово нямахме достъп до по-качествени инструменти - изрязвала съм си с него не само кутикула до кръв, но и части от нокътя. Ако за някого работи, ок, но със сигурност не бих го препоръчала. Дори най-смотаните клещи от 2 евро в Али са по-безопасни.

# 155
Точно и аз с предишните които съм ползвала съм се порязвала често, но точно със този, на този бранд, никога. Затова исках да проверя, дали още се продава, но поне онлайн никъде .. явно си е до качество незнам.

# 156
Здравейте, момичета. Имате ли отзиви за тази марка?
https://roomnails.com/category/299/slowianka.html
Имам цветна база, на мен ми харесва.

# 157
Това уредче за кожички го имаше още едно време по соца. Simple Smile
Топчето вече не го ползват рускините като гледам. С пламък или с каквато и да е друга фреза махат кутикули.
Аз лично съм си поръчала от онези безопасните, зъболекарски фрези и съм доволна.

# 158
Melany99 то затова е толкова яко значи Wink , знаете , от онези време продуктите  нямат нищо общо с днешните китайските стоки Grinning

# 159
Това уредче за кожички го имаше още едно време по соца. Simple Smile
Топчето вече не го ползват рускините като гледам. С пламък или с каквато и да е друга фреза махат кутикули.
Аз лично съм си поръчала от онези безопасните, зъболекарски фрези и съм доволна.

От къде поръчваш фрезите?

# 160
  • Бургас
Аз имам от първия модел, също съм много доволна, от Али съм я поръчвала - Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
BGN5.26  40%OFF | Quality! Heptagon Tungsten Carbide Nail Drill Bit Milling Eletric Manicure Machine Equipment Cuticle Clean Burr Dental
https://a.aliexpress.com/_EI25uQ7

# 161
И аз от Али-то поръчвам.

# 162
Момичета,изчетох първа страница да се ориентирам.Спрях се на 2  лампи-  Sun X11 Max, Бяла, UV/LED, 220W с  45 издръжливи led диода и Sun X10 Max, 66 броя UV LED, 280W със 66 лед диода. Не знам защо новия модел е по-малко диоди.Моля за помощ коя да избера и,ако по-стар модел е по-добър ,кажете.На първа страница се споменава сам Sun X5.

# 163
Стига да са бели отвътре, са ок и двете лампи. Вземи тази, която ти е по-изгодна.

# 164
Стига да са бели отвътре, са ок и двете лампи. Вземи тази, която ти е по-изгодна.
Благодаря:) Това за бялото не го знаех! Поръчах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт