Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 749
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Петенце, на една тематика сме.

# 497
Красота! 😍

# 498
Много са ви красиви! Браво

# 499
Момичета, много красиви маникюри!
От мен нещо есенно вече.

# 500
Здравейте! Някоя от вас дали е ползвала sun x26 или дали може да ми кажете според вас дали ще върши работа. Пише, че е с 81 лампички вътре, благодаря предварително

# 501
# 502
Момичета, търся си тъмно червено, но не какво да е, ами за предпочитане база. Предполагах, че в ЕленаАрт ще има, бях права, но уви изчерпана. Препоръчайте нещо сходно, в краен случай ще взема лак, но предпочитам да е база, че ми спестява много време.

Това бях харесала аз
https://elenaartnails.com/store/czvetna-kauchukova-dnka-0003-passionate/

# 503
Anselma, в nailmastershop има цвета, който си си харесала, но доставката от сайта е 10 долара и идват за около 9-10 дни. Но ако имаш да поръчваш и други неща си е вариант. Слагам линк.

https://nailmastershop.com/en/dnka-cover-base-12-ml-no0003-passionate.html

# 504
  • Бургас
Аз си взех на Дидиер ли там както се казва. Много хубаво на живо като тъмна череша

# 505
topsy1, благодаря, аз последния път като поръчвах от там останах малко разочарована от един топ на Коди, чисто нов, а като го нанеса "бяга" и остават дупки. Това мисля, че се случва при развалени лакове, въпреки че пише, че срокът му е до 2025. В този ред на мисли, какъв топ мога да си взема от nailmastershop?

Verano, точно това търся и аз, тъмна череша! Имаш ли някаква снимка върху мостра или нокти?

# 506
Това с дупките много пъти сме го коментирали, че в повечето случаи е несъвместимост между различните марки и решението е да се трие лепкавият слой на лака преди да нанесеш топа. Аз лично много неща съм поръчвала от  nailmastershop и не съм имала проблем, включително ползвам топове не Камилфо и ПНБ, купени оттам, но винаги трия лепкавия слой преди топа, защото аз смесвам различни марки. За Дидиер вече съм писала, че базите им са супер за нанасяне и стоят чудесно, но аз лично много трудно ги свалям, предпочитам лакове и бази, които свалям по-лесно.

# 507
Използвам предимно продукти на Коди, така че не би трябвало да е несъвместимост, но със сигурно ще пробвам. Благодаря!

# 508
  • Бургас
Не мога да направя снимка, така че да се вижда реалния цвят, ето така го сравнявам според моя монитор. Но като беше сезона на черешите тъкмо бях с него и току  минавам покрай хубавите узрели череши и си гледам и моя цвят 1:1 Joy
Мацнах нещо набързо на мостра няма топ отгоре обаче и стои по тъмно

# 509
  • София
Този път си направих нещо съвсем семпло 😁 Малко да почина от брокатите и блясъка  😅

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 13:34 от meoww

Общи условия

Активация на акаунт