Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 743
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте, дами, този накрайник прекалено груб ли е като за начинаещ? В момента съм с керамичен, но не помня вече какъв беше като цвят, но знам, че е екстра фин или както се казва там. Последните пъти трудно свалям гел лака от ноктите си и се налага да ги пиля, за да надраскам повърхността и тогава върви по-гладко..

# 511
Момичета, търся си тъмно червено, но не какво да е, ами за предпочитане база. Предполагах, че в ЕленаАрт ще има, бях права, но уви изчерпана. Препоръчайте нещо сходно, в краен случай ще взема лак, но предпочитам да е база, че ми спестява много време.

Това бях харесала аз
https://elenaartnails.com/store/czvetna-kauchukova-dnka-0003-passionate/

Тази база я взех преди 2седм.,но няма да я ползвам,понеже немога да се свикна с този цвят.
Мога да ви я изпратя,ако я искате.Не съм се лакирвала с нея.

# 512
Esmeralda, може ли да дадеш инфо кой е цветът на показалеца от последния ти маникюр. Сега разглеждам маникюрите назад в темата, защото ми се иска да си поръчам някой нов цвят и се фокусирах върху твоя цвят на показалеца (поне на мен ми се струва различен от цвета на останалите пръсти)? Търся някакво червено, но което да клони съвсем леко към оранжево и не мога да харесам. Всички червени ми розовеят или тъмнеят към бордо или кафяво. А всъщност може ли да споделиш и дали снежният ефект на другите ти нокти е от топа или от основния цвят?

# 513
Здравейте, момичета, не съм писала доста отдавна, надявам се да ми остава малко повече време занапред да се включвам по-често.

Изпращам лятото с един меланхоличен маникюр само с база с частички:

И разбира се няма да съм аз, ако не се похваля и с нова продобивка - поредната минала през ръцете ми електрическа пила.

Безжична, без тяло (само ръкохватка), безчетков мотор, 40 хил. оборота. Два маникюра си правих вече с нея и се държи много добре. Метална е, тъничка и с плавно регулиране на оборотите, пауза и като цяло покрива стандартните изисквания за ел пила.
За сравнение снимах до ръкохватките и на другите ми пили - зелената е пак от същия тип, без тяло, но с обикновен мотор - малко по дебела, а ръкохватката на пилата със зарядното е също безчеткова е наистина много миниатюрна.

Като performance за домашен маникюр и предвид, че не ползвам твърди материали (акрил, гел, полигел), и трите се справят супер добре с пренебрежими разлики.
Трябва да продам едната, но сърце не ми дава все още. Миналия месец продадох една от по-старите ми.

П.С. слагам линк към едно видео, на което попаднах днес, с ревю точно на пилата която имам, брандирана и представяна за разработка на марката на въпросната дама, интересно беше:
https://youtu.be/7puDs9foHNk?si=ekD9LqPRMJr0wE2N

# 514
HoneyBee33, перфектен маникюр, както винаги! Радва ме това, че се появи. Веднага получихме ценна информация за новости в сферата на маникюра. Всъщност, този форум е толкова полезен именно защото те има теб и още няколко човека като теб, които не само следят, но и споделят  всички новости и тенденции. В тази връзка много се надявам и Кармила да се появи по някое време и да не загубим Есмералда. Както и още няколко човека имат много съществен принос в развитието на темата и аз лично с удоволствие съм се учила от всички вас.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 20:20 от topsy1

# 515
Topsy, цветът е на Семилак, 434. Нещо средно между червено и оранжево. Готин цвят е, особено за есента. На показалец и среден пръст съм с този цвят, но на средния не личи много заради топа (да, топ с частици е, на Молекула, но не може да се намери в България, на мен ми го донесе позната преди войната в Украйна).

Honeybee, честита нова придобивка, изглежда много добре. Дай линк за момичетата, които може да искат да поръчат.
Ти какво направи с онази кръглата синя пила като тази от Елена арт, продаде ли я?

Аз поръчах за подарък на приятелка този модел, съвсем нов в Алито. Ще дам отзив, като я пробва. 45 хил оборота, но с кабел.
https://a.aliexpress.com/_EyDynbJ

# 516
Благодаря много, Есмералда!

# 517
Honeybee, честита нова придобивка, изглежда много добре. Дай линк за момичетата, които може да искат да поръчат.
Ти какво направи с онази кръглата синя пила като тази от Елена арт, продаде ли я?

Аз поръчах за подарък на приятелка този модел, съвсем нов в Алито. Ще дам отзив, като я пробва. 45 хил оборота, но с кабел.
https://a.aliexpress.com/_EyDynbJ
Благодаря, да, тя отдавна замина към следващ собственик. Пак я бях купила от али за 100тина лева по-малко, отколкото я предлага Елена, но много ме дразнеше кабела и адаптера и нямах къде да се позиционирам удобно и съм я ползвала има-няма 10 пъти. Прекрасна беше ръкохватката иначе, и мощна, една от най-добрите, които съм ползвала, препоръчвам я на всеки, който търси качество.

И тази продадох, въпреки че и нея много си харесвах, беше 45 хил. оборота, взех я уж на шега от линк, който ти беше постнала, за някакви смешни пари, но пък се оказа супер попадение:

И една от лампите продадох, и лакове и консумативи, които не ползвах. Оставих си скромна колекция, но всичко си харесвам и ползвам. Въобще доволна съм от лятото, поразчистих си живота. Сега се чудя дали да не пробвам цякой цвят от ДНКА, или да си седя на д-то, за да не се претрупам отново и догодина пак да се чудя кое не ползвам и къде да го разтиквам.

Иначе ето линк към новата за който се интересува:
https://m.alibaba.com/x/AxYg40?ck=pdp

Платих си доставка и ДДС, разбира се, но засега я няма в алиекспрес, вероятно ще я пуснат след някой друг месец и там.

# 518
Между другото, напоследък Early bird оферти на пили изобщо няма. А двата магазина, от които основно пускаха такива оферти, вече не предлагат нищо. Много тъжно наистина. Но пък мисля, че повечето вече се запасихме с по 2-3 пили, тъй че не е голяма болка. Grinning
От Алибаба не знам как се поръчва и не искам и да научавам Joy В момента съм много послушна, не съм поръчвала неща за нокти сигурно от поне 2 месеца и се надявам така да продължа.

# 519
Здравейте! Извинявам се за нахлуването в темата, но във Вторник бях на маникюр и оттогава изпитвам болка под ноктите на няколко от пръстите... Спомням си и че при обработването на кожичките с ел.пила ме болеше, за първи път ме боли и не знам от какво.. Възможно ли е да ме е наранила с ел.пила или да ми ги е препилила и за това да ме боли?

# 520
Възможно е да е задълбала по-навътре при обработката на кутикулата, да. Друг път, ако имаш болка или друго неприятно усещане, кажи веднага на маникюристката.

# 521
  • София
Отдавна не си бях купувала нищо новичко и като че ли посвикнах с целия процес и вече не съм съвсем с две леви ръце, та днес си поръчах нова фреза уж мааалко по-груба от тази, която имам, взех си хубава ножичка за кожите, че аз тъпо и упорито (телче) си купих клещи и като се ободох и наръгах няколко пъти, накрая взех ножичка. Ама инат, трябваше да пробвам. Взех си олио за кожичките, че нямах и хубаво бяло за френски (останете с мен, за да се посмеете на мой гръб) Grin

# 522
имам голям проблем с тези кожички, чудя се как да се науча да ги махам с клещи. поне засега знам,че трябва да ги дезинфекцирам, да не ми направят възпалени рани поне Simple Smile

# 523
  • София
Аз не мога да ги махам с нищо общо взето. За момента само ги избутвам и донякъде (с няколко удивителни ''донякъде'') успявам да мина с накрайника за кожички, без да ги назъбя и честно казано не стоят зле, а и като че ли нямам големи кожи.

# 524
Ох, момичета, да ви се оплача.
Ходих онази вечер уж на специалист.
Ами, какво да ви кажа - аз дори като започвах да си правя ноктите, толкова криви и никакви не съм ги правила.
И като клиентка за първи път ми взе само 100 долара...
Тя не обичала големи апекси, ами то съвсем никакъв апекс не виждам на повечето нокти и ми изглеждат като лопати. Още не следващата сутрин видях отслойки, да не говорим, че запълването ми го е направила с такъв отстъп от кутикулите, все едно ноктите ми са израстнали поне една седмица.
А, моите нокти като отидох си бяха идеални, просот трябва дса запълни израстналото.
И така ги изпили, че два нокътя няма еднакви. Уж много специалистки дойдоха от Украйна като бежанци, а аз защо не мога да намеря свястна не знам.
Слагам снимки в скрит текст. Такак ме е яд, че ...
Но започнах работа в офис и никакво време няма да се правя сама и сега се чудя кой ден ще стоя до среднощ да си оправям ноктите, че направо ме е срам да ходя така. Хората знаят, че само си правя маникюра и не мога да се излагам, да не говорим, че страшно ми дразнят.
Ето, оплаках се!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт