Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 726
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Мелани, ужас! В коя държава е това? 100 долара не бих платила, ами още на място ще искам или да оправи тази подигравка, или давам 20 за консуматива и си тръгвам!
Пробвай да ги изпилиш и подкъсиш, поне да се уеднаквят като форма, а ако имаш време изпили и дебелината на нокътя и нанеси един топ, колкото да изкараш седмица-две, докато намериш време за пълна смяна.

# 526
Melany, не са чак толкова зле, но и аз потвърждавам, че сама си ги правиш по-добре. За жалост не всички украинкш са големите майстори. Напротив, повечето са некадърни, просто тези, които са добри и следим в ИГ и тн, са много, много добри.
И тъй като си в Канада и си платила луди пари за този маникюр, аз те съветвам да отидеш обратно и да искаш да ти върнат парите или най-малкото да ти ги оправи друга по-компетентна маникюристка.

# 527
Melany, от самолет не си личи 😀 Само ти ги виждаш тези дефекти. Но наистина не е нормално да е такова качеството и то като си плащаш!

Пускам една скучна снимка, колкото да има нещо. Пак смених формата и реших, че няма да правя декорации.

# 528
Много хубаво червено, много. Много искам и аз такова да намеря.
Аз май малко се поулях с декорациите пък. Леко шаренко ми идва,ама само леко , но отнасям комлименти.☺️
Скрит текст:

# 529
Melany, ами на мен цветът много ми харесва, но като изпълнение ти определено се правиш много по-добре. Въпросът ми е, това снимка непосредствено след направата на маникюра ли е или по-късно, защото много голямо ми се вижда разстоянието до кутикулите, а относно кривините при при тях и на мен ми са получават, но на втората седмица след лакиране, защото не ми растат равномерно ноктите. Ако не се вглеждаме в детайлите е хубав, но ти със сигурност си по-добра.
Prime, ами страхотен ти е маникюрът. Търся почти същия цвят.
La Gitana, много свежо!

# 530
Topsy, виж и 242 на HiHybrid - Red orange. Този маникюр съм правила на майка ми с него. Една идея по-червен е от този на Семилак.

# 531
Esmeralda, благодаря! Да, това мисля, че е цветът, който искам, освен ако не се окаже че на моите нокти стои различно.
Искам да ви питам вие какво правите, когато си харесате по един продукт от няколко сайта например? Питам, защото редовно като ме обземе желанието да си набавя нещо ново за маникюр и проблемът е, че харесам примерно три неща, но всяко от различен сайт и не ми се плащат три доставки.

# 532
Аз лично предпочитам да поръчвам от сайтове, които имат повече марки, и комбинирам с други козметични продукти, които ми трябват. Затова най-често поръчвим от мейкъп и нотино. Абсурд за 1 продукт да платя доставка. По-скоро добавям в кошницата, докато не стигнат безплатна доставка Grinning

# 533
  • София
Честно казано, понеже съм така и с козметиката, хем сравнявам цени, хем искам да си взема всичко от едно място, та общо взето най-често гледам от кой сайт мога да си взема всичко, което ми трябва дори някой от продуктите да е малко по-скъп...то 3 доставки ще са повече даже като сума.

# 534
Благодаря, момичета!
Да, и аз не плащам доставка за един продукт, разбира се. Обикновено правя като вас, но много ме е яд, защото понякога (и то много често) много ми се иска да поръчам точно определен продукт, но понеже е от сайт с предлагане на една - две марки или просто се отказвам, или замествам избора си с нещо сходно от друг сайт с повече предлагане. По този начин обаче, често се случва да взема нещо, което не е точно моето и което дори и да ползвам, е с компромис..

# 535
topsy1, снимах на другия ден. В сряда вечерта ме прави, а това го снимах в четвъртък.
Нито съм се киснала в банята, нито съм мила чинии, нищооо, а вече имаше отслойки, на палеца доста.
Не мога да снимам и двете ръце да видите каква разлика има. Нама два еднакви нокътя. Просто ужас някакъв.
Няма успоредни линии, личи си издуване отстрани, то като няма апекс. Абеее, ужасен ужасон както се казва.
Единственото от което съм доволна е маникюра. Много добре изглеждат засега кожичките. Но това е единственото положително. Дори са криви ноктите в свободния край.
Ще гледам утре да отделя време да сложа едни Х-Гел нокти за по-бързо, то тези за нищо не стават.
Яд ме, защото моите преди това си бяха добре. Слагала съм тук последно бях с едни морско синьо и зелено прелищо се.

# 536
Melany, от самолет не си личи 😀 Само ти ги виждаш тези дефекти. Но наистина не е нормално да е такова качеството и то като си плащаш!

Пускам една скучна снимка, колкото да има нещо. Пак смених формата и реших, че няма да правя декорации.

Уникални... И аз към червено клоня този месец, та ще видим.

# 537
Prime , страхотна форма и цвят!

# 538
Здравейте! И аз не съм се включвала скоро. Гледам, че всички сме на червена вълна, поне от снимките тук. Ето и моя вариант от днес. Иначе и аз нищо не съм купувал скоро за маникюр, защото имам много и гледам и да те се заглеждам и изкушавам, че скоро ще трябва да хвърлям.

# 539
Хайде и от мен едно червено, явно това ще е цвета на септември!😊
Аз се влюбих в тази база още като я поръчах преди 3 седмици и нямах търпение да дойде време за смяна на лака. Такава плътност, такава лекота на работа. Очарована е меко казано. Препоръчвам ви я с две ръце и два крака.

Базата е номер 0003 Pasionate на ДНК’а
Млечното е любимата ми Milky база на Коди, матовия топ е Satin на Коди, топа е ясен ама пак да си кажа -Blitz от Яна Нейлс. Буквално всички любимци в един маникюр. Никога не ме разочароват. Холограмното фолио на кутрето  е от Али Експрес, като идеята ми беше да стане огледален ефект, щото свързвам Снежанка освен с червената ябълка, и с огледалото. Та така. 🤓

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 23:49 от Butterfly_🦋

Общи условия

Активация на акаунт