Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 734
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Пускам и аз нещо ново от мен, за първи път правя този дизайн, но нещо не ми се получи.
Реших да си скъса ноктите, и да ги оформя овал за първи път. Гледах няколко клипчета, но нещо или не можах да се направя като хората, или не е за моите широки, трапецовидни нокти.
Иначе не знам дали сте поръчвали неща за нокти от тему, аз последно си взех една фреза за 1-2 лв, тъй като трябваше да достигна някаква сума. Онзи ден дойде и я пробвах, страшно груба е. Направо все едно съм взела флекса на ММ, обаче е идеална - тъй като ползвам гел, а не база, го сваля с 1-2 минавания.

# 541
На мен много ми харесват, може би ако беше розов брокат, или нещо златисто, щеше да ти хареса повече.

# 542
  • Пловдив
Момичета, има ли топ с деликатен блясък на Коди или ДНК’а?
Аз днес свалях гел лак цели 3 часа. Много ми е мъчна тази процедура. Направих си ноктите на вестник, добре че после се пооправиха след лакиране. С водещата ръка еди- дойди, но с другата…
И аз поръчах червената база 003, даже и 005, много ми хареса как стои на Butterfly_ 🦋.

# 543
Butterfly, направо приказен маникюр, точно както си го описала (разказала)!
Hatersgonnahate, маникюрът ти като форма мен ми харесва, просто това брокатено червено до кутикулите никак не ми допада, отдалеч изглежда все едно си си разкървавила кожите, а всъщност те са перфектно изчистени и без следи от нараняване.
Klavi, твоят маникюр е много красив!

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 23:06 от topsy1

# 544
  • Down south
Хайде и от мен едно червено, явно това ще е цвета на септември!😊
Аз се влюбих в тази база още като я поръчах преди 3 седмици и нямах търпение да дойде време за смяна на лака. Такава плътност, такава лекота на работа. Очарована е меко казано. Препоръчвам ви я с две ръце и два крака.

Определено красив маникюр (цвят, изпълнение) на показалец и среден пръсти.

# 545
Той броката е кафяв, на мен ми изглежда все едно съм копала в градината и не съм си измила ръцете. Добре, че не го сложих в свободния край както бях решила, че щеше да е приказно. ММ даже ме пита защо не съм си довършила маникюра Simple Smile)) ще го сменям след няколко дни явно.

# 546

На живо е по-ярък, снимката излиза бледа.
Изцяло Коди + топ Blitz на Jana nails, който ми стана много любим.

# 547
Хубаво е да имаш личен маникюрист, та макар и тя да е на 15 години! Това сътвори дъщеря ми за мен, има още какво да се желае, но ... все пак си ги харесвам

# 548
Моята вълна днес е нюд Simple Smile

И с декорация...

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 17:55 от STELLAZUZY 706487

# 549
Момичета, страхотни маникюри! Аз идвам с въпрос - как най-лесно да смеся два цвята? Имам една малка плочка, където някога си капвам някой цвят, но за лакиране да две ръце не знам дали е удачно. Опасявам се, че ще попадне прах и няма да стане. Идеята ми е да смеся два цвята, за да получа така нашумелият "бургунди". Ако нанеса от двата по един слой един върху друг, мисля, че няма да стане, защото са много плътни. Някакви идеи 🤔

# 550
  • Down south
Аз смесвам в glass dappen dish, имам в  тъмно синьо покривам го с тъмна хартия

# 551
Аз както обикновено нямах време и намаьах нещо  колкото да не съм с голи нокти. Изненадващо ми хареса много. Иначе скъсих до дъно, че на работа не ми е удобно с дълги нокти.

# 552
Аз смесвам в glass dappen dish, имам в  тъмно синьо покривам го с тъмна хартия

Аз имам подобно - чашката за ракия на мъжа ми 😂😂

# 553
  • Mostly in my mind
Пускам и аз нещо ново от мен, за първи път правя този дизайн, но нещо не ми се получи.
Реших да си скъса ноктите, и да ги оформя овал за първи път. Гледах няколко клипчета, но нещо или не можах да се направя като хората, или не е за моите широки, трапецовидни нокти.
Иначе не знам дали сте поръчвали неща за нокти от тему, аз последно си взех една фреза за 1-2 лв, тъй като трябваше да достигна някаква сума. Онзи ден дойде и я пробвах, страшно груба е. Направо все едно съм взела флекса на ММ, обаче е идеална - тъй като ползвам гел, а не база, го сваля с 1-2 минавания.
Според мен преливката не се е получила добре. Прекалено е рязка границата между двата цвята.
Труден е този вид маникюр определено. Пробвала съм се и аз няколко пъти, не ми се получава...

# 554
  • Down south
Много ми хареса формата.
И явно имаш сигурна ръка. Браво.
За цветовете съм съгласна с Лолита.
Желания ефект някак бяга. Мисля, че тъмния цвят е причината. На пръв поглед изглежда, сякаш кожичките/cutuculs са разранени, а това определено не е така, просто тъмния цвят играе голяма роля.
Непремено опитай и с по-светлъл тон.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 00:27 от Daylily

Общи условия

Активация на акаунт