Всичко за всички гел лакове - 56 тема

• 42 723
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Вчера бях на маникюристка и ми нарани кожичките в опита да ги отреже ми нарани кожата, какво мога да мажа , за да зарастне по-бързо, защото ме болят, когато ги мокря?

# 571
Ново от мен:

На лявата кутрето ми е с черно обаче не ми хареса изобщо, а беше късно да сменям, така че снимам по-малкото зло 😀
маникюра е чудесен, но какъв цвят е блестящия лак на трите пръста, много ми хареса

Благодаря, Reflective base на UR sugar номер 01.
а от къде го поръчахте? Разгледах всички сайтове, вклю Теми, но не успях да го намеря

# 572
Вчера бях на маникюристка и ми нарани кожичките в опита да ги отреже ми нарани кожата, какво мога да мажа , за да зарастне по-бързо, защото ме болят, когато ги мокря?

Цикатридина маз слагам аз за бързо заздравяване. Ако се надуят и почервенеят много, слагам вечер и Гентамицин.

# 573
Seven seas, от Алиекспрес е поръчван.

# 574
  • Шумен
Един есенен маникюр от мен

# 575
Здравейте, поръчах си този лак, но се оказа хиперпигментиран и не се пече. Пробвах и в много тънък слой. Има ли някакъв начин да спася цветя или просто да го хвърлям?

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:46 от Seven seas

# 576
Нанасяш супер тънък слой с добре изцедена четка и печеш по 120 сек в силна лампа.

# 577
Айде и аз в клуба на червеноноктестите 😁😁

# 578

Какъв е цвета?

# 579

Какъв е цвета?

# 580
  • София
Ох, без да се смеете много. Повтарях линиите два пъти и пак леко на петна стои, много сложно с тоя френски. Другата ръка е същата да не повярвате..

# 581
Код “Червено”!♥ Страхотни маникюри, момичета!😍

# 582
Mini Me,
Случайно да искаш една клиентка да вземеш, че нещо времето започна да ми е много кът, и все по-трудно намирам 3 часа за маникюр Simple Smile

# 583
  • Шумен
Ето и моите от вчера 🙂 темата заприлича на Коледна с толкова червени,страхотни маникюри 🙂

# 584
Mini Me,
Случайно да искаш една клиентка да вземеш, че нещо времето започна да ми е много кът, и все по-трудно намирам 3 часа за маникюр Simple Smile

Аз и моите едвам вече правя, спрях да правя и приятелки - гледам малко дете и работя от вкъщи, доста натоварено ми е Simple Smile. Нооо благодаря за интереса - явно се справям прилично с ноктите SmileySmileySmiley

Общи условия

Активация на акаунт