Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 32 010
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
Много ми харесват тези:

https://d5studio.net/
https://divanidea.bg/

Само че и цените им са доста хубави Simple Smile
Засега това открих, имат и магазини в София.

# 391
  • Горна Оряховица
Търся разтегателен диван на Г, не по-дълъг от 2,05 - 2,10. Преди години за вкъщи взехме диван от мебели.бг и съм много доволна от дамаската - няма изтъркване и след като станеш плата не остава във формата в която е било тялото /не знам обясних ли добре/. Та.. ще се ползва в апартамент за гости - ще се спи на него честичко и искам да е и с хубава дамаска.
Та ... дължина не повече от 2.10, да се разтяга и дамаската да е хубава. Дали има таккова нещо не-поскъпо от 1500лв?

Ето я моята каква е

# 392
На място в Еником. На сайта липсват неща. Имат супер голям избор от дамаски.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 13:59 от drago_2008

# 393
В на място в Еником. На сайта липсват неща. Имат супер голям избор от дамаски.
В сайтът ми харесват нещата им.
Щом имат избор и аз ще ги посетя.
А ако си харесаш диван, но няма в цветът, в който искаш могат ли да ти го изработят?
Има ли такива опция?

# 394
В на място в Еником. На сайта липсват неща. Имат супер голям избор от дамаски.
В сайтът ми харесват нещата им.
Щом имат избор и аз ще ги посетя.
А ако си харесаш диван, но няма в цветът, в който искаш могат ли да ти го изработят?
Има ли такива опция?
Да, срокът за изработка е около 30-40 дни. Ние така харесахме диван и избрахме дамаска по мостра. Имат над 60 вида.

# 395
Здравейте на всички! В момента сме на етап фасада на къщата. Използваме камъни травертин, камъни варовик Враца и мазилка. Относно триъгълната зона над входната врата - имате ли идея как може да се завърши по някакъв начин, тъй като в момента стои сякаш нещо й липсва. Благодаря!

# 396
не мисля , че чак нещо й липсва
а, по- скоро, понеже повтаря профила на лявата част( веранда може би)- се получава визуална  несиметричност
би се подобрила визията, ако покрива надстърча по същия начин- стряхата на лявата страна ми се струва по- голяма

# 397
Екстра си е.

# 398
Според мен нищо не й липсва. Харесва ми така!

# 399
не мисля , че чак нещо й липсва
а, по- скоро, понеже повтаря профила на лявата част( веранда може би)- се получава визуална  несиметричност
би се подобрила визията, ако покрива надстърча по същия начин- стряхата на лявата страна ми се струва по- голяма

Стрехата технически нямаше как да бъде по-напред поради конструкцията на покрива. Лавата част е гараж, верандите се намират от задната страна(откъм двора). Може би аз се фокусирам прекалено. Благодаря за отговорите. Simple Smile

# 400
  • София
Може би ти липсва прозорец, за да е по-хармонично с другата... Но и така е ок

# 401
Аз бих допълнила повтарящата се форма с декоративен фалшив прозорец с оформление като този на верандата (но това едва накрая, когато всичко е напълно готово, за да преценя дали наистина е нужно) или бих продължила бялата линия. Според мен от тези разлики и същевременно копираната форма идва усещането за незавършеност - в съпоставка. 

# 402
  • София
Мда👍за бялата линия, но по-тънка, понеже цялата форма е умалена.

# 403
Мда👍за бялата линия, но по-тънка, понеже цялата форма е умалена.
Според мен няма да е добре да е по-тясна, макар и формата да е умалена, защото пак ще излиза прекъсната, а линията върви по цялата фасада и по-тясната ще даде същия ефект на дисонанс. Умалена може и трябва да бъде имитацията на прозорец, но не и лентата.

# 404
  • София
Aспоред мен не, дебелата си върви един вид отзад... Добре ще е, дебелата ще превземе малката форма и ще я смаже.

Общи условия

Активация на акаунт