Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 524
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Ооо, ще съм много благодарна Heart

# 676
  • София
Сладък е килима...

Защо ме търсиш... Дай снимка на това бежаво де 😁 ти почти като кяфяво го описа. 🤷‍♀️

# 677
  • Пловдив
Днес съм ужасно активна ,ще ме простите .Разглеждам интериори и попадам на това .

Чак сега осъзнах какъв гений е ММ . Преди 2 седмици  махнах една картина от стената ,смених я с огледало ,после махнах огледалото и остана един красив пирон .Прибрайки се вкъщи ,виждам ММ в приповдигнато настроение ,
и горделив поглед ,  сочейки към пирона .Обръщам поглед и виждам това .

Естествено , това бе неговата ирония ,към моите непостоянни интериорни увлечения  и само да имаше още пирони .....Неподозирах потенциала му  Joy  Joy

# 678
Толкова са живи снимките на Lady, прекрасен дом и гледката е страхотна! Толкова е приятно за душата да гледаш такива интериори... И детската на nelina. Любим ми и нейният интериор.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 22:29 от drago_2008

# 679
Тези метални столчета не са много удобни за ползване.Имам Бертоя у дома и никой не иска да сяда на него.Стои в едната детска и се ползва за мятане на дрехи по него:
Лейди, чудесен дом.

# 680
Тези метални столчета не са много удобни за ползване.Имам Бертоя у дома и никой не иска да сяда на него.Стои в едната детска и се ползва за мятане на дрехи по него:
А имаше една съфорумка, която работи само хоум офис (работа на комп.) и ползваше Бертоя за работен стол и се кълнеше в неговото удобство. Simple Smile
Аз не съм имала у дома за дълго ползване.

# 681
  • Пловдив
Много разнопосочни мнения съм чела специално за Diamond версията .На някои им е супер удобен ,на други не .Гледах и разликите между оригиналът ,на който всяко металче е ръчно запоявано до прецизност ,с изпилени ръбчета по края  ,съответно при имитациите не било така .
 А ,на въпросната съфорумка столовете стояха убийствено до кръглата маса .

# 682
После ще ви снимам как изглежда отблизо.Просто самата мрежа се впива в гърба след един момент.Облегалката е ниска. Този имам със зелена кожена седалка:

# 683
  • Пловдив
ДХЗ ,на 90% съм убедена ,че и на мен няма да са ми особено удобни ,защото съм каприз .

Аз говорех за този ,който е по-скоро акцентен стол .

С идеята да го направя ето така ,като в калъфа тапицерия има дунапренче .

# 684
А, не съм разбрала, че този.Ако можеш поседни някъде на него.То и позицията на тялото е важна, освен ако не го искаш като бижу у вас.Моят не мисля, че и с тапицерия може да е удобен.

# 685
  • Пловдив
Никъде не съм го срещала наличен ,само с поръчка за 1 месец . Точно като "бижу"  Blush и за децата ,защото на тях им все още им е все  едно като се вторачат в мобилните си устройства .Точно заради "комфорта" ,не мога да се откажа от Butterfly chair ,макар да ми е поомръзнал и той  ще си е основен до дивана .

# 686
Като ви чета за разни модернистични столове не мога да не се оплача от това кресло на Jysk. Взех го само с едно сядане и на визия. Супер твърдо и неудобно.

Защо ме търсиш... Дай снимка на това бежаво де 😁 ти почти като кяфяво го описа. 🤷‍♀️
Ми почти такова е. На моменти хубав цвят, на моменти студен. Много се влияе от светлината в помещението, от  мебели. На снимки не може да се усети. Нямам такива на които някъде ясно да се вижда голяма цяла стена.

Заглеждам ей такива или това , или. Ама си знам, че няма да събера смелост за тях. Най-много за такъв от Zarahome (той е на разумна цена, вероятно е супер тънък)
Изхвърлих преди години един огромен персийски килим от мама. Защото този тип уж не са моето нещо. А сега какво ми стана та пак взех да зяпам в тях не знам. Може би защото действително ми втръснаха бежовите интериори с летвички и ратан и ме тегли към цвят.

Признавам си... вместо да сгреша в избора мисля да си направя килим от тези дебелите мокети в много светло бежово и толкоз. Не може да се пере, да. Ама те пък и на повечето килими пише, че не са подходящи за пране. Май ще заложа на едноцветни неща, за да мога да си играя с декор според настроението.

# 687
  • Пловдив
Не може ли да го щракнете този цвят на стените до нещо до бяло да добием представа .
 Килимът от Зара е странен .Много време го проучвах и изгледах много клипчета с него .Вискозен ,много тънък с отблясък.
  Окрайчвала съм мокет за килим в едно жилище .След време започва да се бели отдолу един слой като лепило .

# 688
  • София
Е, то едноцветни мокетни килими има и готови... 🤷‍♀️

# 689

Общи условия

Активация на акаунт