Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 533
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Лейди, наистина много уют има и е много красиво! Heart
Кученцето и то красиво! Smile
и се вписва добре в интериора.
Страхотен дом, Лейди!

# 661
И с трюркоазения много ми харесва, и бежовия също. Супер дом.
p.s. А кой е цветът на бежовото? Ние сме с едно дето се водеше май бежово-кафяво. Приятен цвят, но никога не съм предполагала, че дамаска на диван може да е така груба. Ако лежа, подпряла глава на лакет и чета, след половин час чак го усещам като ожулено

# 662
  • Варна
Satine, столовете са John Lewis, поръчани втора ръка от английския ибей. Британецът беше изумен къде отиват и каква търговия тече. Чак и фирми превозвачи си имаме. Помисли, че се шегувам. Но така или иначе човек му донесе пари на вратата, взе столовете и така. Smiley Това ми е една от най-добрите покупки за жилището. Много са комфортни.
Барба, ши-тцу е. Прекрасна порода е. Препоръчвам с две ръце. InnocentBlue Heart

# 663
Mного ми харесаха. И аз съм на вълна столове, но всичките са ми еднакво бозави и нищо не мога да си харесам.

# 664
И аз ровя за столове. Тези са ми симпатични, но пише НОВ и няма нито един отзив.
https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-stolove/kukhnenski-stol-r … ov-tekstil/cherno

# 665
  • Пловдив
Ох ,как ми липсват John Lewis и Habitat ..Е,  и  още доста други мебелни магазини ,да не ги изреждам .
  Лейди ,какво да кажа ...  и преди и сега - все красота .Когато има цвят и внесеш нов детайл , какъвто и цвят да е - например лампион или възглавница ,все заспиват .Не е като моята неутрална база ,по която стартират промените , благодарение на една вдъхновяваща личност  . Kissing Heart
 И като видя толкова неща у вас ,които съм гледала в магазина и съм им се чудила дали тях да взема  - този цвят Soderhamn (взех белия) ,този килим висеше в нашето Домко на стената и мислех ли мислех ...,Икейските пуфове ,от банан май бяха  . А , имам единствено едната калъфка на възглавница от HM . Simple Smile
  Много харесвам Икейските неща .Ако се комбинират правилно ,изглеждат "по-дизайнерски"

Ето този метален стол Skalboda е внедрен страхотно тук .Бих го грабнала веднага ,ако имаше друг цвят ,различен от черен и червен .

# 666
Нелина, a защо отхвърляш червеното?
Преди години бях попаднала на едни столове "Bend Goods", които много ме привлякоха с графичните си шарки и ярки цветове. Толкова готино изглеждат навсякъде. Ако напишеш wire chairs bend goods, ще видиш.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 18:45 от Barbabeau

# 667
  • Пловдив
Защото съм си наумила,че трябва да е сребрист  , до цветния шкаф и да не е висок .В смисъл ,не трапезен . Скалбода и Бертоя пасват на височина. За Бертоята трябва да чакам 1 месец ,а съм толкова нетърпелива .
Много са интересни показаните ,сега ще се разтърся .

# 668
Аз пък отдавна се улавям, че залитам по тези нюанси и шарки в килимите като на някои от показаните снимки. Това шаренко, червеникаво. Напомня малко някогашните персийски килими, но една идея по-малко завъртулки. И ми харесва точно комбинацията им със съвсем съвременни неща в интериора. Точно този контраст ме привлича.
Но понеже мъжът ми ме бухна в един сиво-бежов цвят на стените, сега определено не смея да се хвърля на нещо червеникаво.
От толкова преекспониране бежовата гама вече започва да ме изморява. А в този тип килими ми има някакъв особено мил уют. Или може би остарявам и ставам носталгик.

# 669
  • Варна
Защо ме търсиш, извинявай, пропуснала съм да ти отговоря. Сиво-бежова е дамаската. Точно тази грубата. На мен, обаче, много ми допада. Уж била по-износоустойчива.
Аз също обожавам етномотиви в интериора. Но човек трябва да си нацели дозата етно, според своето усещане. Да не заприлича на кръчма. Обичам ратан, но и там трябва да се внимава, да не заприлича на тераса/екстериор.
Нелина, явно си падаме по едни и същи неща. Но моят последен спомен от твоя дом е, когато строихте къщата и направихте кухнята и банята. От там нататък - не знам.

# 670
  • София
Че какво му пречи на бежавото червеникаво?

# 671
Мен ли питаш? Ако да, то казвам - на нашето бежово поне май му пречи. Е, вярно, не съм пробвала, но... То не е някакво светличко, нежно, ефирно и почти към бяло както са сега модерните Pinterest интериори. А един наситен, силен, дъбок цвят. Дето си върви предимно със светло дървесно, с бяло. Наскро открих, че се обича и с жълто та имам накъде да мръдна малко в цвят. Абе къде и аз оставих мъж латекс да избира...

# 672
  • Пловдив
Ами сини шарки ?
Вчера поръчах този НМски килим ,за където дойде .Уж за детската ,но може да легне и в хола -килим върху килим .
Да вметна ,че в момента върви 15% отстъпка  ако се инсталира приложението  до края на деня  .

barbabeau ,открих у нас едни китайчета bend goods .

Лейди ,почакай малко  за снимки .Обърнах гръб на двора и съм в интериорен подем .

Защо ме търсиш ,и на тъмното бежаво върви червено .Керамично ,брик .
Ей тук имам една снимка от стаята на малката преди .Смятай ,че бежавото е излезнало по-светло ,отколкото е .

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 20:40 от nelina_london

# 673
Еййй, този килим откога съм си го заплюла ❤️
Много ли синее? Аз се надявах да е към зелено.

# 674
  • Пловдив
И аз го чаках ,само в чуждите НМ имаше .Получих известие че е изпратен и предполагам ,че ще го получа  до края на седмицата .Ще споделя реална снимка .

Общи условия

Активация на акаунт