Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 567
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Барба, съветите ти са много ценни. Радвам се, че все още се навърташ тук и помагаш. Преди 9-10 години, заради съвета ти "Отлепете от ръбчето", сме местили една библиотека с 30 см встрани. Моят мъж като разбра какво трябва да прави заради една БГ мама камо прехапа устни и изсъска едно "Давай, да приключваме" 😁😁😁. Но след няколко дни, като му мина каза, че си била права.

Angel dust, и аз събирам 10 години снимки за жилището-мечта. Сега като отварям Пинтерест нищо не ми харесва. Всяко нещо с времето си. Сега пак съм си харесала нещо, което е модно. Вероятно ще съжалявам след време, но това е положението.

# 646
Вярно, че имах такъв прериод, в който много натяквах за ръбчето! Laughing
Но това е в пълна кореспонценция с предишния пост - ако си композираш рисунка на листа, ще гледаш да я центрираш някак, нали, или поне да оформиш смислени полета. Няма да си забиеш изкуството в горния десен ъгъл Grin е, горе-долу същото е и с шкафове и двани.

# 647
Я разкажете повече за ръбчето, че съм пропуснала, а може да ми потрябва на някакъв етап.

# 648
Най-общо: Хората често имат навика да разполагат мебелите долепени за ъглите, особено големите.
Вероятно разсъждават, че по този начин пестят повече място в останалата част на стаята, но много често се получава обратен визуален ефект и пространството изглежда по-задръстено, все едно мястото не достига.
В случая на Лейди (по спомен) на едната дълга стена на нейния хол има една малка чупка (може би колона или някакво леко разширение на стаята) и там имат дълга библиотека. Библиотеката беше залепена за ръба на чупката, както се разбра. Grinning Вероятно е станало дума да погледне на тази "порция" от стената като цяло - от въпросното ръбче до началото на прозорците и да разположи библиотеката спрямо цялата площ, оставяйки въздух и отлепяйки я от ръбчето.
Ако Лейди си пази снимки преди и след, най-добре да покаже и да припомни. Simple Smile Освен това холът ѝ и гледката към морето са жестоки.

# 649
  • Варна
О, благодаря! Намерих стари снимки. Сега е малко по-различно.
Библиотеката преди:

Библиотеката после:

Гледката:

# 650
  • Пловдив
Лейди ,благодаря,че стопли интериорната ми душа  като показа отново дневната  ! Разкошен  , уютен и пълен с живот дом .Това много ми липсва напоследък - естествен чар ,а не всичко по калъп.

Убягнало ми е ,че и ти със Soderhamn.

# 651
Един вид, че не е затъкната библиотеката до самата чупка?

Тюркоазения soderhamn. Kissing Heart Не разбирам защо спряха този цвят. Беше супер.Време им е да изкарат нещо ново

# 652
  • Пловдив
Изкараха нов цвят - червен .За смели интериорки .  Grinning

# 653
Не съм го виждала на живо. На снимка изглежда твърде ярко. Наистина за смели.

# 654
  • Пловдив
По чуждите Икеи разнообразие не липсва,макар и с по-евтината дамаска .

Чудя се дали и  нас ще  ни огреят някой ден с новите им кресла и килими .

# 655
  • Варна
Тюркоазеният Soderhamn беше страхотен. Но така бързо избеля. Вярно, че при мен има условия за това. Страшно слънце го пече до обяд. Наложи се да му купя нови калъфи. Да живее Икеа 😁
Сега е така:

Много Икейско стана, но във Варна те са едни от най-хубавите мебели.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 16:00 от Lady April

# 656
Lady April, чудесна стая! Много уютна. Килима от къде е?

# 657
  • Варна
Реа, благодаря. От Домко е. На етикета пише колекция Мика.

# 658
Страхотна стая! Толкова обичам някой да пусне дом, в който си личи, че има живот, а не е едно стерилно, празно, с голи стени.
Трапезните столове какви са?

# 659
Лейди, наистина много уют има и е много красиво! Heart
Кученцето и то красиво! Smile

Общи условия

Активация на акаунт